Şimdi Ara

Özel Hastaneler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm konu dışı takipçileri, az önce bi özel hastanede pansuman yaptırdım. Dikişler 1 gün öne alınmıştı, sardılar bıraktılar(sağlık ocağında) . Dün gece pansuman ıslandığı için çıkardım, bu gün özel hastaneye gittim, adam tentürdüyot sürdü bıraktı, git kaydını yaptır dedi küçük pansuman diye. Gittim kaydı yaptı kadın 5 lira dedi, ben ona orda o parayı vermezdim ama, kaydı yaptı artık benden almasa babamın emekli maaşından keserler diye düşündüm verdim çıktım ama acayip zoruma gitti. Sizinde başınıza geldi mi böyle şeyler?

• kolum kırılmıştı babamla 15 günde bir kontrole gidiyoruz .14 gün geçince de yeni kayıt açtırmak gerekiyor.biz ikinci gelişimizde kayıt açmanız gerekiyor 15 tl dediler (sigorta zaten ödüyor ) babam bunu duyunca kızdı hep 15 gün sonraya çağırıyorsunuz her gittiğimizde kayıt açtırıyoruz iyi tezgah kurmuşsunuz dedi 2 grup hasta da bize destek çıktı.(daha sonra oradaki kız zaten sigorta ödüyor cebinizde para çıkmıyor dedi.Babam da benim cebimden çıkıp çıkmaması önemli değil sonuçta sigorta ödüyor neden ödesin ki dedi)Bunu görünce de o bölümün müdürü tamam dedi kayıt açtırmaya gerek yok.bu şekilde girdik içeriye.doktor baktı her zamanki gibi bir şey yapmadan geri yolladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trident Of Poseidon -- 16 Haziran 2014; 17:18:19 >
  • Ya ben vermeden de çıkardım o kalabalıkta hatta ordaki çocuk geçmiş olsun dedi, ben dedim borcumuz yok mu? Oda bi sorıyım dedi yani ben eyvallah diyip kaçmasınıda bilirim ama hak geçmesin dedim. Pamuğa tentürdiyod döküp sürdü 5 lira, acayip koydu bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.