|
Bildirim
Ülkeyi ilk 10 ekonomi içerisine sokacağız hedefiyle çıktığın yolda ilk 20 nin dışında bıraktığın için, İmf'den kurtardığın devleti fon şirketlerine muhtaç ettiğin için, ülkeye sayısı milyonlarla ifade edilen mülteci getirip sosyolojik dengeleri bozduğun için, alım gücünü her gün bir önceki günden daha kötü hale getirdiğin için Teşekkürler Ekonomist!!!
Bir teşekkür ise her şeye rağmen bu zihniyete destek veren, cumhurbaşkanının da bir insan olduğunu unutup sonsuza kadar onun ülkeyi yöneteceğine inanıp bu güvenle yarın hukuk ve adaletin kendisi için de gerekli olabileceğini umursamayıp yapılan her yanlışı ayakta alkışlayan, sanki ''bile isteye / kasten'' bu ülkeye zarar vermeye yeminli aktrollere etmek istiyorum. |
Allah belanızı versin.
|
Eyt nin parasını bir şekilde çıkartacaklar , daha nelere ne kadar zam gelecek göreceğiz
|
Almanlar bütün Türkleri vatanlarına gönderirler inşallah
|
4 saat sonra lozan bitiyor dunya liderligi bize gececek sabredin pazartesi muhtarliklarda iphone14Pro dagitimi yapilacak
|
Allah belanızı versin.
|
Haram zıkkım olsun. Çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın inşallah.
|
Soran olursa 1 milyar dolar kere 10 milyar dolarlık rezerv bulduk. Uçuyoruz.
Ay a gidecektik, ay sonunu zor getiriyoruz. İslamcılar ülkeyi 50 defa bitirdi ve hâlâ gitmeye niyetleri yok. |
Keske her seye %600 falan zam gelse
|
www.cumhuriyet.com.tr Erdoğan, önümüzdeki yıl için herkesin yüzde 20 enflasyona göre hesap yapmasını istedi https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonomi/erdogan-onumuzdeki-yil-icin-herkesin-yuzde-20-enflasyona-gore-hesap-yapmasini-istedi-2011793 |
Aylık o |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2.5 milyon kişiye verilecek maaşı bir yerden vergilerle çıkaracaklar tabi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 1 Ocak 2023; 0:27:13 > |
|
yegenim duble yol, iha, miha, aya dört şeritli köprü, ekonomi süper, çıkar telefonunu |
Yazık tek bildikleri vergi almak ve zam yapmak, neyseki genç nesil bunların farkında bu sistemi bitirecek adımları atar. Zaten emeklilikleri olmayacak,iş çalışma şartları belli o da bulabilirlerse tabi,ev araba vs sahibi olamayacaklar hatta yeni bir cep telefonu konsol bile alamayacaklar,elektronik aletlerini yenileyemeyecekler,mutlu olamayacakları işlerde ömürlerini boşa çürütecekler. Ev sahiplerine %25 koyarlar ama kendi elinde olan elektrik,doğalgaza,vergilere vs % 100 den fazla zam yapmayı hak görürler. |
hangardaki uçakları görmüyor musunuz? aaa çok ayıp. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu vergilere gelen zamlar misli ile dönecektir seçimlerde... Daha şimdiye kadar savunanı görmedim yandaş TV kanalları haricinde... |
Neden kızıyorsunuz? Almanya'da her ay 21 euro vergi ödüyorum tv ve internet parası olarak. bunların sol liberal görüşlü devlet tvleri ard ve zdf beynimi saçmalıkları yıkaması için bunu yapıyorum. severek mı? hayır! alman devlet çatır çatır alıyor. hadi ödeme de göreyim. |