Şimdi Ara

Özel Yapım Dizi ve Film Klasörleri (Müthiş Görünüm) [LİNK İÇERDE] [Part 2 Geldi!] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
87
Favori
12.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aga tam aradıgım şey başka bişey sorucam iconları klasörlere gömmek için hızlı bi yol var mı acaba bende 2 tb lik arşiv varda her klasör için ugraşmak zamanımı alıcak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: y10

aga tam aradıgım şey başka bişey sorucam iconları klasörlere gömmek için hızlı bi yol var mı acaba bende 2 tb lik arşiv varda her klasör için ugraşmak zamanımı alıcak .

Maalesef hocam tek tek elle yapmak zorundasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Orijinalden alıntı: Dark1ALone

yerli filmlerde var mi hocam?

Yok hocam çünkü yerli filmlerin logosu yok. Tam olarak öyle bir görünüm sağlanamıyor maalesef. Örnek vereyim yerli filmler şöyle görünür..

Özel Yapım Dizi ve Film Klasörleri (Müthiş Görünüm) [LİNK İÇERDE] [Part 2 Geldi!]

Bu derece kötü görünür. Zaten böyle bir görünümü herkes sağlayabilir. Filmlerimizin logosu olmadığından sıkıntı oluyor.

onemli olan ikon degil hocam film listesi lazim o yuzden sordum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende böyle yapıyordum 2 poster atıyorum klasörde onlar görünüyor
     Özel Yapım Dizi ve Film Klasörleri (Müthiş Görünüm) [LİNK İÇERDE] [Part 2 Geldi!]
  • The Good, The Bad and The Ugly
    Goodfellas
    Once Upon a Time in The West
    Seven Samurai
    vs. vs. yokk...

Yine de tebrikler, ben de bir ara böyle bir şeye kalkışmıştım 10 film yapamadan sıkılmıştım.
  • dostum eline sağlık çok güzel olmuşlar
  • Arkadaşım çok iyi paylaşım önecelikle.Bunları hangi programla yapıosun veya zormu yapımları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srsblck

Arkadaşım çok iyi paylaşım önecelikle.Bunları hangi programla yapıosun veya zormu yapımları.

Yapımları zahmetli ancak o kadar da zor değil bana göre. Adobe Photoshop CS6 ile yapıyorum. Ancak portable sürümleri ile de çok rahat çıkar..
  • Emeğine sağlık
  • Çok sağol dostum
  • Elinize sağlık çok uğraşmışsınız fakat bunun oyunlar için olanı var bende her kısayolun simgesini değiştirmek gerçekten uğraştırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: celatx

Elinize sağlık çok uğraşmışsınız fakat bunun oyunlar için olanı var bende her kısayolun simgesini değiştirmek gerçekten uğraştırıyor

O ayrı dert. Bir de format attıktan sonra yeniden uğraşmak zorundasın.
  • Kıvrılsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 part 15mb, tek link 200mb?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubyyyy

2 part 15mb, tek link 200mb?

Part 2 8 mb gözükse de indirilmeye çalıştığın zaman 200 mb oluyor. Siteden kaynaklı sorun. İçin rahat olsun..
  • Harika olmuş eline sağlık. Devamını da bekliyorum
  • Çok hoş duruyor kardeş ellerine sağlık teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgininKarekökü

Türkçe altyazılı dimi

_____________________________________________________________________-

Müthiş bir emekvar Valla helal olsun.

• arkadaş isteğim üzerine linkleri yenilemiş.Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bir konuda paylaştığım klasör resimlerim ilgi gördüğü için burada sizlerle paylaşmak istedim. Uzun süredir düşünüyordum, bugüne nasip oldu.

Toplam 1.102 Film Klasörü ve 692 Dizi Klasörü bulunmakta.

Henüz hali hazırda .ico olmayan pek çok klasör mevcut. Fakat şu an bu kadar paylaşabildim. Yoksa 2012 yılında çıkan filmlerin de klasörlerini yapmış bulunuyorum. Bir konuya da açıklık getirelim. Örneğin Inception filmi için 8 farklı tasarımda klasör karşınıza çıkabilir. Bazı filmlerin 2-3 tane farklı tasarım şekli var. Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım. Güncel olarak klasörler gelecektir. Yani devamı gelecek eğer ilgi görürse. Şunu belirtmek istiyorum ki kesinlikle istek almıyorum. Yani şu diziye veya filme klasör yapar mısın gibi ricalarınız şimdiden meclis dışıdır. Klasörlerin hepsini alfabetik olarak sıraladım. Yani film veya dizi klasörünü tek tek aramak zorunda kalmayacaksınız. Şunun altını çizmek isterim, klasörler sadece Windows işletim sistemi içindir. Birkaç örnek sunalım sizlere..

Bunun gibi birçok klasör mevcut. Bir sorunuz olursa veya yolunda gitmeyen birşeyler olursa gerek özel mesaj atarak gerekse konu aracılığıyla bana iletebilirsiniz. İlginiz için şimdiden teşekkürler.. Yapmayı bilmeyen varsa bana özelden ulaşabilir.

Şu dizi var mı? Bu film var mı? gibi sorular sorabilirsiniz. Örnek resimlerini gösteririm. İndiren de konuya yazarsa sevinirim. Emeğe saygı +rep

Part 1 -http://www.yukletr.com/download.php?file=b333c8f2bf0b984dee5fa4d1619f3b11
    Part 2 -http://www.dosya.tc/server/Ba2MUR/EdWoodIconPack.part2.rar.html

Tek Link -https://hotfile.com/dl/192983207/233aed5/EdWoodIconPack.rar.html

Linkler farklıdır ancak partlar uyumludur.

star wars serisini de yaparsan güzel olur

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.