Şimdi Ara

Özellikle Bjj yapan arkadaslar>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 6 ay kadar bir süredir bjj ile uğrasmaktayım sporu seviyorum ve bir engel ile karsılasmadığım sürece devam etmeye istekliyim. Bundan önce fıtness ile uğraşmıştım yine 6 ay kadar, bjj ye basladığımda vakit bulamadığım için devam etmedim.Geçtiğimiz yaz iki aylık zorunlu bir aram oldu kondisyon ve güç olarak gözle görülür düşüş yasadım.Son bir aydır tekrar basladım haftada üç gün bjj antreamanım var aynı günler antremandan 3-4 saat önce 30-40 dk kadar yuzuyorum ayrıca kalan 3 gün (pazar gününü saymıyorum) fıtness yapıyorum.Şimdi sorum şu olacak; yakında antreaman günümü 5 e çıkartacağım ve kilomu kas kütlesi halinde 63 ten 68 e çıkartmayı istiyorum bana nasıl bir tavsiyeniz olabilir ? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marcossx

Merhabalar, 6 ay kadar bir süredir bjj ile uğrasmaktayım sporu seviyorum ve bir engel ile karsılasmadığım sürece devam etmeye istekliyim. Bundan önce fıtness ile uğraşmıştım yine 6 ay kadar, bjj ye basladığımda vakit bulamadığım için devam etmedim.Geçtiğimiz yaz iki aylık zorunlu bir aram oldu kondisyon ve güç olarak gözle görülür düşüş yasadım.Son bir aydır tekrar basladım haftada üç gün bjj antreamanım var aynı günler antremandan 3-4 saat önce 30-40 dk kadar yuzuyorum ayrıca kalan 3 gün (pazar gününü saymıyorum) fıtness yapıyorum.Şimdi sorum şu olacak; yakında antreaman günümü 5 e çıkartacağım ve kilomu kas kütlesi halinde 63 ten 68 e çıkartmayı istiyorum bana nasıl bir tavsiyeniz olabilir ? Teşekkürler.

Sorunla alakası yok sadece merakımdan soruyorum normal BJJ mu NO-GI BJJ mU

• Her ikisinide yapıyorum fakat ağırlık gı de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcossx -- 18 Ekim 2014; 15:43:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.