Şimdi Ara

Özel Üniversiteye Kayıt Olurken Kefil İsteniyor Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ailemden ayrı yaşıyorum.Özel üniversiteye kayıt olmak için keyif istemiyor mu? Kefil olarak gösterebileceğim kimse yok.

Bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim.

• ev mi alıyorsun, ne kefili yahu.
    eğer ödeyemezsen okuldan atarlar en kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum geçen sene özel okulda okumuş biri olarak söyleyebilirim ki paralarını ver senden başka hiçbirşey istemezler =) babanın adı ne diye sormazlar. sadece paralarını ver zamanında =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

ev mi alıyorsun, ne kefili yahu.
    eğer ödeyemezsen okuldan atarlar en kötü

bugün yeni yüzyıl üniversitesini aradım biz kefil istiyoruz dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkskyy

Dostum geçen sene özel okulda okumuş biri olarak söyleyebilirim ki paralarını ver senden başka hiçbirşey istemezler =) babanın adı ne diye sormazlar. sadece paralarını ver zamanında =)

demek istediğim şu mesela maaş bordrosu vs isteniyor dedi aradığım bir özel üniversite.bağımsız olarak herhangi bir işte çalışmadan ve aile kefili göstermeden kayıt olabiliyor muyuz?
  • valla dostum ben geçen sene kayıt olurken belirli miktar kayıt ücreti ödemiştim daha sonra dönem taksiti geldiğinde bi ödeme daha yaptım. ne kefil istediler ne de başka bişey. sanıyorum üniversite'ye göre değişmekte bu. yalnız şöyle bişey var, eğer dönem taksitlerini yada kaç taksite böldürceksen artık zamanı geldiği zaman ödemezsen seni sınavlara almazlar. sınava giriş belgesi denilen bi dalga var ve onu para ödemeden alamazsın. onun dışında dediğim gibi benden hiçbir şekilde kefil vs hiçbirşey istemediler.
  • Taksitle ödersen ister peşin ödersen istemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben taksitli ödüyorum parayı okuluma kefil falan isteyen yok.Eğer 2.taksidi ödemezsen okula başlayamıyosun :) sen yeterki parayı göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.