Şimdi Ara

özel servis tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. 2007 fd6 elegance arabamla aranıza yeni katıldım. benim sorunum şu ki bizim arabanın dilinden anlayan vicdan sahibi derdi parça satmaktan çok el emeğinin karşılığını hakkıyla alan usta veya servis arıyorum. varsa tanıdık bildik bilgilendirirseniz sevinirim. istanbul anadolu yakası olursa daha iyi olur ama bahsettiğim kriterlerde usta bulursam mesafeyi sorun etmem. internetten inceledeğimde radar honda şeref usta ve ikiler honda ferhat usta şu an aklımda. bir kaç seçnek daha arıyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• honda performans ali usta çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

honda performans ali usta çok iyi

hocam sanırım izmirde bahsettiğiniz servis. ben istanbul için arıyordum. birde arkadaşlar yağ hava ve polen filtresini orjinal olarak servis dışında parçacılarda bulabilirmiyim. yada bu filtrelerin marka ve model numaraları varmıdır elinizde varsa yazarsanız çok makbule geçer.
  • Istanbul da da var sanıyordum ama...?
    filitreleri falan yetkili servisten alan özel servisler de var
    yağ zaten tercihine kalmış bir şey
  • İzmir ata sanayide honda performans özel servis.
    Kesinlikle tavsiye ederim. Ahmet usta hem sohbeti güzel hem de açıklayıcı bilgiler veriyor.

Malzemeleri terakki honda dan kendim Alıp geldim
    Yağıda yine kendim mobil 1 0w30 Alıp gittim.

Sorumsuzca işlemler yapıldı. Bunun dışında Aracın tüm kontrolleri de yapıldı.

Sorusu Olan varsa cevaplaya bilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Özel Servis Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.