Şimdi Ara

ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
23
Favori
50.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracınıza uygun ürünümüz BRC MY11 dir. Ekstra olarak bu montajda gaz pipoları ve Ford Tesisat kullanıyoruz , bu sayede aracınızın emme manifoltu delinmiyor , lpg gazı yanma odasına en yakın noktadan ve en doğru açı ile gönderiliyor.Ford tesisat ile üniversal montajlarda uygulanan enjeksiyon kablo kesme işlemleri yapılmıyor , soketli kablo demeti kullanılıyor. Depo olarak simit depo kullanıyoruz. Montaj süresi 6 saattir.
  • Özençler Otogaz'ın Çalışanları ile Tanışmak İster misiniz ?

• KAYSERİ BRC LDI EĞİTİMİ
    Haftasonu Özençler Otogaz olarak Kayseri'de 6 personelimiz ile BRC LDI Montaj Eğitimi gerçekleştirdik .HB İn Oto'nun ev sahipliğinde gerçekleşen eğitime Kayseri BRC bayileri katıldı.
    Hyundai İX35 araçlara uygulamalı olarak BRC LDİ sistemler takıldı. Montajın detayları , incelikleri , dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgiler Kayseri BRC bayileri paylaşıldı.Montaj sonrası BRC calibration tool programı hakkında bilgiler verildi , araçların testleri yapıldıktan sonra eğitim sona erdi. — BRC-Özençler Otogaz'da.
     ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER)

• Merhaba Mehmet Bey,

2009 model 70.000 km Insignia 1.6 turbo 180 bg. araç sahibiyim.Ankara da yaşıyorum.Özellikle bu tip hassas araçlarla ilgili yaptığınız çalışmalar ile ilgili ününüz Ankara'ya kadar geldi.Açıkcası aracıma LPG uygulaması yaptırmak konusunda çok kararsızım.Ancak karar veririsem bu işlemi size yaptırmak isterim.Siz bu araç için tavsiye edermisiniz.Sübap erimesi kaçınılmaz son olarak söyleniyor.Siz bakımları düzenli yaptırmak şartıyla kaç km. sorunsuz bir sürüş öngörürsünüz.Bu konuda sizin kıymetli fikrinizi almak isterim.Eğer olumlu bakıyorsanız Çoruma gelerek aracıma LPG uygulaması yaptırmak isterim.Teşekkürler.
  • ozenclerotogaz kullanıcısına yanıt
    Üstadım Ldi olarak HYUNDAİ İX 35 ve KİA SPORTAGE larda çok montajınız var. Bunun özel bir sebebi var mi yani motor uyumu açısından? Hyundai i30 larda aynı Ldi montaji mi yapılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cotyora666

Üstadım Ldi olarak HYUNDAİ İX 35 ve KİA SPORTAGE larda çok montajınız var. Bunun özel bir sebebi var mi yani motor uyumu açısından? Hyundai i30 larda aynı Ldi montaji mi yapılıyor?

Merhaba Sayın Hocam ;

Hyundai İX35 ve Kia Sportage GDI araçlar direkt enjeksiyonlu motora sahip . Bu araçları dizel versiyonunun satış fiyatı yaklaşık 40.000 TL daha pahalı , bu nedenle tüketiciler aracın benzinli versiyonunu satın alıp BRC LDI Sistem taktırmak istiyorlar . BRC LDI ile %50 ye yakın yakıt tasarrufu ve %5 güç artışı elde ediyoruz ; ayrıca gerek soğuk motorda gerekse sıcak motorda %100 LPG kullanıp doğrudan lpg ile çalıştığı için sistem tercih sebebi oluyor. Firmamız da LDI konusunda yıllardır bu işe ağırlık veren bir firma . İtalya seyehat ve eğitimlerimiz hep bu sistem için yapılmıştı , şuan meyvelerini topluyoruz.
    Hyundai yeni İ30 da GDI motora sahip ve bu araca da BRC LDI takılabilir.

