Şimdi Ara

Özel Mesaj Okuyamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba @arches_ özel mesaj gönderdiniz fakat ben özel mesajları okuyup cevap veremiyorum.

Genelde forum bu bölümünde aktifim. Sorunuzun elektronik ile alakalı olacağını düşünüyorum. Sorunuzu bu konu altında veya yeni bir başlık açıp sorabilirsiniz. Bildiğim bir konu ise yardımcı olmaya çalışırım, ayrıca diğer tecrübeli arkadaşlarımızda konuya katkı verebilirler.

• Teşekkür ederim,

Sağlıkla kalın.

• Merhaba @zehragrgn özel mesaj gönderdiniz fakat ben özel mesajları okuyup cevap veremiyorum. Sorunuzu bu konu altında veya yeni bir başlık açıp sorabilirsiniz.

• Merhaba @ugur.k özel mesaj gönderdiniz fakat ben özel mesajları okuyup cevap veremiyorum. Sorunuzu bu konu altında veya yeni bir başlık açıp sorabilirsiniz.

• rafet32 kullanıcısına yanıt
    Ben ücretli iş söylemiştim size müsait olduğunuzda bakabilir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur.k U kullanıcısına yanıt

Forumdaki bazı formalite vb sorun sebebiyle özel mesaj okuyamayan forumdaşlarımız oluyor. Kendisine atılan özel mesajları açamıyor. Sadece yollayanı görebiliyor anlaşılan. Mail adresi alınması gerekli.

• Merhaba @ephesus_1 özel mesaj gönderdiniz fakat ben özel mesajları okuyup cevap veremiyorum. Sorunuzu bu konu altında veya yeni bir başlık açıp sorabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel Mesaj Gönderme Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Özel mesaj
    geçen yıl açıldı
    Forumda Özel mesaj atamıyorum
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba @Eray.yksll özel mesaj gönderdiniz fakat ben özel mesajları okuyup cevap veremiyorum. Sorunuzu bu konu altında veya yeni bir başlık açıp sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafet32 -- 23 Ocak 2024; 15:37:15 >
  • Merhaba @Themida46 özel mesaj gönderdiniz fakat ben özel mesajları okuyup cevap veremiyorum. Sorunuzu bu konu altında veya yeni bir başlık açıp sorabilirsiniz.

telegram veya discord kullanıyorsanız iletişim verebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Themida46 kullanıcısına yanıt

Merhaba @Themida46 sadece forum üzerinden bildiğim konularda yardımcı olabilirim.

hocam Hie = ßre ifadesi doğru mu?

yani bu eşitlik her zaman geçerli midir?

• İşin teorisini ve detaylarını hatırlamıyorum (üzerinden çok uzun zama geçti ve iş hayatımda ihtiyaç duymadığım için unuttum) ama transistör ac analiz modellerinde Re ve Hibrid model yaklaşımı arasında verdiğiniz gibi bir eşitlik / dönüşüm söz konusu.

Sınava hazırlanıyorsanız bu eşitliği kabul edebilirsiniz. Tasarım yapıyorsanız bu sorunun evet veya hayır gibi bir cevabı yok. Çalışma koşullarınına uygun olan bir model veya yaklaşım seçmeniz gerekir.

"Her zaman" dan kastınız tüm frekanslarda, tüm sıcaklıklarda vb. "herşeyi ve her çalışma şartını" kapsıyorsa eşit olmaması gerekir. Bu yaklaşım sadece düşük frekans ac modellemede/ analizde geçerli.

hocam tekrardan selamlar,

re modelli transistörlerde

Av = -Rc/re değilmi? öyleyse neden bazı yerlerde Av = V_out/V_in = [ -ßib x Rc ] / [ ib x (ßre + (ß+1)xRe) ] böyle bir eşitlik var buranın sebebini biliyor musunuz acaba?

böle bir eşitlik var

Özel Mesaj Okuyamama

lakin ro olmadığı durumlarda -Rc/re değeri ile -ß ile başlayan denklemin sonucu farklı değerler veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Themida46 -- 29 Mayıs 2024; 22:2:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.