Şimdi Ara

Özel üniversiteler Bi bakar mısınız hangisi olur yoksa açıkta mı kalırım diye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iremacarrrrrr 15 dk. önceBenim tm 1 sıralamam 200 k izmir de ekonomi üninin ekonomi bölümü yarı burslusu gecen sene 197 binle almış puanlarımız aynı ama gerçi farketmez. Ve haliyle 2012 ye göre baya düsük. Ekonomi 3. Tercihim. Bu arada kontenjanı artmış. Gediz üniversitesinin ekonomi yarı burslusu 158 klarda. Bu arada gediz de gecen seneye göre çok düşüş yasamış.Ve 25 burslusu ve ücretli bölümünü kaldırmış. Sadece tam burslu ve yarı burslusu var. Ama kontenjanı onunda artmış. Bir de gediz üni işletme yazdım 7. Tercihime o 216 bin. O da gecen seneye göre düşüş yasamış. 11. Tercihime de yasar ekonomi yazdım yarı burslu Buda 326 bin ama gecen sene çok düşmüş sanırım 150 k lardan ama emin değilim. Bu sene sizce vakıflarda puanlar ne olur kontenjanları artmış bölümlerin birde mesela gediz de cemaat olaylarından düşüş yaşanır mı. Ben mecburen yazdım seneye kalmamak icin ama bu tercihler de arz talep meselesi tabi. Sizce neresi olur ve duyumlarınız var mı ekonomi işletme bölümlerin de puan durumları ne olur veya vakıf ünilerinde?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şimdi mi alınır yazın mı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.