arkadaşlar özel öğretim kursları bugünkü resmi gazetede yayınlanan yönetmelik değişikliği nedeni ile artık sadece 1 dersten hizmet verecek yani atıyorum sadece türkçe kursu , yada sadece matematik gibi. bu sebepten zaten bir çogu ruhsat alamıyordu , kalanlarda kapanacak. kimse para yatırmasın yazık olur... merak edenlerwww.ookgm.meb.gov.tr den yönetmeliklere yada resmi gazeteden 05.08.2016 tarihli gazeteye bakar yönetmelik değişikliğini okuyabilirler. kayıt olan arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyorum
Yalnız bu karardan önce zaten açılmış olan kurslar 1 yıl boyunca 5 bilim grubundan ders verebilecek, ardından 1 bilim grubu verilecek şekilde düzenlenecek yani önümüzdeki eğitim öğretim yılını etkilemeyecek. Kayıt olmuş olanların ki zaten önceden açılmış demekki, kimsenin parasi yanmıyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
son durum nedir arkadaşlar yarın kaydolacaktım da
önceden açılmış olanları etkilemeyecek doğru , AMA kurumların %70 inin ruhsatı yok bunları etkileyecek ! yaklaşık 8 aydır bilerek ruhsat verilmiyor. ÖRNEĞİN , doğrucevapın internet sitesine girdiğinizde 110 şubesi görünüyor ancak sadece 18 tanesinin ruhsatı var ! bu da demek oluyor ki piyasadaki kurumların bir çoğu kapanacak. Ayrıca , şahsen kendi bilgim , hükumet özel öğretim kurslarına karşı tepkili , kapatmak istiyor ve açık kalanlar çok sıkı denetlenecek. Yani 12. sınıfta ygs dersi işlenmesi mümkün değil. Kanuna göre o 5 bilim kursu sadece gerçekte hangi sınıfta isen o sınıfın o seneki konularını kapsar. Yani 12 sınıf öğrencisine 9. , 10.ve 11. sınıf derslerinden hiç birini veremezler... Herhangi bi sorunuz olursa cevaplayabilirim