Şimdi Ara

Özel Yapım Dizi ve Film Klasörleri (Müthiş Görünüm) [LİNK İÇERDE] [Part 2 Geldi!] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
87
Favori
12.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunlar içinde yaparsan çok makbule geçersin hocam ayrıca yapabiliyorsan nasıl yapıldığını tutorial ile bize anlatırsan iyi olur
  • Bursaya düşerse yolum HDD yi alır evine bir uğrarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Müzik albümleri için var mı?

Oyun ve müzik albümlerine sonradan el atacağım. Sadece film ve dizi mevcut.

Tşkler hocam.Ayrıca nasıl yapıldığını anlatman mümkün mü?
  • Nasıl yapıyoruz bunları? Söylersen ben kendi filmlerime yapmak istiyorum bir çok filmin klasörü yok çünkü.
  • hayran kaldım kardeş dikenleirm tüy tüy oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VROOOM -- 6 Şubat 2013; 23:21:45 >
  • ikonlar 10 numara 5 yıldız
  • Gereksiz ama emeğe saygı
  • Aha benim kafadan biri daha. Şekil olmuş klasörler fakat resimleri bulmak biraz sıkıntılıdır sanırım. hangi filme hangi resmi ekliycem diye düşünüyosun, sonra ayarlamaya çalış, yukardaki boşluğa font sığdırmaya çalış vs. uğraştırıcı olmalı. şimdilik sade kapak resmi kullanıyorum ben.

klasör simgesini isteyenler için vereyim, bi aralar ben de bu klasörlerden yapıyordum

dfiles.eu
    Deposit Files
    http://dfiles.eu/files/3n04yt7go

• Şu gereksiz diyenlerin çoğu arşiv yapmayanlar sanırım. Ben bu işe gönül verdim lan.
    Ayrıca şu aralar video ile anlatamam yoğunum. Yazı ile de anlatılacak kadar basit değil bu iş canlar.
    Müsait bir zamanda video yoluyla anlatmaya çalışacağım.
  • Hocam çok güzel olmuş filmlerin yarısını değiştirdim arşivi güncellemek gibi bir niyetin var mı acaba? Çok eksiğim var kalanını kendim uğraşsam iyi olacak sanırım.
  • O halde favorilere ekledim konuyu, yeni simgeleri bekliyorum ardından da videoyu.

Bir de bir şey rica edicem türler için klasör yapabilir misin? Korku, Komedi vs. Resim uğraşmana gerek yok mesela korku filminde arka plan siyah olsun beyaz olarak Korku yazsın falan bende arşiv yapıyorum da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 6 Şubat 2013; 23:51:58 >
  • @Scarlet. Png olarak 151 film klasörü convertlenmeyi bekliyor. İlgi görürse güncelleme yapacağım bir sıkıntınız olmasın o konuda.

@Rodin, Hocam bir de öyle uğraşamam hiç. O yolda mantıklı ancak harf kütüphanesi şeklinde olunca daha rahat ulaşılıyor. Yoksa filmlerimi tür olarak ayırırım hep. Senin arşiv ne durumda pmden ulaşabilirsin.
  • sırf emeğin için bu post
  • windows'un bu dosyayı açması için dosyayı açma işleminde kullanmak istediğiniz programı bilmesi gerekiyor.windows bu programı belirlemek için çecrimiçi olabilir veya bilgisayarınızda yüklü olan programlardan kendiniz seçebilirsiniz diyor napıcam bir bilgin varmı
  • Sağol haci. Pek büyük bir arşivim yok ama ileride bir HDD alasım var o zaman için indiriyorum. Eline sağlık

Edit:

Tekrar eline sağlık harika oldu eyvallah. Bu arada çoğu dizide var.

Özel Yapım Dizi ve Film Klasörleri (Müthiş Görünüm) [LİNK İÇERDE] [Part 2 Geldi!]

Edit 2:

Bu arada dizi tavsiyelerine de açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live Free or Die -- 7 Şubat 2013; 0:51:18 >

• quote:

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bir konuda paylaştığım klasör resimlerim ilgi gördüğü için burada sizlerle paylaşmak istedim. Uzun süredir düşünüyordum, bugüne nasip oldu.

Toplam 1.102 Film Klasörü ve 692 Dizi Klasörü bulunmakta.

Henüz hali hazırda .ico olmayan pek çok klasör mevcut. Fakat şu an bu kadar paylaşabildim. Yoksa 2012 yılında çıkan filmlerin de klasörlerini yapmış bulunuyorum. Bir konuya da açıklık getirelim. Örneğin Inception filmi için 8 farklı tasarımda klasör karşınıza çıkabilir. Bazı filmlerin 2-3 tane farklı tasarım şekli var. Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım. Güncel olarak klasörler gelecektir. Yani devamı gelecek eğer ilgi görürse. Şunu belirtmek istiyorum ki kesinlikle istek almıyorum. Yani şu diziye veya filme klasör yapar mısın gibi ricalarınız şimdiden meclis dışıdır. Klasörlerin hepsini alfabetik olarak sıraladım. Yani film veya dizi klasörünü tek tek aramak zorunda kalmayacaksınız. Şunun altını çizmek isterim, klasörler sadece Windows işletim sistemi içindir. Birkaç örnek sunalım sizlere..

Özel Yapım Dizi ve Film Klasörleri (Müthiş Görünüm) [LİNK İÇERDE] [Part 2 Geldi!]

Bunun gibi birçok klasör mevcut. Bir sorunuz olursa veya yolunda gitmeyen birşeyler olursa gerek özel mesaj atarak gerekse konu aracılığıyla bana iletebilirsiniz. İlginiz için şimdiden teşekkürler.. Yapmayı bilmeyen varsa bana özelden ulaşabilir.

Şu dizi var mı? Bu film var mı? gibi sorular sorabilirsiniz. Örnek resimlerini gösteririm. İndiren de konuya yazarsa sevinirim. Emeğe saygı +rep

Part 1 -http://www.yukletr.com/download.php?file=b333c8f2bf0b984dee5fa4d1619f3b11
    Part 2 -http://www.dosya.tc/server/Ba2MUR/EdWoodIconPack.part2.rar.html

Tek Link -https://hotfile.com/dl/192983207/233aed5/EdWoodIconPack.rar.html

Linkler farklıdır ancak partlar uyumludur.

Bazı filmlerin iconları yok.Ben onları internetten nasıl bulabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lavetera

quote:

Linkler farklıdır ancak partlar uyumludur.

Bazı filmlerin iconları yok.Ben onları internetten nasıl bulabilirim.

Devianart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parkdag

Californication için var mı hocam?

Var..
  • Teşekkürler
  • hocam anlamadım ben yav
    indirdimde ico dosyalarını bi yeremi atıcaz klasörde o resmin gözükmesi için
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.