Şimdi Ara

ozel fen? anadolu lisesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kizim 468.8 oyp puani var, ozel fen liselerinin mufredati devlet fen liselerine paralelmi, ozel. fen lisesinde okuyan arkadaslar varsa bilgi verirlerse sevinirim

• Özel fen de okuyan arkadaısm var gayet memnun.. Basarılı öğrencileri burslu olarak alıyorlar..
    Burslu olarak girebilirse iyi... Paraları tuzlu biraz.
  • valla hocam okula göre değişir.mesela çok aşırı dandik bir özel fen lisesi bana dandik bir burs teklif etmişti çok iyi bir derecem olmasına rağmen.çok da çöp bir yerdi.
  • sınıfında çok düşük puanlı kimse yok, % de 100 burs veriyor, acaba pertevniyal veya yeşilköy anadolu liseleri dahamı uygun olur?
  • hocam ben de senin durumundayım 469 oyp var yeşilköy anadolu kazandım ama özel koleje de gidebilirim. (fen lisesine de gidebilirim ama anadolu seçtim.) Gideceğin kolej hangisi sana yardımcı olayım. FEN lisesi olan 1 tane kolej var burada ama seninki mi bilmem adını sölyer misin bir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM

sınıfında çok düşük puanlı kimse yok, % de 100 burs veriyor, acaba pertevniyal veya yeşilköy anadolu liseleri dahamı uygun olur?

Hocam 469'la Pertev'e giremedim bilginiz olsun, çok tercih edildi bu sene. Kafadan Pertev olur diye düşünmeyin yani.
  • @XeeZ çok haklısın. Yeşilköy anadolu da zor mesela ben 469 ile oraya 87. olarak girdim. (90 kontejan var.)
  • anadolu derim
  • Arkadaş liseyi bitirmiştir şimdi :D Eğer özelde burslu öğrencilerin olduğu proje sınıfı gibi bir sınıf olacaksa ve ted koleji gibi bir okul değilse bence özele gitsin
  • Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    Ben de kararsızım özel okullarda tam burslu olup rahat etmek güzel olur. ancak özel okullarda pek başarılı öğrenci kalmıyo. Atlantik okulları eğitim açısından güzel şeyler vaad ediyo ancak şu hükümet olayları kafamı karıştırıyo :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zagor Tenay06 Z kullanıcısına yanıt
    İstersen pm de özel okullarda burslu okumakla ilgili birkaç şey yazabilirim
  • Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    Ben de özelde okudum hocam ama lise farklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.