Şimdi Ara

ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
23
Favori
50.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni aldığım 2012 model focus III aracıma lpg taktırmak için yaklaşık 15 günlük bir araştırma yaptım.Ankarada birçok brc takan yer olmasına rağmen .Özençler de mehmet beyle gerek i-mail yoluyla ve gerekse telde görüştükten sonra tam güvenle giderek Çorum Özençler de brc marka lpg taktırdım.İşçilik ,montaj,performans olarak şu an için oldukça memnunum.zaten bir sorun olduğunda her durumda yanımızda olacağından eminim. Şu anda aracımda ne arıza lambası ,titreme ,tekleme vb.bir sorun yok.Bana neden Ankarada yermi yokta Çoruma gidiyorsun diyen eniştemde ordaki kaliteli kişilikleri ve kaliteli işçiliklerini görünce haklıymıssın dedi.Zaten sadece ben değildim oraya gelenler.. Genelde diğer illerdendi.Şunu söylemek istiyorum:Kaliteli insanlar,kaliteli işçilik,kaliteli esnaflık görmek istiyenler Özençler /Çorum brc bölge servisine kesinlikle uğramalılar.Buradan Mehmet Beye(ayağınızın bir önce iyileşmesi dileğiyle),Mustafa Beye,Mahir Beye,Burhan Beye,Abdullah Beye ve aracıma montajda emeği geçen emektar arkadaşlara,tüm Özençler çalışanlarına,selam ve saygılarımla... çalışmalarınızda başarılar dilerim.İnşaAllah yeni yapmakta olduğunuz bant sisteminin uygulanacağı işyerinizde hayırlı kazançlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hmzayd

Ankara'dan Hamza Aydoğan:
    Yeni aldığım 2012 model focus III aracıma lpg taktırmak için yaklaşık 15 günlük bir araştırma yaptım.Ankarada birçok brc takan yer olmasına rağmen .Özençler de mehmet beyle gerek i-mail yoluyla ve gerekse telde görüştükten sonra tam güvenle giderek Çorum Özençler de brc marka lpg taktırdım.İşçilik ,montaj,performans olarak şu an için oldukça memnunum.zaten bir sorun olduğunda her durumda yanımızda olacağından eminim. Şu anda aracımda ne arıza lambası ,titreme ,tekleme vb.bir sorun yok.Bana neden Ankarada yermi yokta Çoruma gidiyorsun diyen eniştemde ordaki kaliteli kişilikleri ve kaliteli işçiliklerini görünce haklıymıssın dedi.Zaten sadece ben değildim oraya gelenler.. Genelde diğer illerdendi.Şunu söylemek istiyorum:Kaliteli insanlar,kaliteli işçilik,kaliteli esnaflık görmek istiyenler Özençler /Çorum brc bölge servisine kesinlikle uğramalılar.Buradan Mehmet Beye(ayağınızın bir önce iyileşmesi dileğiyle),Mustafa Beye,Mahir Beye,Burhan Beye,Abdullah Beye ve aracıma montajda emeği geçen emektar arkadaşlara,tüm Özençler çalışanlarına,selam ve saygılarımla... çalışmalarınızda başarılar dilerim.İnşaAllah yeni yapmakta olduğunuz bant sisteminin uygulanacağı işyerinizde hayırlı kazançlar dilerim.

Hamza Hocam Merhaba ;

Sizler gibi değerli müşterilerimizin kmlerce mesafeden gelip BRC dönüşümü için servisimizi tercih etmesi bizim için hem mutluluk hem gurur verici. Servisteki tüm çalışanların size çok selamları var. Aracınızı güzel günlerde kullanmanızı temenni ederiz.
    Unutmadan eniştenize lütfen selamlarımı iletiniz , kahveler bir harikaydı.

• bugüne kadar almış olduğum üç aracımada lpg uygulamasını özençlere yaptırdım.gerek Mehmet bey gerek ekibi her konuda çok yardımcı oldular en son 15 gün önce focus 3 aracıma brc kiti taktırdım.ilk uzun yol denemem de oldukça iyi sonuçlar aldım.özellikle focus sibop sorunlarından korkuyordum.ancak formlarda iyi bir ayar ile herhangi bir sorun yaşanmayacağını ve doğru yerin özençler olduğuna karar vererek uygulattım.çok memnunum
  • Merhaba Mehmet Bey, Aracım Pegout 206 XR BVA 1.4 ,Motor gücü 75 kw
    ve otomatik vites, 145 bin kilometrede

uyumlu lpg kitleriniz bulunmaktamıdır ve ne kadara takılmaktadır şu an Amasyada ikamet etmekteyim ve en kısa sürede lpg taktırmayı düşünüyorum

