Şimdi Ara

Numara taşıma problemi... (komedi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 Ocak'ta Avea'dan Vodafone'e geçiş için başvurdum. Simkartı aldım. Bir hafta sonra geçiş olmayınca geçiş yaptığımız yeri aradık. Gri listede olduğumuzu bu sebeple geçişin gerçekleştirilemediğini söylediler. Bu sefer 4440542'yi aradım. Geçiş için başvurum olmadığını söylediler. Bayi sisteme girmediği için göremiyorlarmış.

Başka bir bayi adresi verdiler. Ona gittik. Ondan da simkartımızı filan aldık. Onlar da gri liste sorunu yüzünden yapamadılar. Bu sefer hem Avea'yı hem de Vodafone'u aradım. Hiçbir borç yok. Avea'da hattımızın üzerinde hiç bir kısıtlama yok. Vodafone hala bayiden giriş yapılmadığını söylüyor, bayi giriş yapamadığını söylüyor...

Bir iki gün daha bekleyeceğim. Olmazsa kaç yıllık numaramı değiştireceğim.

Bu gri listeye daha önce düşen var mı?

• Sorun vodafondan dır adına kayıtlı başka hat varmı? Onları sorgula

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş Vodafone aboneliklerinizden kalan ödenmemiş borcunuz varsa vodafone'un gri listesine düşersiniz. Dolayısıyla borcunuzdan ötürü operatör sizi istememiş.
  • Hem Avea'da hem de Vodafone'da ödenmemişi bırakın SON ÖDEME TARİHİ GEÇMİŞ borcumuz bile yok. Kendileri de aynısını söylüyor.

Acaba diyorum, isim benzerliği filan olabilir mi diye ama TC Kimlik no ile de baktırdım. Çözüm yok...

Neyse artık. Yeni hat alacağım büyük ihtimalle...
  • Gri listeyi sadece telefon faturası ödemeyenler için diye düşünmeyin. Alttaki madde vodafone'un tüm kampanya detaylarında mevcut.
    Ödemediğiniz bir kredi, kredi kartı veya su - elektrik - telefon faturası bile buna sebep oluyor olabilir.

quote:

Kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin Vodafone'un Kurumsal Güvenlik birimi tarafından belirlenen kara / gri listede, kredi kartı kara listede, cep aran kara listede yer almaması gerekmektedir
  • BTK'ye şikayet edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de vardı.Eylül ayında faturasız hattıma online işlemlerden tl yüklemek isterken Vodafone'da kredi kartı bilgilerini görmen için şifre girilen sayfada 3 defa şifreyi yanlış girince sistem kilitlendi.Müşteri hizmetleri ile görüşün diye uyarı çıktı.Bende takmadım zaten Turkcell'e taşıyacaktım hattı gittim taşıdım.Geçenlerde de eski kullanmadığım bir özel numaram vardı onu faturalıya geçirmek için şubeye gittim.Adamlarda ki sistemde kara listeye düştüğümü söylediler.Bende borcum harcım yok dedim o zaman direk bu mevzu geldi aklıma sonrasında müşteri hizmetleri ile görüştüm.1 hafta içinde baktım dönen olmadı.2.Hafta Vodafone Forum sitesine yazdım sorunum yaklaşık 1 haftada çözüldü.Tabi bu benim başıma gelen bazılarının ki borçtan oluyor yani tam olarak neye göre kara listeye alındığını bilmiyorum.
  • Vodafone bayileri tam bir enkaz ya bende taşıyacaktım fakat saniye tarifesine alım kapalı dediler bende mail attım vodafone yok öyle bişi bize adres bildirin diye mail gönderdiler bende uğraşmadım kaldım trkcellde. vodafone, çalışanlarından çok kaybediyor. disiplin yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 16 Ocak 2014; 0:13:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Pears

Vodafone bayileri tam bir enkaz ya bende taşıyacaktım fakat saniye tarifesine alım kapalı dediler bende mail attım vodafone yok öyle bişi bize adres bildirin diye mail gönderdiler bende uğraşmadım kaldım trkcellde. vodafone, çalışanlarından çok kaybediyor. disiplin yok.

Bayi GRİ listede olduğunuzdan sisteme giriş yapamıyorum, kabul etmiyor diyor. Müşteri hizmetleri sorunu çözmemiz için bayinin giriş yapması lazım diyor.

Zaten bu dönem geçti. Şu anda başvursam fatura kesim tarihime yetişmez. Şubatta bir daha deneyeceğim. Yoksa mecburen yeni numara...
  • Vodafone çok berbat bir felsefeye sahip. Kendi abonesine hiç saygı duymuyor. Dışarıdan gelene verdiği haklar daha fazla.
    http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/Altin-Tarifeler.php#devreden

Yukarıda linkini verdiğim yeni vodafone lulara İKİLİ ALTIN 2 GB diye bir tarife var ama mevcut abone geçemiyor. Boşverin numaranızı Vodafone a taşımayın. Başkasına taşıyın daha çok saygı görürsünüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.