Şimdi Ara

özel üniler hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ben özel üniversitelerin eğitimi hakkında birşey merak ediyorum

örneğin bilkent üniversitesi elektrik- elektronik bölümüne tam burslu olarak türkiyenin ilk 30 öğrencilerini alıyor ancak burssuz elektrik elektronik mühendisliği ilk 27000 inci kişiyi alıyor.

sorum burada burslu kazanan 30 öğrenciden biri bu üniversiteye gierken 27000 den 100 kişi gidiyor

bu bir öğrenci ile bu 100 öğrenci aynı şartlardamı ders görüyor ders veren hocalar aynımıdır ? aynı ortamda beraberlermidir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonyendarp

merhabalar ben özel üniversitelerin eğitimi hakkında birşey merak ediyorum

örneğin bilkent üniversitesi elektrik- elektronik bölümüne tam burslu olarak türkiyenin ilk 30 öğrencilerini alıyor ancak burssuz elektrik elektronik mühendisliği ilk 27000 inci kişiyi alıyor.

sorum burada burslu kazanan 30 öğrenciden biri bu üniversiteye gierken 27000 den 100 kişi gidiyor

bu bir öğrenci ile bu 100 öğrenci aynı şartlardamı ders görüyor ders veren hocalar aynımıdır ? aynı ortamda beraberlermidir ?

Aynı sınıftalar ayrım yok sadece biri para verıyor biri vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yesil+

quote:

Orijinalden alıntı: sonyendarp

merhabalar ben özel üniversitelerin eğitimi hakkında birşey merak ediyorum

Aynı sınıftalar ayrım yok sadece biri para verıyor biri vermiyor

çok sağol yeşil sonunda aradığım cevabı buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyendarp -- 1 Ekim 2011; 15:52:18 >

• Aynıdır aynıdır. Kimse burslu bunlar bunlara baraka yapalım orda ders anlatalım demez
    Millet olarak nasıl bir aşağılık psikolojisi varsa bizde özeldeki burssuzları burslu yiyor , kışın derilerinden mont yapıp giyiyor sanıyoruz
    Okulda hiç fark yok hatta belki burssuzlardan daha iyi bile ortamı olur insanın. Fakat dışarda sosyal ortamda ister istemez bazı yerlerde kalın bazı yerlerde ince bir çizgi olur.
    Dersi fln boşver okulun verdiği yemekleri bile aynı yiyorlar sen paralısın al benmari usülü pekin ördeğin aaa burslu geliyor koyun tabildotuna ekmek peynir gitsin demez kimse
    Hiç sıkıntı yapma iyi bir yerde tam burslu olsada bende gitsem bilkentte güzel bir bölüm gelse yok demem yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.