Şimdi Ara

özel üniversite bursları hakkında sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben 11. sınıfı okuyorum daha.üniversitede iç mimarlık bölümünü okumak istiyorum.
    ama şöyle bi sorum var.
    mesela bilkent üniversitesi tam burslu diyor.ben gitsem buraya hayatına atıldıktan sonra bu bursu geri ödeyecek miyim?
    hangi şartlar altında bursum geçerli oluyor?bana bunları anlatabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: berk0742

öncelikle herkese merhabalar

ben 11. sınıfı okuyorum daha.üniversitede iç mimarlık bölümünü okumak istiyorum.
    ama şöyle bi sorum var.
    mesela bilkent üniversitesi tam burslu diyor.ben gitsem buraya iş hayatına atıldıktan sonra bu bursu geri ödeyecek miyim?

İş hayatına atılınca bu paraya geri ödemezsin merak etme.bursunda hiçbir türlü kesilmez anca hazırlığı 2 yılda bitirmen lazım ayrıca Üniversiteyide 7 yılda bitirmen gerekiyor yoksa okulla ilişkin kesilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revialdechatelon

quote:

Orijinalden alıntı: berk0742

öncelikle herkese merhabalar

ama şöyle bi sorum var.
    mesela bilkent üniversitesi tam burslu diyor.ben gitsem buraya iş hayatına atıldıktan sonra bu bursu geri ödeyecek miyim?

İş hayatına atılınca bu paraya geri ödemezsin merak etme.bursunda hiçbir türlü kesilmez anca hazırlığı 2 yılda bitirmen lazım ayrıca Üniversiteyide 7 yılda bitirmen gerekiyor yoksa okulla ilişkin kesilir

anladım Revialdechatelon
    çok teşekkür ederim. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.