Şimdi Ara

Özel okullardaki mantıksız öğretmen maaşları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
100.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gunaydınlar olsun muhendısler 2.000 maas alıyor oda iş bulabılırse ... siz hangı ulkede yasıyordunuz bunca yıldır haberınız yokmu
  • Açıkta binlerce öğretmen var,formasyon ile 5-6 ayda bir öğretmenlik dağıtıyor devlet,çok olan şeyin fiyatı ucuzlar...Puanları düşük,nerdeyse herkese verilen bi titr...Gerekirse bütün atamalar yapılana ve kontenjanlar dolana kadar öğretmen yetiştiren bölümler kapatılmalı,öğretmenlik mesleğine hakettiği değeri önce devlet vermeli,eğitimin kalitesini yükseltmek için kuşak farkı olan ve emekliliği gelmiş öğretmenler emekli edilmeli,yeni gelen öğretmenler sürekli yeni teknikler üzerine seminerlere katılmalı,özel okullar da mecburen en iyisini seçmek için fiyatları yükseltecektir.

Konuda belirttiği gibi özel okullar çok düşük ücretlere öğretmen alımı yapıyorlar ve 6 gün birfiil çalıştırıyorlar.Genellikle atanamayan,puanı yettiği için öğretmenlik ya da biyoloji,kimya gibi bölümleri okumuş arkadaşları o fiyatlara alıyorlar.Sonuçta özel okullar ticarethanedir.Gelir gider hesabı yapmak zorundalar...Ve bu devrandan da en çok onlar mutludurlar...Şöyle bir gerçekte var ki o ticarethaneye eğer gerçekten donanımlı olarak giderseniz farklı fiyatlarda alıyorsunuz.Ben bi özel liseden 4bin teklif aldım bundan 2 yıl önce,ama 6 gün orada olmak beni sıkacağını düşündüğümden reddettim.Yukarıdaki paragrafta yazdığım şeyler olmadan serbest piyasada rekabet eden bir ticarethaneden ücretleri yükseltmesini bekleyemezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• John Riley kullanıcısına yanıt
    konuyu sürekli farklı yere çekiyor ARKADAŞ. biz öğretmenlerin hak ettiği ücretlerden konuşuyoruz sanıyordum bir baktım kankilerinden yok geçim sıkıntısından bahsetmeye başladı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-E-K- -- 15 Kasım 2018; 16:35:4 >
  • Ben şahsen yeni mezun tecrübesiz öğretmen çalıştıran bir özel okula çocuğumu vermek istemem. Öğretmenlikte tecrübe önemli ve değerlidir. Bu nedenle ucuz öğretmen çalıştıran özel okullarda ucuz oluyor. İsim yapmış okullarda öğretmen ücretleri dolgundur, tabi kayıt ücretide fazladır.

• Jquair kullanıcısına yanıt
    Kadrolu 3k , ücretli çalışanlarınki buraya yazılmaz bile.

Kafaya göre izin yok. Hastaysan ve rapor alacaksan ilçe MEM falan dolaştırıyorlar. Bir iki yerden imza alıyorsun, müdür de uygun görürse (günümüzde genellikle idare edin, diyorlar) max. 3 gün veriliyor. (Daha da sıkıntılı durumlar dışında)

Şu enflasyon, pahalılık ve alım gücünün düşmesi karşısında 3k iyi deniyorsa söylenecek söz yok.

• Bizimkilere kalsa herkes 2000 maas alsin aq etin kilos 50 lira bunlar ne diyor

• la ben öğrenciyken daha fazla maaş aliyordum.

• temel lisedeyim. deneyimli hocalar 10 bin civari aliyor. en cok maas veren kurum bizimki yaşadığım yerde

• 2 bin liraya öğretmen çalıştıran okullar evladıniza yaptiginiz en büyük kötülüktür gerçekten imkanınız var da işin hakkını veren bir koleje gönderiyorsanız saygı duyarım ama bütçem kısıtlı lakin ille de kolej olsun demeyin Ortalama bir devlet okulu evde örnek olacak kaliteli bir veli ve şimartilmamiş saygılı bir öğrenci işbirliği ile kazanılmayacak okul yok.

