Şimdi Ara

Özel Sektörü Bırakıp Kpss ye Hazırlanayım mı ??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
8.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fernandao

Anladim,kafam cok karisik hocam. Bi yandan yasin genc 1 sene kaybetsen bi sey olmaz en azindan denemis olursun ve olumlu sonuclanirsa her sey cok daha iyi olcak diyorum. Diger yandan issizligin giderek arttigi ulkemizde daha kotu sart ve maaslarda ozel sektore mahkum olurum diye cekiniyorum.

Matematigimde pek iyi degik zaten,araftayim kisaca

Simdilik h.sonu mat kasip ozel sektore devam diye karar kildim bakalim ...
    Özel sektörden elbette şimdilik ayrılma sınava çalış ve gir sonra elinden geleni yap. başka bir dalı tutmadan elindeki dalı bırakmak olmaz
  • Şampiyon GALATASARAY kullanıcısına yanıt
    Hocam size başka bir soru sormak istiyorum. Eşi kamu yada özel okulda öğretmen olan bir erkeğin kamu çalışanı olması yönünde ya da çok iyi maaş alması yönünde toplumsal bir baskı var mı? Ben şuan özel bir şirketin (kurumsal olmayan) muhasebesinde çalışıyorum. Sizden az maaş alıyorum (yemek yol fazla mesai prim vs). Evlenmeyi düşündüğüm kız arkadaşım sınıf öğretmeni.
  • Bence bırakma kardeş şuanki işin iyi boşu boşuna risk alma birde çalışma saatlerin iyi bir sıkıntı yok ki ? Haftasonu tatil iyide para alıyorsun bırakırsan hata yaparsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abilerim şuanda aynı ikilem içerisindeyim şuan hangi işlerle meşgulsünüz ve memnunmusunuz aşırı merak ediyorum yaşayan varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.