Şimdi Ara

Özel iletişim vergisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk telekomdan tabletim için hat almıştım hiç tl yüklemedim 3 ay sonra bu hattı türkcelle taşıdım

Turkcell de de 3 aydan fazla süredir tl yüklemedim fakat türk telekom benden alamadığı vergiyi turkcelle iletmiş .

Turkcell in mobil uygulamasında 24 lira eski operatörden kaynaklı vergi keseceğini söylüyor

3 ay durdugum operatör nasıl benden 24 lira vergi alabiliyor anlamış değilim ben bu vergi belasından kurtulmak için turkcele geçtim daha da peşime takıldı .

hat kullanıma kapanmadan önce taşımalar yaparak bu süreyi uzatabilir miyim .

Şöyle ki 12 Agustos da hat kullanıma kapanacak 10 Agustos ta TT veya Vodafone geçip geri turkcelle taşısam hattım açık kalır mı ?

Veya bu borç benim operatör değiştirmeme engel olur mu . Şimdiden cevaplarınız için teşekkür eder iyi bayramlar dilerim

• Oiv degil bu telsiz vergisi her ay 2.32.tl.zorunluluk var artik tasisanda kurtulamiyorsun odenecek maalesef yada hat kapanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere taşımışsın ve oradan gelmiş şimdi şuanda bunu yazarken kullandığın operatöründe telsiz kullanım vergisi var. Yani iki kez kesilecek. Şimdi önce bir bilene sorman gerekirdi acaba hala hat taşıma ile vergi kesilmiyor mu diye. Geçmiş olsun ya kapansın hat yada kesilecek ücreti ver açık kalsın başka da yapacak bir durum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.