Bunun dışında yorumlarda bu modellerde performans düşüklüğüne sebeb olduğu gibi yorumlar okudum.Bilgilendirebilirmisiniz beni teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aozaslan

bugüne kadar almış olduğum üç aracımada lpg uygulamasını özençlere yaptırdım.gerek Mehmet bey gerek ekibi her konuda çok yardımcı oldular en son 15 gün önce focus 3 aracıma brc kiti taktırdım.ilk uzun yol denemem de oldukça iyi sonuçlar aldım.özellikle focus sibop sorunlarından korkuyordum.ancak formlarda iyi bir ayar ile herhangi bir sorun yaşanmayacağını ve doğru yerin özençler olduğuna karar vererek uygulattım.çok memnunum

Merhaba Hocam ;

Üçüncü defa güveninize layık olarak aracınızın BRC dönüşümünü yapmak bizi ziyadesiyle memnun etti. Aracınızı güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TS_061

Merhaba Mehmet Bey, Aracım Pegout 206 XR BVA 1.4 ,Motor gücü 75 kw

uyumlu lpg kitleriniz bulunmaktamıdır ve ne kadara takılmaktadır şu an Amasyada ikamet etmekteyim ve en kısa sürede lpg taktırmayı düşünüyorum

Bunun dışında yorumlarda bu modellerde performans düşüklüğüne sebeb olduğu gibi yorumlar okudum.Bilgilendirebilirmisiniz beni teşekkürler

Emrah Bey Merhaba ;
    Aracınıza uygun ürünümüz BRC MY11 dir. Doğru montaj , doğru kalibrasyon ile kesinlikle sorun yaşamazsınız.
    BRC gerek pistonlu enjektörleri gerekse plug and drive yazılımı ile sorunsuz bir üründür . Ayrıca montaj sonrası aracınıza yapacağımız yol ayarı ile aracınıza özel bir mapping ayarı yapılmış olacak. Bu ayardan sonra kesinlikle performans ve tasarruf sorunu yaşamazsınız. Bunun %100 garantisini veriyoruz.

• mehmet bey cep numaranızı özelden yada buraya yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahmelik -- 26 Nisan 2015; 13:44:47 >
  • Merhaba ben Cihan. Ben 2 ay önce 2008 model focus araç aldım. Lpg konusunda çok araştırma yaptım. Her sorduğum birşeyler söyledi ve en nihayetinde bir arkadaşımın tavsiyesi ile çorum brc servisinden Mehmet Usta ile telefonda irtibat kurdum. Mehmet Usta öncelikle telefonda verdiği bilgiler ile lpg konusunda nekadar profosyenel olduğunu ve diğerlerinden farklı olduğunu hissetiriyor. Ben bu şekide aracıma Çorum Özençler Brc servisinde lpg taktırmaya karar verdim. 04.05.2015 günü Özençler otogaza adım atar atmaz ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Öncelikle Mehmet Usta ve ekibi çok iyi insanlar ve sizinle bir müşteri gibi değil bir misafir gibi ilgileniyorlar. Bunun dışında lpg konusunda çok ve çok profosyeneller. Siz aracınızı buraya götürün ve sadece koltuğunuza oturup bekleyin. İnanın Mehmet Usta aracınıza en iyi ve en uygun şekilde lpg takacaktır. Yani siz <ben daha önce görmüştüm duymuştum şunu şuraya bunu buraya takıyorlarmış, öyle yapsak olur mu> falan demiyeceksiniz, aracınızı Mehmet Ustaya bırakıp bekleyeceksiniz. Ondan sonra sizin aracınızı lpg takıldıktan sonra görenler diğer ustalara sizin aracınzı anlatacaklar. İnanın abartmıyorum. Eğer çok uzak değilseniz kesinlikle Özençleri seçin. Hatta bunu bir Ankaralı olarak Ankarada oturanlara bile tavsiye ederim. Son olarak bana göre otogaz brc ve diğerleri diye ayrılıyor. Brcye karar verdiyseniz o zaman Özençler ve digerleri.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba, ben de Özençler Otogaz da LPG dönüşümü yaptıranlardanım.

