Merhaba yaklasık 3 yıldır Pioneer vsx-817 a/v receiver kullanıyorum.Acıkcası performans olarak fena olmamasına ragmen artık BIKTIM.Neden bıktım ? İşlevsel olarak teknolojiden uzaklastıkca ev içinde ihtiyaçlarımda ortaya cıkmaya basladı.
Örnegın internet baglantılı-iphone-ipod-ipad gibi teknolojik cihazların kolayca entegre olacagı bir cihaza ıhtıyac duymaya basladım.Suan mevcut sistemimde USB baglantı var ve bu bana zamanında cok orj.gelmişti ama sanırım artık bu benı ve ihtiyaclarımı kesmiyor.
Şimdi arastırıyorum ,bakıyorum sonra cebıme bakıyorum sonra cihazların pdf lerinden "Özellikler" ine bakıyorum işin içinden çıkamıyorum :D
Öncelikle vsx-817 2.el degerlendırıcem kendisini sonra alternatif olarak düşünülen yine 2.el de ; Pio vsx-921 Denon 1912 yamaha ?? düşünüyorum.Burada yamaha henuz tespit aşamasında tavsiyelerinizi bunun içinde esirgemeyin lütfen..
Kullandıgım Ön hoparlörler WHARFEDALE Diamond 9.6 ,Diamond 8.1 surroand ,Diamond 9cs center, Subwoofer Wharfedale 25 cm
Anfi hoparlör uyumunu bir kenera bıraktım yani "hoparlörü degıs once" dersenız bu fikre kapalıyım suan cunkı ben wharfedallerden henuz bıkmadım mutluyum :) Anfi kuvvetlı olsun hiç olmassa RMS degerleri sonra power degerı yuksek olsun istıyorum.
Önerileriniz özellikle TECRÜBE ettiğiniz yada halen kullandıgınız sistemler uzerınden tavsıyede bulunursanız sevınırım.A/V den Stereo anfi performansı beklemiyorum ama bunuda dıkkate alırsanız sevınıırım saygılar
Pio vsx-921 sizin için doğru bir tercih olur.Sıfırının fiyatı 1000 tl nini biraz üstünde bulunabiliyor.
Airport express alın dijital bağlantı ile bağlayın böylece icihazlarınızı airplay ile kullanın..
quote:
Orijinalden alıntı: asukrumercan
Airport express alın dijital bağlantı ile bağlayın böylece icihazlarınızı airplay ile kullanın..
güzel bir yaklasım cıhacı kulanan arkadasım var cokda memnun ama acıkcası 250-300 tl vermek ıstemıyorum.evet cozum mac*ios ve kablosuz baglantılar ıcın ıyı denebılır ama ben anfı ıle butun ıcınde olsun ıstıyorum. ayrıca hanım artık anfının dısında set uzerınde kucuk pırcık seyler ıstemıyor :)
pio 921 uzun zamandır ıncelıyorum yalnız , teknolojıyı arastırmak ıyımıdır bılemıyorum cunkı bu anfıden sogumama neden bırkac sey oldu.1 malzeme kalıtesı alternatıflerınde cok daha kalitelı 2 hdmı cıkıs sayısı 3 stereo çıkıs performansı ki bu benı cok etkıledı.Şöyle ki ozellikler bolumunde yani siteden orj pdf ındırdım.Orada 2 kanal stereo kanal basına 8ohm da 80w verdıgı yazıyor. İnternette yapılan onkyo nr616-pio921-denon1912 teslerinde denon1912 stereo performansı-sinema gibi tum ozelliklerde 1.gelmiş pio 2.olmus. Onu gectım youtubede 20-21 dk editorlerın bu yukarıda saydıgım anfiler ilgili görsel ve sozlu arastırmaları var seyredıyorum...acıkcası bunları seyrettıkten sonra 1200 tl vermek ıcımden gelmedı..2.elde onkyo daha mantıklı degılmı... ama hakkını yemek ıstemem dınlemedım hıc bırını afakı sadece okudugum dınledıgım ve ızledıgım seylerı yazıyorum....acıkcası bu paranın altına gıreceksem elımdekınden daha ıyı olsun ıstıyorum... artık 3 senede bır degıl en az 7 sene kullanmak ıyı olur :)