Arkadaşlar bilmem farkettinizmi "biz" saldırınca neredeyse hiç şehit vermiyoruz... PKK'lılar'ın eğitimi Askerlerden üstün diyenler bir de bu yönden baksınlar.
Bu forumda çok tartıştım ama bir türlü anlatamamıştım. Yerinde sabit durursan baskın, nizami gidersen pusu yersin. Her ikisindede şehit verirsin. Bukadar basit.
Bunun adına gayri nizami harp diyorlar. baskın ve pusu. herşey bu iki öğeye dayanıyor. kuralına göre oynayan da sonucunu alıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Eray-E
Avrupa bizle resmen dolaylı olarak savaşıyor
silah tüccarının umrunda mı sence? Adam savaşlardan arakladıklarını, toplayıp satıyor işte. Herif bakmıyor ki silahın üretildiği ülkeye...
Roj tv nin haberine gore hava savunma sistemini devreye sokup uçakları geri püskürtmüşler. Görende füze kalkanları var sanacak ha.
quote:
Orijinalden alıntı: ıLGıM
Bunker buster’ değil akıllı bomba vurdu TÜRK jetlerinin gece baskınında, MKE tarafından üretilen ve TÜBİTAK’ın geliştirdiği akıllı bombaları kullandı. TSK envanterinde, “bunker buster” adı verilen mağaraları delen ve hedefe ulaştıktan sonra içeride patlayan bombaların ise bulunmadığı belirtildi.
HABERTURK
36. ile 40. saniyeler arasına bakın barınağın sol tarafında bir pkk leşi havaya uçuyor ama leş te olmayabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Meduzz
Tam ortasında adım yazıyor. Bedirhan. Çok etkiledi beni bu resim.
quote:
Orijinalden alıntı: ıLGıM
Bunker buster’ değil akıllı bomba vurdu TÜRK jetlerinin gece baskınında, MKE tarafından üretilen ve TÜBİTAK’ın geliştirdiği akıllı bombaları kullandı. TSK envanterinde, “bunker buster” adı verilen mağaraları delen ve hedefe ulaştıktan sonra içeride patlayan bombaların ise bulunmadığı belirtildi.
HABERTURK
off off off eridi içimin yağları off iftar yapmış kadar oldum
quote:
Orijinalden alıntı: W140
Arkadaşlar bilmem farkettinizmi "biz" saldırınca neredeyse hiç şehit vermiyoruz... PKK'lılar'ın eğitimi Askerlerden üstün diyenler bir de bu yönden baksınlar.
Bu forumda çok tartıştım ama bir türlü anlatamamıştım. Yerinde sabit durursan baskın, nizami gidersen pusu yersin. Her ikisindede şehit verirsin. Bukadar basit.
Bunun adına gayri nizami harp diyorlar. baskın ve pusu. herşey bu iki öğeye dayanıyor. kuralına göre oynayan da sonucunu alıyor.
Hocam bırak bu arkadaşları,onlar daha hayatlarında yaşadıkları çevrenin dışına bile çıkmışlar mı hatta evlerinin dışına çıkmışlar mı ondan bile şüpheliyim.Tamam herkese illa komando olacak veya dağlık arazide yaşayacak değil,bari araştırsalar.Örneğin Amerikan çok seçkin özel birliklerinin nasıl Afganistanda pusuya düşürüldüğü ile alakalı NG nin belgeseli var, Kritik Anlar; El Kaideyle Karşı Karşıya onu izleyin kafanızda birşeyler canlansın.Teknolojinin üç beş taş parçasına nasıl yenildiğini görün belgeselde.
Eskiden tek kanallı yayın döneminde haberlerde sergilenirdi Pkk leşleri.Hepsi çatışmalarda öldürülenlerdi.Çok kötü görüntülerdi.Düzine düzine yana yana sıaralnmış pkklılar sansürsüz üstelik.Özellikler Ertürk Yöndem'in hazırladığı haberlerde. Tv den o tür görüntüler yayınlanmıyor artık.Bugünkü harekatlarda çatışmlarda pkk leşleri vardır göstermiyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: tenekekutu
quote:
Hocam bırak bu arkadaşları,onlar daha hayatlarında yaşadıkları çevrenin dışına bile çıkmışlar mı hatta evlerinin dışına çıkmışlar mı ondan bile şüpheliyim.Tamam herkese illa komando olacak veya dağlık arazide yaşayacak değil,bari araştırsalar.Örneğin Amerikan çok seçkin özel birliklerinin nasıl Afganistanda pusuya düşürüldüğü ile alakalı NG nin belgeseli var, Kritik Anlar; El Kaideyle Karşı Karşıya onu izleyin kafanızda birşeyler canlansın.Teknolojinin üç beş taş parçasına nasıl yenildiğini görün belgeselde.
belgeseller için link varm mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: kassatura
quote:
Orijinalden alıntı: Magilum
Bir yerde okudum, hatırlamıyorum. Dağda ölen teröristleri basına yansımaması adına topluyorlarmış, bir nevi psikolojik savaş. O yüzden 12 veya 13 diye kesin bir sayı sunacaklarını düşünemiyorum. Ve hakikaten gerekli yerler bombalanıyorsa da ciddi bir zahiat verdiklerini düşünüyorum.
Terör dağda bitsin, şehirler olağan üstü kontrol atına alınsın ve artık bilinçlendirme çalışmaları yapılsın. Temennimiz.
Allah yardımcıları olsun.
Bizim zamanında milli güvenlik dersine giren albay söylemişti.Eğer TSK öldürülen terörist sayısını doğru bir şekilde açıklar millet soykırım yapıyorlar diye ayağa kalkar.Siz o söylenen sayıyı kafadan 4 le çarpın demişti.Ne derece doğru ne derece yanlış bilmiyorum.
Bizede albay geliyodu ,aynısını söylmişti demekki bi bildikleri var
quote:
Orijinalden alıntı: Ares
quote:
quote:
Face,tekini biliyorum SİLAH VE SAVAŞ TEKNOLOJİLERİ aratırsan bilim grubu altında yaklaşık 90 bin küsür üyeli bir grup var,yeni paylaşıldı için görürsün videoyu zaten.Ben NG de izlemiştim.Bulamazsan feys linkini atarım bir ara.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ares
quote:
quote:
Face,tekini biliyorum SİLAH VE SAVAŞ TEKNOLOJİLERİ aratırsan bilim grubu altında yaklaşık 90 bin küsür üyeli bir grup var,yeni paylaşıldı için görürsün videoyu zaten.Ben NG de izlemiştim.Bulamazsan feys linkini atarım bir ara.
Arkadaşlar sayfayı şikayet edelim.Bizim hacker"lar daha göremedi heralde bu sayfayı.
ettim sizde edin
Bunlara Facebook yönetimi ne yapsın biz meclisimizde cirit attırıp onları siyasi bir parti tanıdıktan sonra Facebook bunları silmez. Çünkü Türk halkının büyük bir kısmının sayesinde artık onlar resmen bir parti. Bu CHP'nin sayfasını şikayet etmekten farksız bir durum. Bir işe yaramaz.