Araç 1.4t Astra. Bildiğiniz gibi LPG de sorun yaratan bir motor. Aklımda çok soru işareti vardı, problemsiz bir dönüşüm istiyordum.
    Mehmet Bey sağolsun çok ilgili bir esnaf. Lpg dönüşümü sırasında ailecek esnaflıklarından çok memnun kaldım.
    Dönüşüm sırasında ve sonrasında birkaç aksilik olmadı değil. Mehmet Bey le sorunu paylaşımımın ardından yardımcı oldu.
    Şimdilik LPG ile ilgili bir sorunum yok. Mehmet Bey'e ilgisi için teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkmaz_06

Merhaba ben Cihan. Ben 2 ay önce 2008 model focus araç aldım. Lpg konusunda çok araştırma yaptım. Her sorduğum birşeyler söyledi ve en nihayetinde bir arkadaşımın tavsiyesi ile çorum brc servisinden Mehmet Usta ile telefonda irtibat kurdum. Mehmet Usta öncelikle telefonda verdiği bilgiler ile lpg konusunda nekadar profosyenel olduğunu ve diğerlerinden farklı olduğunu hissetiriyor. Ben bu şekide aracıma Çorum Özençler Brc servisinde lpg taktırmaya karar verdim. 04.05.2015 günü Özençler otogaza adım atar atmaz ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Öncelikle Mehmet Usta ve ekibi çok iyi insanlar ve sizinle bir müşteri gibi değil bir misafir gibi ilgileniyorlar. Bunun dışında lpg konusunda çok ve çok profosyeneller. Siz aracınızı buraya götürün ve sadece koltuğunuza oturup bekleyin. İnanın Mehmet Usta aracınıza en iyi ve en uygun şekilde lpg takacaktır. Yani siz <ben daha önce görmüştüm duymuştum şunu şuraya bunu buraya takıyorlarmış, öyle yapsak olur mu> falan demiyeceksiniz, aracınızı Mehmet Ustaya bırakıp bekleyeceksiniz. Ondan sonra sizin aracınızı lpg takıldıktan sonra görenler diğer ustalara sizin aracınzı anlatacaklar. İnanın abartmıyorum. Eğer çok uzak değilseniz kesinlikle Özençleri seçin. Hatta bunu bir Ankaralı olarak Ankarada oturanlara bile tavsiye ederim. Son olarak bana göre otogaz brc ve diğerleri diye ayrılıyor. Brcye karar verdiyseniz o zaman Özençler ve digerleri.....

Söylediklerine tamamiyle katılıyorum,2014 model focusuma ankaradan Çoruma giderek bende özençlerde dönüşüm yaptırdım,(işim gereyi erzurumda yaşıyorum)gayet memnunum,insanlara sadece yolunacak kaz gözüyle bakmıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

quote:

Emrah Bey Merhaba ;
    Aracınıza uygun ürünümüz BRC MY11 dir. Doğru montaj , doğru kalibrasyon ile kesinlikle sorun yaşamazsınız.
    BRC gerek pistonlu enjektörleri gerekse plug and drive yazılımı ile sorunsuz bir üründür . Ayrıca montaj sonrası aracınıza yapacağımız yol ayarı ile aracınıza özel bir mapping ayarı yapılmış olacak. Bu ayardan sonra kesinlikle performans ve tasarruf sorunu yaşamazsınız. Bunun %100 garantisini veriyoruz.

Mehmet bey merhabalar;

ben tokat'tan erkan 96 model e 200 otomatik vites aracım var, 136 beygir lpg konusunda çok araştırma yaptım ama hiç tatmin olacak cevaplar alamadım, birkaç yere sordum çok aklıma yatmadı bu iş, en son internette araştırırken sizinle ilgili olumlu yorumları okudum, bizim yakın bir akrabamız da çorum'a gelerek aracına lpg yaptırmış, o da sizin ustalığınızdan ve esnaflığınızdan çok övgüyle söz etti.

benim sormak istediğim birkaç şey var 96 model mercedeslerin bu serilerinde lpg uygulamasında sorunlar olabileceğine dair şeyler okudum, kullanıcıları bu tip yorumlar yaptı, ben araca brc yaptırsam performans kaybı olur mu, araç ne kadar süre sonra gaza geçer, yani 6-7 km gitmesi mi gerekir, benzinle çalıştıktan sonra direk gaza geçer mi, bir de bu manifold delme işlemi falan oluyor mu, son olarak turbo kit takılması gerekiyor mu, burada sorduğum birisi turbo kit takmalıyız dedi, eğer onu taktıracaksam ki aracın beygir gücü çok yüksek değil buna ne gerek var?

