< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 27 Mayıs 2019; 11:35:43 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 27 Mayıs 2019; 11:35:43 > |
Devlet kapısından daha iyi bir işin var, kariyerinde 5. seneden sonra daha iyi yerlere gelir muhtemelen. KPSS için 1 yıl boyunca yaklaşık 45-50 bin tl arası girdiyi bırakacaksın, sigortan donacak bakılamayacaksın herhangi rahatsızlıkta, Sevdiğin kıza kavuşma 1-2 sene daha geç olacak, Şuan bıraktığın paradan muhtemelen girişin olacak ama sen önümüzdeki sene %20 daha fazla kazanacaksın mesela, E zaten cumartesi-pazar evinde geçiriyorsun 17:30 da mesain bitiyor. Herşey güzel ilerliyor işte bence düzenini bozma.
|
Merhaba;
Bu dediğini yapıp 2013 ekimde işi bırakıp 2014 kpss ye hazırlandım. Dersaneye yazıldım mühendis oldugum için mtematik iyidir, Türkçe ortalama amacım genel kültür kasıp atanmaktı. Özellikle deli gibi tarih ezberledim/ögrendim ve sınava girdim. Sınavda ilk tarihten başladım ki soruları görünce moral filan kalmadı. O yıl sınava giren varsa soru tarzında ne kadar köklü değişiklik yapıldıgını sınavda görmüştür. 86,7 alıp atanamadım daha da kpss defterini kapattım. İngilizceyi iyice kastım ve şuan özel sektörde daha iyi şartlarda çalışmaya devam ediyorum. Bir daha hangi sınav olursa olsun hayatıma ara verip 1 yılımı daha ona adamam. Kazanmış olsaydım belki buraya çok farklı bir şey yazıyor olacaktım ama pirince giderken de eldeki bulgurdan olmamak gerek diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|