Şimdi Ara

Özel Yapım Dizi ve Film Klasörleri (Müthiş Görünüm) [LİNK İÇERDE] [Part 2 Geldi!] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
87
Favori
12.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Once upon a time in america için beklemedeyiz, tekrar yerimizi alalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://hotfile.com/dl/234242219/7914f1d/edwood.rar.html

Bekletmeyelim daha fazla..

Özel Yapım Dizi ve Film Klasörleri (Müthiş Görünüm) [LİNK İÇERDE] [Part 2 Geldi!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 15 Temmuz 2013; 20:15:14 >

• Cok iyi hocam. Elleriniz dert gormesin. Basarilar.

• Eyvallah, çok güzel olmuş. Bu arada hocam senin iconlarını kullanarak şekillendirdiğim hard diskimdeki klasörlerin resimleri görünmüyor artık (Hepsinde artık default klasör resmi var), bir anda bu hale geldi sence nedeni ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 15 Temmuz 2013; 20:31:13 >
  • 1-) Format attıysanız görünmez.
    2-) Örneğin iconu aldınız C diskine. Oradan da filminizin klasör yoluna gösterip, simge haline getirdiniz. Bundan sonra C'de ki icoyu E'ye taşırsanız default hale gelecektir.
    3-) Taşınabilir HDD ise bir başka pc de göremezsiniz. Lâkin klasörleri o HDD'ye atıp oradan okutmadıysanız. Böyle yaparsanız hiçbir sorun yaşamazsınız.
  • Eyvallah bende böyle birşey yapacaktım ama üşenip duruyordum çok iyi oldu bu konu ellerin dert görmesin.Güncel yeni başlayan dizileri de yapabilrsen sevinirim.
    (Under The Dome,King&Maxwell,Siberia,Chosen,Ray Donovan vs gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 16 Temmuz 2013; 12:52:07 >
  • Bugün yarın eklerim.
  • Eline sağlık hocam.
  • Eyvallah saolasın.
  • nasıl yapılıyor birisi pm atsın,bende oyunlara yapayım.
  • 2013 Sonbahar dizileri eklendi.
  • bulunsun.pc ye gecince bakicam

• Ed Wood kullanıcısına yanıt
    hocam Transporter The Series in icon u yoktu sanırım rica etsem yapabilirmisinz ? varsada tekrar bakacagım ama yoktu galiba arşivimde bi o eksik dizilerde ayrıca elinize sağlık çok güzel oldu arşivim maşallah size.
  • Hocam şu aralar hiç vaktim yok. Yaparsam eğer size haber veririm.
  • tesekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bir konuda paylaştığım klasör resimlerim ilgi gördüğü için burada sizlerle paylaşmak istedim. Uzun süredir düşünüyordum, bugüne nasip oldu.

Toplam 1.102 Film Klasörü ve 692 Dizi Klasörü bulunmakta.

Henüz hali hazırda .ico olmayan pek çok klasör mevcut. Fakat şu an bu kadar paylaşabildim. Yoksa 2012 yılında çıkan filmlerin de klasörlerini yapmış bulunuyorum. Bir konuya da açıklık getirelim. Örneğin Inception filmi için 8 farklı tasarımda klasör karşınıza çıkabilir. Bazı filmlerin 2-3 tane farklı tasarım şekli var. Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım. Güncel olarak klasörler gelecektir. Yani devamı gelecek eğer ilgi görürse. Şunu belirtmek istiyorum ki kesinlikle istek almıyorum. Yani şu diziye veya filme klasör yapar mısın gibi ricalarınız şimdiden meclis dışıdır. Klasörlerin hepsini alfabetik olarak sıraladım. Yani film veya dizi klasörünü tek tek aramak zorunda kalmayacaksınız. Şunun altını çizmek isterim, klasörler sadece Windows işletim sistemi içindir. Birkaç örnek sunalım sizlere..

Özel Yapım Dizi ve Film Klasörleri (Müthiş Görünüm) [LİNK İÇERDE] [Part 2 Geldi!]

Bunun gibi birçok klasör mevcut. Bir sorunuz olursa veya yolunda gitmeyen birşeyler olursa gerek özel mesaj atarak gerekse konu aracılığıyla bana iletebilirsiniz. İlginiz için şimdiden teşekkürler.. Yapmayı bilmeyen varsa bana özelden ulaşabilir.

Şu dizi var mı? Bu film var mı? gibi sorular sorabilirsiniz. Örnek resimlerini gösteririm. İndiren de konuya yazarsa sevinirim. Emeğe saygı +rep

Tek Link -https://hotfile.com/dl/192983207/233aed5/EdWoodIconPack.rar.html

Yeni! Bölüm 2 ~ TIKLA İNDİR

2013 Yaz Dizileri... --->https://hotfile.com/dl/234559800/3917440/EdWood2013Summer.rar.html

2013 Sonbahar Dizileri... --->https://hotfile.com/dl/247282891/d84f272/Ed.Wood.TvSeries.Fall.Season.rar.html

Hocam Rica Etsem Tekrar Yükler misiniz ?

• Linkler yenilendi. Icon sayısı da 500 kadar çoğaldı sanırım bu süreçte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 30 Ocak 2014; 20:19:50 >
  • Güzel bir çalışma olmuş teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.