şimdiden size teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sebastianperez

quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

quote:

Emrah Bey Merhaba ;

Mehmet bey merhabalar;

ben tokat'tan erkan 96 model e 200 otomatik vites aracım var, 136 beygir lpg konusunda çok araştırma yaptım ama hiç tatmin olacak cevaplar alamadım, birkaç yere sordum çok aklıma yatmadı bu iş, en son internette araştırırken sizinle ilgili olumlu yorumları okudum, bizim yakın bir akrabamız da çorum'a gelerek aracına lpg yaptırmış, o da sizin ustalığınızdan ve esnaflığınızdan çok övgüyle söz etti.

benim sormak istediğim birkaç şey var 96 model mercedeslerin bu serilerinde lpg uygulamasında sorunlar olabileceğine dair şeyler okudum, kullanıcıları bu tip yorumlar yaptı, ben araca brc yaptırsam performans kaybı olur mu, araç ne kadar süre sonra gaza geçer, yani 6-7 km gitmesi mi gerekir, benzinle çalıştıktan sonra direk gaza geçer mi, bir de bu manifold delme işlemi falan oluyor mu, son olarak turbo kit takılması gerekiyor mu, burada sorduğum birisi turbo kit takmalıyız dedi, eğer onu taktıracaksam ki aracın beygir gücü çok yüksek değil buna ne gerek var?

şimdiden size teşekkürler

Merhaba Hocam ;

*Aracınız BRC ile tam uyumludur .
    *Teknik olarak %3-%5 arasında bir performans kaybı yaşanır fakat bu sizin hissedebileceğiniz bir kayıp değildir.
    *Soğuk motorda geçiş ısımız min. 33 derecedir.Aracınız yaklaşık 5 saniyede 1 derece ısınır , dakikada 12 derece . Havaların ve buna bağlı olarak motor soğutma suyunuzun 0 derece olduğunu düşünelim bu durumda LPG'ye araç yaklaşık 3 - 4 dakika içerisinde geçecektir. Lakin 0 derece bir yıl içerisinde en fazla 2 aygörebileceğiniz bir derece bahar ve yaz aylarında çok daha erken sürede geçecektir. Sıcak motorda geçiş süresi 3 saniyedir.
    *Emme manifoltu delinerek gaz nipeli takılıyor
    * Aracınıza turbo kit takılmasına gerek yok . Aracınıza uygun ürünümüz BRC MY11 dir.

• Kaç BRC bayisini sorduysam YOL AYARINA gerek yok, PLUG&DRIVE zaten hatasız ayar yapıyor diyorlar.

Mehmet bey, sizin kıymetiniz bilinmeli mutlaka (gerçi biliniyordur da biz Çorum'a uzağız)

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

Kaç BRC bayisini sorduysam YOL AYARINA gerek yok, PLUG&DRIVE zaten hatasız ayar yapıyor diyorlar.

Mehmet bey, sizin kıymetiniz bilinmeli mutlaka (gerçi biliniyordur da biz Çorum'a uzağız)

Hayatımda ender işim rast gitmiştir, bunlardan biri Mehmet Bey ile tanışmak. yağ yakmak gibi olmasın ama klonlama olsa , her ile bir Mehmet Özenç göndermek şart

• mehmet bey'e ilgi ve alakasından dolayı teşekkürler, sonuç beklediğimden de iyi gibi, çorum'dan tokat'a gelmeden önce depoyu fulledim, yaklaşık 187 km yol yaptım, tokat'ta tekrar depo doldu, 14,20 litre yakıt aldı, 31 lira civarında para ödedim, sanırım 100 km'ye aracım 7,5 litre civarı yakıyor, aracı çok hor kullanmadım, standart bir sürüşle geldim diyebilirim, daha sonra şehir içinde biraz kullandım 90 km'lik bir yolculuk daha yaptım 120'den aşağıya hiç düşmedim zaman zaman 150 civarında seyrettim yolculuğun bir bölümünde de klima açıktı toplam 117 km yol yapmış oldum bu seferde yine 14 litre yakıt tüketimi olmuş, tüketim değerleri benim açımdan çok iyi, aracım 1996 model e 200 elegance, 4 ileri otomatik.
  • mehmet bey merhaba aracım clio 0.9 tce arac ve lpg donusumu konusunda bazı suphelerim var bildiginiz gibi arac 3 silindirli ve sıradısı bir motor arastırdıgım kadarı ile lpgnin bu araclarda turbo hususunda sıkıntı cıkarmadıgını yalnız 3 silindir olması itibari ile lpgde sıkıntı potansiyeli tasıdıgı şüphesşne kapıldım birde dönüsüm yaptıgım takdirde start stop durumu vs ne olur yıllarca lpgli aracla kullandım hic sıkıntı yasamadım sizce bu aracla lpg nasıl bir uyum icerisinde calısır yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: athırsızı

