Arkadaşlar özel bir hat almak istiyordum gg sitesinde aşağıdaki linkte ki hattı buldum ve satıcıyla 50 ytl'ye anlaştım,hat kullanılmış acaba sorun teşkil eder mi?50 ytl ile acaba kazık yemişmiyim?
Arkadaşlar özel bir hat almak istiyordum gg sitesinde aşağıdaki linkte ki hattı buldum ve satıcıyla 50 ytl'ye anlaştım,hat kullanılmış acaba sorun teşkil eder mi?50 ytl ile acaba kazık yemişmiyim?
bu numaranın ne gibi bir özelliği var. hadi 35li olsa 200 ile başlasa seri numara olsa 05353535 gibi bişi olsa tamam. ama oradaki numara gayet sıradan bir numara. git turkcell bayyiilerine hatta herhangi bir yere gir. daha iyilerini bulacaksın eminim... hele birde 50 ytl verip göz göre ögre kazıklanma..
quote:
Orjinalden alıntı: Basri Mutaf
quote:
Orjinalden alıntı: semix13
bu numaranın ne gibi bir özelliği var. hadi 35li olsa 200 ile başlasa seri numara olsa 05353535 gibi bişi olsa tamam. ama oradaki numara gayet sıradan bir numara. git turkcell bayyiilerine hatta herhangi bir yere gir. daha iyilerini bulacaksın eminim... hele birde 50 ytl verip göz göre ögre kazıklanma..
aynen
arkadaslar numaranın gidişi hosuma gitti o yüzden 474746 diye son kısım ne biliyim zaten 05353535 diye gitse numara bu fiyata bulabilirmiyim ki o tip numaralara milyar bile istiyolar
quote:
Orjinalden alıntı: byjoseph
quote:
Orjinalden alıntı: Basri Mutaf
quote:
Orjinalden alıntı: semix13
aynen
aynen
Benim numaralarım bana göre daha güzel. Bence abone merkezlerindeki onlarca numara arasından bir numara seç, zamanla kendi seçtiğin numarayı daha çok seveceksin.
kazklanmak için ısrar etme diyorum. başkada bişi aklıma gelmiyor... bir sürü bayii var. gir bak beyenmediğini alma.. ama 50 liranıda çöpe atma..
50 lira çok be hocam... Yani numara öyle çok anlı şanlı değil...
ben zaten bu özel numara olayını anlamıyorum . herkes cep tel kullanıyor ve numarasını rehbere kayıt ediyor. sizin için çok özel olmadıkça kaç kişinin numarasını ezberlersiniz ki ? hadi bi satış temsilcisi felan olsa anlarım milletin aklında kalması açısından ama onun dışında gereksiz bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme