< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Özel İletişim Vergisi yüzde 122,93 oranında zamlandı (3. sayfa)
-
-
Sözüm ona enflasyonumuz ocakta düştü diye yüzde 67 olarak açıklanacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 kişi emekli olmamak için 2 milyon kişiyi emekli etti 👏🏻👏🏻👏🏻 bundan sonra böyle zamlar normaldir..!
Maaşlara gelince %55 zamma vergiye gelince %120 Maaşlara da %120 yapsaydınızya. ÖİV'i %55 kurtarmamış asgari ücretle çalışanları %55'in kurtardığını öne sürüyorlar
Aynen öyle birader. Kendini kurtarsa çocuklarını kurtaramayacak. Bu sonsuza kadar böyle gidecek değil
Birader bu bizim ezikliğimizden değil cahillerin biz biliyoruz demesinden kaynaklı. Cahiller daha fazla...
2023 büyük işsizlik gelecek iktidarın zaten Allah belasını versin
Arkadaşım tamam demirele kızalım 40 yaşında emeklilik getirdi diye tamam. İyi de bu 40 yaşında emekli olması gereken adamlar şuan 50-55 yaşında 😂
Kardeşim bu adamlar artık 40 yaşında değil 50-55 yaşında. ve adamlar 25-30 senedir çalışıyorlar. kambur olan bu adamlar değil devletin başına geçenlerin izlediği saçma politikalardır. çalma çırpma olmasa onlarda yeter bize de yeter. bu arada eyt li değilim
şimdi 21 euro yu 20 ile çarpmamızı falan beklersin sen 😂 arkadaşım 21 euro senin için 21 birim para. bende tv şnternet vergisi olarak 21 lşra ödesem hiç umrumda olmaz. sen öiv de %120 ne demek idrak edebiliyomusun. ben ilk kurulumda 117 tl öiv ödüyorum internet için. telsiz kullanım ücreti 50 tl ve bu 117 tl olan bu zamla 257 tl oldu. 21 birim nerde 257 birim nerde. Düşünsene. 2000 euro maaş alıyosun bunun 257 sini vergi olarak ödüyosun. ve bu sadece internetle sınırlı değil. cep telefonu ayrı vergiye tabi
Eyt cikarttilar ama bu onlari kurtarmayacak.
Seçenlere müstahak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Memleketin adını Türkiye Vergi Cumhuriyeti yapın tam olsun. Gerçi biz burada boşuna tartışıyoruz. Şu zamana kadar kaç tane vergi haberine yorum yazdık, hiçbirinde geri adım atılmadı. Vatandaşın ne düşündüğünün zerre önemi yok, bir taraflarında değiliz yani. Tepki gösterenler olarak azınlık taraftayız. Ampül tayfa hayatından memnun. Zammış vergiymiş bunlar amariganın oyunları hep..
Yarın %1500 bilmem ne vergisi getiriyoruz deseler kimse ses çıkartmaz. Uyuşturulmuş bir kitle var artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 31 Aralık 2022; 22:11:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Almanya' da yaşar ama orayı kötüler madem bu kadar kötü bu ülke gel ülkemizde yaşa dersin bu sefer de "omo dozonomoz vor" derler 🤣quote:
Orijinalden alıntı: coolblack1903
şimdi 21 euro yu 20 ile çarpmamızı falan beklersin sen 😂 arkadaşım 21 euro senin için 21 birim para. bende tv şnternet vergisi olarak 21 lşra ödesem hiç umrumda olmaz. sen öiv de %120 ne demek idrak edebiliyomusun. ben ilk kurulumda 117 tl öiv ödüyorum internet için. telsiz kullanım ücreti 50 tl ve bu 117 tl olan bu zamla 257 tl oldu. 21 birim nerde 257 birim nerde. Düşünsene. 2000 euro maaş alıyosun bunun 257 sini vergi olarak ödüyosun. ve bu sadece internetle sınırlı değil. cep telefonu ayrı vergiye tabi
1700 liralık pasaport 3800lira olacak. Dün nihayet 160km uzaktaki ilçede rrandevu bulup yenilettim.
-
O Rus bu çocuğun muymuş yoksa?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hükümet yeni yılı daha fazla yolmak şeklinde anlıyor. Bu insanlar ölünce mi huzura erecek tek suçları bu ülkede doğmak mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2024 -- 31 Aralık 2022; 22:50:36 >
bu şartlarda sen 8500 birim alıyorsun, aynı kişi almanya'da 1600 birim alıyor. 21 iş gününden koyunca bürütte 2016 euro yapıyor.
vergiler konusunda: Merak etme. Liberal sol hükümet, reisin izinden gidiyor. burada enflasyon, mülteci gibi sorunlardan en son 75 yaşında birkaç ihtiyarın, hükümete darbe yapacağını uydurmuştu. burada da karbon vergisi gibi ek vergile rçıktı. sağlık vergisinde düşen değer 0.9 dan 9 ayda 1.6 ya çıktı. 1600 euro alan biri bu parayı almadan önce bürütten 165 eurosunu sigortaya veriyor. malum araplar ve siyahilerin tek doğumu devlete 3500 euro demek. bu parayı karşılayamayınca işte böyle %80 ek vergi getirdiler.
işte böyle böyle, alman nüfusu da azaldıkça 30 yıla avrupa'da 3 adet ortadoğu ülkesinden biri olacak Almanya. o zaman belki inanırsınız.
-
Bu şartlarda adam aldığı maaşın %1,5 kadarını hem tv hem internet için öderken ben 8500'ün %3 kadarını sadece öiv için ödüyorum. Ötv nerde? kdv nerde? onları da hesapladın mı? Telsiz kullanım bedeli nerde? Sen telsiz kullanım bedeli diye bir şey ödemiyorsun. Trt payı gibi bir pay da ödemiyorsun. İzlemefiğüm bir kanal için oay ödüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolblack1903 -- 31 Aralık 2022; 23:48:7 >
zaten 21 euro eski fiyatı. mart ile birlikte 27 euro olacak.
burada birimden yürüdünüz, oradan da yazdım.
sizin kesimin anlamak istemediği: Çukurda yüzen avrupa. Özellikle almanya. bu kadar aptalca yönetilen bir ülke olamaz. 2019 ile 2023 girişi arasında dağ kadar fark var. enflasyondan örnek veriyorum, bizdeki gibi balyoz malyoz burada uydurdukları darbeciliği anlatıyorum ama sizde bir mekanizma gelişmiş; batı ve amerika üzerine tamamı ile sorgusuz yıkama cilalama üzerine kurulu. zorla ödüyorum bu vergiyi diyorum, birime çektiniz. birimden verdim, yüzdelere döndü... biraz daha örnek versem herhalde floatla açıklımak zorunda kalıcam.
işler daha da kötüleşecek. önceki gün haber çıktı. forbes'e göre ilk 100 de bir alman firması yok. bunlar üstüne 12 milyon afrikalı ve arap mülteci bunları zengin yapacak bahanesi ile aldılar. ben uzatmıycam; isteyne buyursun gelsin. çok değil 10 15 yıla topuklar vura vura memlekete kaçacaksınız...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X