mehmet bey merhaba aracım clio 0.9 tce arac ve lpg donusumu konusunda bazı suphelerim var bildiginiz gibi arac 3 silindirli ve sıradısı bir motor arastırdıgım kadarı ile lpgnin bu araclarda turbo hususunda sıkıntı cıkarmadıgını yalnız 3 silindir olması itibari ile lpgde sıkıntı potansiyeli tasıdıgı şüphesşne kapıldım birde dönüsüm yaptıgım takdirde start stop durumu vs ne olur yıllarca lpgli aracla kullandım hic sıkıntı yasamadım sizce bu aracla lpg nasıl bir uyum icerisinde calısır yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

Merhaba

Aracınız BRC ile tam uyumludur. BRC'nin bu araçlar için özel üç silindirli kiti ile benzine eş değer performans ve %45 tasarruf sağlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: korkmaz_06

Merhaba ben Cihan. Ben 2 ay önce 2008 model focus araç aldım. Lpg konusunda çok araştırma yaptım. Her sorduğum birşeyler söyledi ve en nihayetinde bir arkadaşımın tavsiyesi ile çorum brc servisinden Mehmet Usta ile telefonda irtibat kurdum. Mehmet Usta öncelikle telefonda verdiği bilgiler ile lpg konusunda nekadar profosyenel olduğunu ve diğerlerinden farklı olduğunu hissetiriyor. Ben bu şekide aracıma Çorum Özençler Brc servisinde lpg taktırmaya karar verdim. 04.05.2015 günü Özençler otogaza adım atar atmaz ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Öncelikle Mehmet Usta ve ekibi çok iyi insanlar ve sizinle bir müşteri gibi değil bir misafir gibi ilgileniyorlar. Bunun dışında lpg konusunda çok ve çok profosyeneller. Siz aracınızı buraya götürün ve sadece koltuğunuza oturup bekleyin. İnanın Mehmet Usta aracınıza en iyi ve en uygun şekilde lpg takacaktır. Yani siz <ben daha önce görmüştüm duymuştum şunu şuraya bunu buraya takıyorlarmış, öyle yapsak olur mu> falan demiyeceksiniz, aracınızı Mehmet Ustaya bırakıp bekleyeceksiniz. Ondan sonra sizin aracınızı lpg takıldıktan sonra görenler diğer ustalara sizin aracınzı anlatacaklar. İnanın abartmıyorum. Eğer çok uzak değilseniz kesinlikle Özençleri seçin. Hatta bunu bir Ankaralı olarak Ankarada oturanlara bile tavsiye ederim. Son olarak bana göre otogaz brc ve diğerleri diye ayrılıyor. Brcye karar verdiyseniz o zaman Özençler ve digerleri.....

Sayın Hocam ;

Bu güzel mesajınıza cevap olarak ne yazabiliriz ki... İşimiz LPG dönüşümü , amacımız koşulsuz müşteri memnuniyeti. İşimizi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz , servisimizi BRC dönüşümünde tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Selam ve saygılarımızla...

• ÖZENÇLER OTOGAZ TÜRKİYE İKİNCİSİ

Özençler Otogaz 2014 Yılında da BRC Satış ve Montaj'da Türkiye İkincisi. Başta müşterilerimiz olmak üzere bu ödülü almamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

ÖZENÇLER OTOGAZ
    BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi
    www.ozenclerotogaz.com.tr

• quote:

Orijinalden alıntı: earl2000

Arkadaşlar merhaba, ben de Özençler Otogaz da LPG dönüşümü yaptıranlardanım.

Araç 1.4t Astra. Bildiğiniz gibi LPG de sorun yaratan bir motor. Aklımda çok soru işareti vardı, problemsiz bir dönüşüm istiyordum.
    Mehmet Bey sağolsun çok ilgili bir esnaf. Lpg dönüşümü sırasında ailecek esnaflıklarından çok memnun kaldım.
    Dönüşüm sırasında ve sonrasında birkaç aksilik olmadı değil. Mehmet Bey le sorunu paylaşımımın ardından yardımcı oldu.
    Şimdilik LPG ile ilgili bir sorunum yok. Mehmet Bey'e ilgisi için teşekkür ediyorum.

Hocam biz her zaman yanınızdayız , ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Selamlar...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.