Şimdi Ara

Özel Yapım Dizi ve Film Klasörleri (Müthiş Görünüm) [LİNK İÇERDE] [Part 2 Geldi!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
87
Favori
12.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bir konuda paylaştığım klasör resimlerim ilgi gördüğü için burada sizlerle paylaşmak istedim. Uzun süredir düşünüyordum, bugüne nasip oldu.

Toplam 1.401 Film Klasörü ve 970 Dizi Klasörü bulunmakta.

Henüz hali hazırda .ico olmayan pek çok klasör mevcut. Fakat şu an bu kadar paylaşabildim. Yoksa 2012 yılında çıkan filmlerin de klasörlerini yapmış bulunuyorum. Bir konuya da açıklık getirelim. Örneğin Inception filmi için 8 farklı tasarımda klasör karşınıza çıkabilir. Bazı filmlerin 2-3 tane farklı tasarım şekli var. Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım. Güncel olarak klasörler gelecektir. Yani devamı gelecek eğer ilgi görürse. Şunu belirtmek istiyorum ki kesinlikle istek almıyorum. Yani şu diziye veya filme klasör yapar mısın gibi ricalarınız şimdiden meclis dışıdır. Klasörlerin hepsini alfabetik olarak sıraladım. Yani film veya dizi klasörünü tek tek aramak zorunda kalmayacaksınız. Şunun altını çizmek isterim, klasörler sadece Windows işletim sistemi içindir. Birkaç örnek sunalım sizlere..

Özel Yapım Dizi ve Film Klasörleri (Müthiş Görünüm) [LİNK İÇERDE] [Part 2 Geldi!]

Bunun gibi birçok klasör mevcut. Bir sorunuz olursa veya yolunda gitmeyen birşeyler olursa gerek özel mesaj atarak gerekse konu aracılığıyla bana iletebilirsiniz. İlginiz için şimdiden teşekkürler.. Yapmayı bilmeyen varsa bana özelden ulaşabilir.

Şu dizi var mı? Bu film var mı? gibi sorular sorabilirsiniz. Örnek resimlerini gösteririm. İndiren de konuya yazarsa sevinirim. Emeğe saygı +rep

Film Icon Linki ~
    yadi.sk
    Ed.Wood.Movies.Folder.rar — Yandex.Disk
    http://yadi.sk/d/Lc9qJY_xH2vpR

Dizi Icon Linki ~
    yadi.sk
    Ed.Wood.TV.Series.Folder.rar — Yandex.Disk
    http://yadi.sk/d/D_7QTRDtH2vq6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 30 Ocak 2014; 20:18:00 >

• Çok güzelmiş oyunlar içinde varmı hocam?
  • Başka bir konuda görmüştüm photoshop la yapılıyor demişlerdi anlamadıgımdan ugraşmamıştım.Teşekkürler

8 mb görünüyor ama 200 mb indiriyor normal mi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 6 Şubat 2013; 17:01:08 >
  • ne gerek var
  • Çok başarılı.
  • Mesaj dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koray

Çok güzelmiş oyunlar içinde varmı hocam?

Oyun için yapmadım hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Başka bir konuda görmüştüm photoshop la yapılıyor demişlerdi anlamadıgımdan ugraşmamıştım.Teşekkürler

8 mb görünüyor ama 200 mb indiriyor normal mi bu

Normal 200 mb boyut zaten. Sorun çıkarsa yazarsınız.
  • 2. partı indirdi bir bakayım dedim winrarda klasör boş görünüyor bunları nasıl simge yapacağız teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emree27 -- 6 Şubat 2013; 17:21:03 >
  • Çok güzel görünüyor eline sağlık arşivciler için güzel konu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bal Porsuğu Reyiz

ne gerek var

Bende bu kafada bir adamım ama emeğe saygı.
  • Tesekkurler bakicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi hdd nin kablosunu arttırcaksin şaka bir yana hemen pc ye geçip indiriyorum ne olur ne olmaz konu uçar felan

Eline sağlık bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndiriyorum şimdi.

Edit: Teşşekür ederim, virüs ya da keylogger yoktur arkadaşlar bizzat virüs taramasında bulundum. Rahatlıkla indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 6 Şubat 2013; 18:33:48 >
  • İndirmeyin 22323 +++ -- / arkadaşlar ++ -- / indirdim 3243436*** virüs 132123 x 32323varmış hesap makinasından yazıyorum 2232=2323
  • quote:

Orijinalden alıntı: emree27

2. partı indirdi bir bakayım dedim winrarda klasör boş görünüyor bunları nasıl simge yapacağız teşekkürler

İki partı da indirmen gerekiyor. Sonra part 1 e sağ tıklayıp klasöre çıkart de. Ondan sonra simgeyi yapmak istediğin klasöre sağ tıkla. Özellikler > Özelleştir > Simge Değiştir > Gözat'ı tıkla. Oradan da .ico'yu bul. Bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 6 Şubat 2013; 18:45:30 >
  • İndiriyorum bitince editlerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendim yapmayı öğrendim.Hem güzel oluyor hem vakit geçiriyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_42701185/mpage_4/f_/key_//tm.htm#71341380 bu konuya bakabilirsiniz.
  • Teşekkürler, devamını bekleriz.
    Ayrıca daha iyi bir kaynağa yükleyebilirseniz çok daha iyi olur.
  • Rocky serisi varmı ? ona göre indiricem
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.