Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak bu konuyu başka bir başlıkta paylaştım fakat yanıt alamadım bir de burda denemek istedim konuya gelince... Arkadaşımla ilgili bir konu ama ben kendi üzerimden anlatıcam daha kolay olur sanırım... Ben şu anda istanbulda özel bir üniversitede %50 burslu olarak okuyorum ve kyk bursu alıyorum. Fakat okulum bana çok uzak bölüm puanıda yüksek değil tekrar YGS sınavına girip yine istanbul içi başka bir özel üniversite de %50 burslu girmeyi düşünüyorum acaba böyle bir şeyde kyk benden bu bursu kesermi. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşımı bilgilendirmek istiyorum şimdiden teşekkürler.
hocam sen onu üniversite içindeki ösym bürolarına sor. bilse bilse bi onlar bilirler heralde. ben de bilmiyorum. ama benim anlamadığım arkadaşına özelde yarı burslu okurken kyk bursu nasıl çıkıyor? babası şehit mi mesela...
yeni okuluna kayıt yaptırırken bunu kyk ya bildirirse bursunun devam edeceği düşüncesindeyim.yine de bir sor
Şehit filan değil normal bi yaşamı var ben devlette okuyorum bana çıkmadı yardımınız için teşekkürler kendi okulumun ösym bürosuna sormam daha mantıklı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme