Şimdi Ara

Özel Yapım Dizi ve Film Klasörleri (Müthiş Görünüm) [LİNK İÇERDE] [Part 2 Geldi!] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
87
Favori
12.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Orijinalden alıntı: rubyyyy

2 part 15mb, tek link 200mb?

Part 2 8 mb gözükse de indirilmeye çalıştığın zaman 200 mb oluyor. Siteden kaynaklı sorun. İçin rahat olsun..

Hocam ben bunu hdd film arşivime yaptım.Yaptığım pc nin dışında evde ki başka pcye takınca iconlar gözüktü ama arkadaşım pc sine taktığımda iconlar gözümküyor.Neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavetera

quote:

quote:

Part 2 8 mb gözükse de indirilmeye çalıştığın zaman 200 mb oluyor. Siteden kaynaklı sorun. İçin rahat olsun..

Hocam ben bunu hdd film arşivime yaptım.Yaptığım pc nin dışında evde ki başka pcye takınca iconlar gözüktü ama arkadaşım pc sine taktığımda iconlar gözümküyor.Neden acaba

Iconları senin sisteminde gösterdiğin için başka bilgisayarlarda gözükmez hocam. Eğer ki iconları o hddnin içine atıp, tanıtıp arkadaşına götürürsen gözükecektir. Yani tek çözüm c veya d değil de taşınabilir hdd'ye atman o iconları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorrow™

quote:

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bir konuda paylaştığım klasör resimlerim ilgi gördüğü için burada sizlerle paylaşmak istedim. Uzun süredir düşünüyordum, bugüne nasip oldu.

Toplam 1.102 Film Klasörü ve 692 Dizi Klasörü bulunmakta.

Henüz hali hazırda .ico olmayan pek çok klasör mevcut. Fakat şu an bu kadar paylaşabildim. Yoksa 2012 yılında çıkan filmlerin de klasörlerini yapmış bulunuyorum. Bir konuya da açıklık getirelim. Örneğin Inception filmi için 8 farklı tasarımda klasör karşınıza çıkabilir. Bazı filmlerin 2-3 tane farklı tasarım şekli var. Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım. Güncel olarak klasörler gelecektir. Yani devamı gelecek eğer ilgi görürse. Şunu belirtmek istiyorum ki kesinlikle istek almıyorum. Yani şu diziye veya filme klasör yapar mısın gibi ricalarınız şimdiden meclis dışıdır. Klasörlerin hepsini alfabetik olarak sıraladım. Yani film veya dizi klasörünü tek tek aramak zorunda kalmayacaksınız. Şunun altını çizmek isterim, klasörler sadece Windows işletim sistemi içindir. Birkaç örnek sunalım sizlere..

Bunun gibi birçok klasör mevcut. Bir sorunuz olursa veya yolunda gitmeyen birşeyler olursa gerek özel mesaj atarak gerekse konu aracılığıyla bana iletebilirsiniz. İlginiz için şimdiden teşekkürler.. Yapmayı bilmeyen varsa bana özelden ulaşabilir.

Şu dizi var mı? Bu film var mı? gibi sorular sorabilirsiniz. Örnek resimlerini gösteririm. İndiren de konuya yazarsa sevinirim. Emeğe saygı +rep

Part 1 -http://www.yukletr.com/download.php?file=b333c8f2bf0b984dee5fa4d1619f3b11
    Part 2 -http://www.dosya.tc/server/Ba2MUR/EdWoodIconPack.part2.rar.html

Tek Link -https://hotfile.com/dl/192983207/233aed5/EdWoodIconPack.rar.html

Linkler farklıdır ancak partlar uyumludur.

star wars serisini de yaparsan güzel olur

Yapmıştım zaten hocam. Ico'ya convertlememiştim. Al buyur..

http://s2.dosya.tc/server/2PzE5T/EdWoodStarWarsIconPack.rar.html

• Community var mı hocam?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sorrow™

quote:

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bir konuda paylaştığım klasör resimlerim ilgi gördüğü için burada sizlerle paylaşmak istedim. Uzun süredir düşünüyordum, bugüne nasip oldu.

Toplam 1.102 Film Klasörü ve 692 Dizi Klasörü bulunmakta.

Henüz hali hazırda .ico olmayan pek çok klasör mevcut. Fakat şu an bu kadar paylaşabildim. Yoksa 2012 yılında çıkan filmlerin de klasörlerini yapmış bulunuyorum. Bir konuya da açıklık getirelim. Örneğin Inception filmi için 8 farklı tasarımda klasör karşınıza çıkabilir. Bazı filmlerin 2-3 tane farklı tasarım şekli var. Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım. Güncel olarak klasörler gelecektir. Yani devamı gelecek eğer ilgi görürse. Şunu belirtmek istiyorum ki kesinlikle istek almıyorum. Yani şu diziye veya filme klasör yapar mısın gibi ricalarınız şimdiden meclis dışıdır. Klasörlerin hepsini alfabetik olarak sıraladım. Yani film veya dizi klasörünü tek tek aramak zorunda kalmayacaksınız. Şunun altını çizmek isterim, klasörler sadece Windows işletim sistemi içindir. Birkaç örnek sunalım sizlere..

Bunun gibi birçok klasör mevcut. Bir sorunuz olursa veya yolunda gitmeyen birşeyler olursa gerek özel mesaj atarak gerekse konu aracılığıyla bana iletebilirsiniz. İlginiz için şimdiden teşekkürler.. Yapmayı bilmeyen varsa bana özelden ulaşabilir.

Şu dizi var mı? Bu film var mı? gibi sorular sorabilirsiniz. Örnek resimlerini gösteririm. İndiren de konuya yazarsa sevinirim. Emeğe saygı +rep

Part 1 -http://www.yukletr.com/download.php?file=b333c8f2bf0b984dee5fa4d1619f3b11
    Part 2 -http://www.dosya.tc/server/Ba2MUR/EdWoodIconPack.part2.rar.html

Tek Link -https://hotfile.com/dl/192983207/233aed5/EdWoodIconPack.rar.html

star wars serisini de yaparsan güzel olur

Yapmıştım zaten hocam. Ico'ya convertlememiştim. Al buyur..

http://s2.dosya.tc/server/2PzE5T/EdWoodStarWarsIconPack.rar.html

Çok teşekkürler eline sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Community var mı hocam?

Var hocam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Iconları senin sisteminde gösterdiğin için başka bilgisayarlarda gözükmez hocam. Eğer ki iconları o hddnin içine atıp, tanıtıp arkadaşına götürürsen gözükecektir. Yani tek çözüm c veya d değil de taşınabilir hdd'ye atman o iconları.

hocam ben zaten bütün iconları film dosyalarının içine attım,belkide arkadaşın pcsi ile alakalı birşeydir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ben zaten bütün iconları film dosyalarının içine attım,belkide arkadaşın pcsi ile alakalı birşeydir

Hocam olabilir. Bire bir görmeden de birşey diyemiyorum kusuruma bakmazsan sevinirim.

• Yukarı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam olabilir. Bire bir görmeden de birşey diyemiyorum kusuruma bakmazsan sevinirim.

hocam eksik olanları netten buldum ama "a bittersweet life" ve "Robocop" folder iconlarım eksik yardımcı olursan sevinirim.

• Başka .psd var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-334F3CF19 -- 7 Nisan 2013; 21:07:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

Başka .psd var mı ?

.psd kalıp olarak devianart'da farklı versiyonları mevcuttur.
  • Ellerinize sağlık, başarılı ve güzel bir konu olmuş
  • quote:

Farkında olmadan e posta yolladım pm sandım pm açar mısınız
  • Nasıl yapıldığını söyleyecek var mı?
  • PM açar mısınız derken?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

Başka .psd var mı ?

.psd kalıp olarak devianart'da farklı versiyonları mevcuttur.

Düzgün bulamadım
  • iCarly dizisinin var mı ? Yoksa yapabilir misin?

Edit: Once Upon A Time In America olmaması kötü olmuş diğer icolar çok güzel teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 20 Nisan 2013; 15:54:01 >
  • @Teknogezgin Yok hocam yaparım sorun olmaz.
  • quote:

@Teknogezgin Yok hocam yaparım sorun olmaz.

3 ay önce bende sormuştum ama yetimmiyiz biz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.