Şimdi Ara

Özel Kuvvetler Irak'ın Kuzeyine Girdi [KAYIP ŞEHİDİN NAAŞI BULUNDU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
49.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yapıyorsa askeriye direk haber ajanslarında.Vay anasını satayım ben terörist olsan haber ajanslarını takip ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Tampon bölge kurmak gibi ciddi bir adımları olmayacak yani ?

Heralde olmucak diyorum ya bizim hükümetde o cesaret yok. Onlar anca suriyeye tampon bolge kurarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

quote:

Tampon bölge hangi hatta kuracaksın ki? Suriye sınırı gibi düz bir arazi yok oralarda.Teknolojik tampon bölge kurarsın belki,onuda kendi sınırlarımızda kurmamız lazım.

Askeri bilgim 0'dır.Ama hep Türkiye ile kandil arasında bağları kesecek tampon bölgeden bahsediliyor haberlerde o yüzden sordum
  • http://www.roj.tv/

izleyin arkadaşlar

bence bu sefer kıçları tutuşmuş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

Hayırlısı mayırlısı değil, yazık gidenlere boşuna ölecekler sonra yine 2 günde geri çekilcez

Devletler kararlarını olaylara değil çıkarlarına göre verir.
    Operasyon yapmak çıkarımıza(AKPnin çıkarına) olsaydı zaten bunca insan ölmeden girerlerdi
    Şimdi girdiklerine göre milletin gazını alıyorlar sadece

Yazık orda ölecek gençlere yazık

Ölmekle şehit olmak farklı şeylerdir,önce o ağzını yıka...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoaR
    Tamemen göz boyama.Sen bana sonuçtan haber ver? Terör mü bitcek? Askerlerimiz mi ölmeyecek? Geçiniz...
    Sabahki pusuyu atan grubun bir parçası için düzenlenen bir operasyon olabilir.
  • Dostum ne yapılsa size yetecek anlamıyorum ordu ne yapsa göz boyamalık oluyor.Ya siz kendi ordunuza inanmıyorsunuz ki saçmalamayın Allah aşkına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

http://www.roj.tv/

izleyin arkadaşlar

bence bu sefer kıçları tutuşmuş gibi

Bişey anlasam bir de dediklerinden.. Arada bi japoncaya kaçıyo adam.. O kadar kolpa bi dilleri var..
  • Ne olacak terör mü bitecek? O kadar biyolojik silah varken hala asker gönderiyorlar. yazık.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentex Dentex -- 17 Ağustos 2011; 23:40:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

quote:

Tampon bölge hangi hatta kuracaksın ki? Suriye sınırı gibi düz bir arazi yok oralarda.Teknolojik tampon bölge kurarsın belki,onuda kendi sınırlarımızda kurmamız lazım.

Askeri bilgim 0'dır.Ama hep Türkiye ile kandil arasında bağları kesecek tampon bölgeden bahsediliyor haberlerde o yüzden sordum

Tampon bölgeden bahsettikleri insansız,yaşama kapalı vs bölge,bildiğimiz anlamda bir tampon bölge değil yani.Bir nevi hareket eden herkesi vur bölgesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

Hayırlısı mayırlısı değil, yazık gidenlere boşuna ölecekler sonra yine 2 günde geri çekilcez

Devletler kararlarını olaylara değil çıkarlarına göre verir.
    Operasyon yapmak çıkarımıza(AKPnin çıkarına) olsaydı zaten bunca insan ölmeden girerlerdi
    Şimdi girdiklerine göre milletin gazını alıyorlar sadece

Yazık orda ölecek gençlere yazık

Ölmekle şehit olmak farklı şeylerdir,önce o ağzını yıka...

Anlıyorum genç heyecanlısın, zamanla geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Dostum ne yapılsa size yetecek anlamıyorum ordu ne yapsa göz boyamalık oluyor.Ya siz kendi ordunuza inanmıyorsunuz ki saçmalamayın Allah aşkına...

Katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var mı gelişme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirya
    var mı gelişme?
    Olunca güncelleyeceğim.
  • En güzeli bir ay boyunca hiç aralıksız her gün bombalayacaksın Kandili. İtlere nefes aldırmayacaksın bir ay. Sonrasında özel harekat timlerini, helikopter destekli bir operasyonla son hamleyi yapacaksın. Bellerini doğrultamayacaklar. Esir almayacaksın direkt anında kafalarına sıkacaksın. Artık yeter bu zamana kadar verdiğimiz şehitler. Bir son olsun.
  • şehit haberimi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlaBlanco
    şehit haberimi var?
    Haber gelince ekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

Tamemen göz boyama.Sen bana sonuçtan haber ver? Terör mü bitcek? Askerlerimiz mi ölmeyecek? Geçiniz...

Çözüm öner be hiç bir yararın yok biliyor musun şu an !
  • Nasıl bir iş arkadaş. Hangi kampları bombalayacaklarını bile söylediler. Adamlarda uyduruk bir anten televizyon olsa rahat rahat kaçıcaklar. Böyle iş mi olur? Zaten göz boyama bunlar görürsünüz 2 gün sonra biticek bunlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.