Şimdi Ara

Özel üniversite hazırlıkta kalma (tam burs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hazırlık okuyorum özel üniversitede . Okula sadece ilk 1 ay gittim daha sonra hiç gitmedim sınavlara vs de girmedim . Ve okulu tam burslu kazanmıştım . Şimdi seneye tekrar hazırlık mı okurum bursum kesilir mi nasıl olur bu konularda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok iyi olur .
    Üniversite Bölümü'ne konuyu açtım ama orda kimse yok yazan burası aktif diye buraya açıyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Özel Üniversite Hazırlıkta Kalınca Burs Kesilir mi?

Özel üniversitelerin hazırlık sınıfında kalmak, öğrenciler için bir endişe kaynağı olabilir. Hazırlıkta kalmanın burs kaybına yol açıp açmayacağı sıklıkla merak edilen bir konudur.

Her özel üniversitenin kendi burs politikaları vardır. Ancak genel olarak, hazırlıkta kalmanın bursun kesilmesine yol açmadığını söyleyebiliriz. Üniversiteler, hazırlık sınıfının öğrencilerin İngilizce veya diğer alanlardaki akademik yeterliliklerini geliştirmek için bir fırsat olduğunun farkındadır.

Bununla birlikte, bazı üniversiteler hazırlıkta kalmanın burs miktarını etkileyebileceği konusunda uyarılarda bulunabilir. Örneğin, bursun bir kısmı akademik başarıya göre belirleniyor olabilir. Bu durumda, hazırlıkta kalmak burs miktarının azalmasına neden olabilir.

Üniversitenin burs politikalarını detaylı bir şekilde öğrenmek ve hazırlıkta kalmanın bursuna etki edip etmeyeceğini önceden araştırmak önemlidir. Üniversiteye doğrudan ulaşarak veya burs ofisiyle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Hazırlıkta kalmaktan endişe ediyorsan, başarılı olmak için adımlar atmalısın. Düzenli ders çalış, öğretmenlerine soru sor ve ek kaynaklardan yararlan. Üniversitenin sunduğu destek hizmetlerinden de faydalanabilirsin.

Sonuç olarak, özel üniversite hazırlıkta kalmak genellikle burs kaybına yol açmaz. Ancak, burs miktarını etkileyebileceğini göz önünde bulundurmalısın. Üniversitenin burs politikalarını dikkatlice incelemeli ve hazırlıkta kalmanın bursuna olası etkilerini öğrenmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Universitene sor

• kendi okulumdan bildiğim kadarıyla tekrar hazırlık okursun ve bursun kesilmez. 5 yıldan sonra burs kesilmeye başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuberlin

kendi okulumdan bildiğim kadarıyla tekrar hazırlık okursun ve bursun kesilmez. 5 yıldan sonra burs kesilmeye başlıyor

Saol dostum . Hangi okul senin ki acaba . Bir de ben okula 1-2 ay gittim bu kesilmesi için sebep olabilir mi hiç bilgim yok bu konularda .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stabil123 -- 23 Nisan 2015; 0:43:41 >
  • Ben girerken burs kesilmesi artık kalkmış demişlerdi.
    Özel bir nedenin yoksa baya pişman olmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Ben girerken burs kesilmesi artık kalkmış demişlerdi.
    Özel bir nedenin yoksa baya pişman olmalısın.

Psikolojik sebeplerden dolayı ara vermem gerekiyordu . Aslında okucak bi insan da değilim Okumanın gerekli olduğunu da düşünmüyorum ama çevre aile öyle değil işte . Saol yorumun için .

• Güncel.

• Okul şartlarına bağlı ama bursun kesilir büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derp

Okul şartlarına bağlı ama bursun kesilir büyük ihtimal.

Internetten baktım 2+7 yıl devam ediceği Yazılmış bursun yani hazırlıkta 2 sene şansımız var . Ama kendi sitelerinde yazmıyor okulun başka forumlarda Yazılmış yarın okulu arıyım en iyisi .

• Hocam büyük ihtimal seneye tekrar okursun bursun kesilmez ama ikinci sene de kalırsan şutlarlar

Bu arda Hangi okul

• Niye sağı solu arayarak forumlara bakarak öğrenmeye çalışıyorsun ki ? ara okulu yada yakınsa git kendin görüş en doğru bilgiye orada ulaşırsın.
  • Benimkinde tekrar okuyon ve burs kesilmiyo ama değişebilir okuldan okula, okulu aragıp sormak en mantıklısı

• Bilkentlisin herhalde. Seneye bursun kesilmez ama uyarayım kolay değil, geçmek isteyipte ikinci seneye uzatanlar çok var. Bir senede atlamak için sıkı çalışman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: quppas

Hocam büyük ihtimal seneye tekrar okursun bursun kesilmez ama ikinci sene de kalırsan şutlarlar

Bu arda Hangi okul

Okul Fatih Sultan Mehmet üniversitesi .

• Seneye okursun ama seneye de gecemezsen bursun iptal olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sör Aragorn -- 23 Nisan 2015; 1:41:11 >
  • Leiter kullanıcısına yanıt
    Fsm üniversitesi Bilkent değil hocam .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.