Bildirim
Özel Haber: İlk detaylarıyla Asus Crosshair IV Extreme (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
5 pci-e slot...
neye neişe yarar :(
anlamadım gitti 5-6-7 slot pci-e den
adam gibi 4 slot yapın aralarında gereken boşluğu sağlayın kullanışlı anakart yapın..
bunları söyledim diye de saldırmayın.sadece kendi fikrimdir. -
kartlar cok gec geliyor anakartlar özellikle bende bekledigim anakart bu yalnız bu gelene kadar bir kart daha cıkarırlarsa yenisimi bekliyelim eskiyimi alallım simdi kararsız kalıyor insan.yalnız özelikle asus muhtis para kazanıyor adamlar abd bir cok yerde bu kartlar tukenmis. -
Orijinalden alıntı: fx57
Orijinalden alıntı: DEATH71
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Asus Crosshair IV Extreme ile cep telefonundan overclock mümkün kılınıyor.
telefonla overclock nasıl oluyo ?
herhalde telefona yazılım yüklenerek bluetothdan bios erişimi ver ayarlaması mümkün
Merhaba,
Asus'un geliştirdiği uygulamayı cep telefonunuza kuruyor, ardından Bluetooth üzerinden pek çok parametreyi değiştirebiliyorsunuz.
Sevgiler,
Fx57.
[/quote
güzel teşekkürler -
Vay be ne kartmış lucid bile var onu geçtim cep telefonu ile oc var Daha neler görücez kim bilir
Ekran kartlarını çıkarmadan slotu kapatabilmek te üst düzey kullanıcılar için işe yarar bi özellik olmuş -
İsrail merkezli bir firmadan chip alıyorsa, benim hiç beklemediğim bir anakart. -
@aLcat[R]aZ
Resim için teşekkürler fakat pci-e ve oc butonlarının yeri tutmuyo? Yine de teşekkürler. Biraz da kendim araştırayım di mi armut piş ağzıma düş olmasın :) -
benim anlayamadığım bu kadar ekran kartı slotuna ne gerek var..... kim takacak 5 tane ekran kartını..bu ülkede kaç kişi var 5 tane 5970 takacak o anakarta ben 1 adetini bulamazken...... -
Anakart Extreme model zaten parası bol olanlar ve overclockcular için. 5 tane ekran kartı takılabilir belki sıvı soğutmayla.
4 tane 5870 1 tane de GTX480 takılabilir mi ki ?? yetkililere sorum:) lucid de varmış -
guzel kartta 5 adet benim için çok gereksiz 2 tane olup melez kart ne zaman cıkar piyasaya yada asus'un boyle bir modeli cıkacakmı? -
-
bu anakartın ilk serisini kullanıyorum ve oldukca sağlam ve kaliteli malzeme ile daha miladını doldurmadı bile.bu serinin 4. sü sanırım bir 10 yıl gider :D -
Çıksın şöyle bir nvidia ati kardeşliği yapalım hydranın son sürücüleri oldukça performanslıymış. -
10 yıl gider losingrip :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: Towarscke
manyak zamazunga
Buna benzer kartı Sapphire çıkarsaydı hemen alırdın ama -
Asus güzel kart yapıyor kalite kokuyor ama fiyatlarıda bir o kadar pahalı oluyor. -
Bence crosshair ııı daha güzel
suan 450 TL üstü seyir ediyor belki crosshair ıv piyasa cıkınca,
crosshair ııı'ün fiyatı düşer
düşerse kesinlikle
crosshair ııı alırım ;)
kesinnnn !! -
hem göze hem mideye hitap ediyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X