Evde veremediğiniz eğitimi dersaneden bozma özel kolej kümeslerden beklerseniz milletçe çok bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kml_77 -- 15 Kasım 2018; 18:51:31 >
  • Arkadaşlar istanbullular,

Maaşlar şehirde çok dusuk sebebi nedir? Hotel için başvurdum adamın onerdiği maaş 1600 lira yol yol yemek yok dedim ki istanbul ekonomi başkenti burada maaş imkanı daha iyi diye düşünmüştüm ama durum öyle olmadığını anladım.

Öğretmen arkadaşın 2000 lira maaşla bir yerlerden başlasın yoksa uzun süre işsiz kalacak

• quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

Triplere bak sanki sayisalda ilk bine girdi.dandik sozel bolumunde cop puan yapmistir
    Bir sene hayatta dersten başka hiç sorunu olmadığı için saçma ve gereksiz lise müfredatına çalışıp sınavda da iyi puan yaparak kendini ilah sanan insanlardan bıktım. Sınav puanı-para ilişkisinin kurulduğu nadir ülkelerdeniz. Türkiye'nin dandik üniversitelerinde falan okumayacağım(dandik derken odtüyü bogaziçini kastediyorum. ülkede üniversite yok). Sadece işimi halledip en kısa sürede yurt dışına çıkacağım.

• Hangi market kasada durunca 2100 lira veriyor lan? koşa koşa kasiyer olmaya gidiyim asgari ücret üstünde 1 kuruş fazla başlatan market görmedim hiç
  • Yıl olacak 2019, eğitimin hala okullarda verildiğini sananlar var. Okullar öğretmen ile öğrenciyi tanıştıran aracı kurumlardan ibaret. Sonrasını öğrenci ve öğretmen aralarında anlaşarak dışarıdan özel ders ile hallediyor. Özel derslerin aylık 30.000 liraya yakın getirisi var. Okuldan bırak 2000 lira almayı, okula 2000 lira bile verilir öğretmenin reklamını sağlayacaksa.

• O yine iyi Elektronik haberleşme mühendisine asgari ücret teklif ediyorlar. Arkadaşım bilgisayar öğretmeni ve bir bilindik hatta en iyisi sayılan kolej demiski biz sana 1600 kusur vercez ama maaş yatar yatmaz 600 kusurunu vereceksin. Biz sana 1000 lira verebiliriz. Öğrencilere matematik lazım bilgisayar görmese de olur sadece var göstermek için dedi. Ülke bu halde.

Devlette çalışanlar boş boş oturup para alır. Parayı hak edenler de özelde sürünür.

• Bir makina mühendisi ilk işe girerken asgari ücret alırken sen kimsin ki ? Arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwolf0 -- 15 Kasım 2018; 20:36:52 >
  • Bethesta kullanıcısına yanıt
    Hak edeni var hak etmeyeni var. Türkiye'de ilk 10'daki devlet fen lisesinde bile rotasyon ile meslek lisesinden öğretmen gelip öğrencilerle dalga geçip azarlıyorsa buna maaş falan bağlamamaları lazım. Hak ediyor işini iyi yapıyorsa bi şey diyemem ama öğretmenlerin çoğu ona buna bağıran başarılı olsa bile sebepsiz yere, dünyanın en zor işini yaptığını zanneden kişilerle dolmuş meslek olmuş. Zaten çok iyi bilselerdi, profesyonelce çözüyor olsalardı bu dersleri öğretmen olmazlardı. Sözüm kendini geliştirenlere değil zamanın şartlarına göre uyumsuz, geriye düşen kendini memurum diye altında fiesta '05 arabasıyla öğrencileri notla tehdit edenlere yani. Ve siz öğretmensiniz galiba .d lafım size değil.
    Düzeltme: Okudum öğretmen değilmişsiniz hahaahhah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jasmine Thompson -- 15 Kasım 2018; 20:47:37 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.