Şimdi Ara

Özel İletişim Vergisi yüzde 122,93 oranında zamlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
10.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Almanlar bütün Türkleri vatanlarına gönderirler inşallah

• Ulkeyi ilk 10 ekonomiye sokacakken ekonomiyi ulkeye soktular

• Ohh yeni yıla girerken de zam haberi rahatladım bir an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat.Ak M kullanıcısına yanıt

yemez. yer mi sanıyorsun? Türkler bugün iş bıraksalar, bir çok fabrika kapatır birkaç ay. ekonomisi biter. siz de buraya gelen her Türkü almancı sanmayın. 12 milyon arap, afrikalı, paki vs aldılar. %95 devletten geçiniyor. 30 yıl önce lübnandan kaçan arapların %95 devletten geçiniyor. işte sana süper almanya portresi. bir de çalışıp ödediğin vergileri araştır.

Türkiye iyi durumda olsa burada bir tane TÜRK kalmaz. Almanlar da bu 12 milyonu ile dışkısında boncuk arar...

• Eytliler bu milletin sırtına bir kamburdur. Bunları 40 yaşında emekli yapacaklar diye gelecek nesiller yıllarca sırtında bu kamburu taşıyacak

• ohhhh biraz da kulağımın arkası.. mmhhh

• bunun anlamı faturalar zamlanacak demek mi? bilen aydınlatabilir mi?

• Ne sandınız reis eyt yi getirdi oyunu garantiledi şimdi senelik + 110milyar eyt parasını vergilerden geri toplayacak

• 4 saat sonra lozan bitiyor dunya liderligi bize gececek sabredin pazartesi muhtarliklarda iphone14Pro dagitimi yapilacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Murat.Ak M kullanıcısına yanıt
    Oyle bisey yapacak olsalar almancilar bayrak, kurani kerim+turk pasaportu'nu ust uste koyar yakar, catiya cikar cocuklarinin bogazini keserler bizi yollamayin diye. Onlarin olayi senede 15 gun gelip luks otellerde tatil yapip milletin sefaletine bakip sevinmek. Malin biri de turkler olmazsa almanya batar demis. Don gel o zaman batsinlar! pkk yi fetoyu destekleyen almanya'ya vergi odeyip terore dolayli destek oluyorsunuz hainler!

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Bunun için Demirele kızacaksın. EYT'lilere değil. Seçin kazanabilmek için 40 yaşında emeklilik getireceğim diye o dedi ve getirdi de. Kanun alehte işlemez, yani yenisi senin alehinde ise senin için eski kanun geçerli olmalıdır. Ama 99 da kanun çıkarıp çalışanlara hakkınızı gasp ediyoruz dediler. 2005 de bir kanun daha çıkarıp hakkınızı daha da uzun süre gasp ediyoruz dediler. Yani maça çıkmış oynarken kuralları değiştirdiler.

Evet 40 yaşında emeklilik ülkeye yük. Yük olan EYT'liler değil. Baban, annen, deden ninen olurken iyiydi de, abin ablan olunca mı yük olmaya başladı.Sunçu popülist siyasilerde değilde, hakları gasp edilip yıllar sonra zar zor alabilmiş birilerine bulmak çok saçma.

Ayrıca 65 yalında emeklilik de zulüm. Birçok işi 55-60 yaşlarında yapmaya devam edemezsin. Bu fiziksel yorgunluk gerektiren işler için de zihinsel yorgunluk gerektiren işler için de geçerli. Şanlı ve işsiz kalmadı isen 65 yaşında emekli olup sürünmek mi emeklilik. Yaşın 50 lere gelince burada yazdığın yorumu hiç hatırlamaz, 10 yıl önce emekli olmalıydım, bu benim hakkımdı dersin kesin.

• Soran olursa 1 milyar dolar kere 10 milyar dolarlık rezerv bulduk. Uçuyoruz.
    Ay a gidecektik, ay sonunu zor getiriyoruz.
    İslamcılar ülkeyi 50 defa bitirdi ve hâlâ gitmeye niyetleri yok.

• Kulağımın arkası çok acıdı.

• Yabi benim çocuğum olsa, ona hat alsam, ayda 22 TL vermek zorundayım devlete. Çocuk telefonu kullanabilsin diye. Süper bir olay. Sonraki hayatımda devlet olmaya karar verdim.

• Hem yeni hat diye vergi, hem abone oldun bağlantı ücreti yok tesis ücreti yok dağıtım ücreti. Zaten bu firmalar aylık abonelik ücreti alıyor. Bir o kadar da onlara destek çıkıyoruz ya.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir kaç saat önce gördüm konaklama vergisi diye birşey çıkmış yakında nefes alma vergisi diye birşey de çıkar artık hayırlı olsun

• myhotyro M kullanıcısına yanıt
    Sende kesin eytlisin:). Arkadaş onların oy potansiyeli kullanılarak bu gelmedi mi? Ne hakkından bahsediyorsun? Emeklilik nedir? Bizim emeklilerimiz çalışmaya sigortasız olarak devam edecek. Peki onların ücretleri nasıl ödenecek bu sistemde?

• Haram zıkkım olsun. Çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın inşallah.

• 1 tane koltuk altı rolonu 50 lira

• Keske her seye %600 falan zam gelse

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.