Şimdi Ara

Özel numara çıkarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğum günüme ait veya istediğim sayılardan oluşan bir numara satın alma imkanımız var mı? Varsa fiyatları neler? Yoksa ellerinden bir numara mı seçmemiz gerek?

• Gittigidiyor'da tonla numara var oradan bakabilirsin hocam. Ben 0537 460 xx xx numaralı hattı 100 liraya aldım kargo vs her şey dahil. Satıcıya kimliğimi taratıp üstüne hat açma içindir diye yazıp e-posta ile yolladım satıcı hattı benim adıma açıp yolladı. Bu arada xx dediğim yerler doğum yılım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ne kadar güvenilir hocam bir de kimliği falan taratıp atmışsınız. Güvenemiyorum ben kolay kolay
  • Gittigidiyor zaten en güvenilir alışveriş sitelerinden biri. Kimlik konusunda ise taratmadan önce üstüne büyük harflerle çaprazlamasına xxxxxx numaralı hat içindir. yazarsan bir şey olmaz.

• Biraz şans işi hocam git dolaş birkaç telefoncu bende 2 sene önce 533 xy7 75 75 i 30 tl ye almıştım sonu 96 96 olan vardı onuda almadığıma sonradan pişman olmuştum çok daha iyi rakama çıkartabilirdim elimden

• Türkcell ön ödemeli hattıma bakiye yüklemek için turkcell iletişim merkezine gittim.
    Şu gorduğum numarayı aldım 05xy 0xy xy 0x.
    Tamamen denk gelme

• Aslında ona da gerek yok vodafone saha satış personeliyim başına karışmamak şartıyla son 7 numarayı seçebilirsin, takım tarihleri ve tekrar eden numaralar paraya tabi, tekrar eden nolar 125 lira takım tarihleri 125-250 lira. Bunlarla işim olmaz memleket doğum tarihi falan olur dersen o tür numaraları anında veriyoruz ücretsiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2010 yılında vodafone geçtim yeni numara alarak, bayide bana istediğiniz numara varmı diye sordular söyledim bilgisayardan uygun olup olmadığına baktı birkaç numara uygun değildi sonu 19 03 ile biten başka uygun numara bulup almıştım para filan vermeden. Hala o sistem varmı bilmiyorum gidip sormakta fayda var hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simitci01 -- 20 Ağustos 2014; 13:02:41 >
  • XXY 19 19 hattı 100 liraya aldım :) çorumluyum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.