• Merhabalar Mehmet Bey,

Bir kaç senedir forumdan takip ediyorum. Malatya da yaşıyorum. Ve kısmetse artık lpg montajı için duruma göre 2 yada 3 aracımıda alıp çoruma geleceğim. Öncelikle sormak istediğim iki şey var.

İlk olarak hyundai yeni i20 için montajınız var mı? Araç bi kac haftaya teslim edilecek. Özelliklerini kısaca söylersem 1.2 motor 84 beygir, tam bilmemekle birlikte mpi motor diye geçiyor sanırım. Bu arada lpg takılıyor mu? Takılırsa ücret ve fiyat ne kadar olur? manifold mu delinecek pipo tarzı mı yapılacak?

İkinci olarak 2011 model insignia 1.6 180 bg aracım için geleceğm. Yüksek devirlerde titreme ve kendi kendine benzine atma sorunları var. Bu modele uygun hangi kitiniz var ve nasıl olacak subaplar ne kadar süre götürecek. ( Ve üstünde eski sahinden kalma atiker olan tüp var o tüğlede yaklasık olarak 5000 km kullanıldı.)

Üçüncü olarak da opel vectra 2007 1.6 twinport motor aracım var. Üstünde atiker marka kit var. Bundan memnum ama yapılması gereken bi ayar vs var mı getirmeye gerek var mı?

Fiyatları yazarsanız sevinirim. 2 araç kesin gelecek verdiğiniz bilgiye göre de 3. aracıda getırtebılırım. ( Fıyatlarda 2 araç ustuden kucuk bı ındırım yaparsanız sevinirim :)) )

Tekrardan teşekkürler kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: acs_00

Merhabalar Mehmet Bey,

Bir kaç senedir forumdan takip ediyorum. Malatya da yaşıyorum. Ve kısmetse artık lpg montajı için duruma göre 2 yada 3 aracımıda alıp çoruma geleceğim. Öncelikle sormak istediğim iki şey var.

İlk olarak hyundai yeni i20 için montajınız var mı? Araç bi kac haftaya teslim edilecek. Özelliklerini kısaca söylersem 1.2 motor 84 beygir, tam bilmemekle birlikte mpi motor diye geçiyor sanırım. Bu arada lpg takılıyor mu? Takılırsa ücret ve fiyat ne kadar olur? manifold mu delinecek pipo tarzı mı yapılacak?

İkinci olarak 2011 model insignia 1.6 180 bg aracım için geleceğm. Yüksek devirlerde titreme ve kendi kendine benzine atma sorunları var. Bu modele uygun hangi kitiniz var ve nasıl olacak subaplar ne kadar süre götürecek. ( Ve üstünde eski sahinden kalma atiker olan tüp var o tüğlede yaklasık olarak 5000 km kullanıldı.)

Üçüncü olarak da opel vectra 2007 1.6 twinport motor aracım var. Üstünde atiker marka kit var. Bundan memnum ama yapılması gereken bi ayar vs var mı getirmeye gerek var mı?

Fiyatları yazarsanız sevinirim. 2 araç kesin gelecek verdiğiniz bilgiye göre de 3. aracıda getırtebılırım. ( Fıyatlarda 2 araç ustuden kucuk bı ındırım yaparsanız sevinirim :)) )

Tekrardan teşekkürler kolay gelsin.

Merhaba Sayın Hocam ;

Öncelikle güzel cümleleriniz için teşekkür ederiz.

1.Hyundai Yeni i20'lere defalarca montajlarımız oldu. Bu araçlara Hyundai soketli tesisat ve gaz pipolu montaj yapıyoruz. Bu sayade aracınızın benzin enjeksiyon kabloları kesilmiyor , lehim yapılmıyor , emme manifoltunuz delinmiyor. Montaj fiyatı 1.800 TL 9 Taksit , ay sonuna kadar 150 TL Yakıt BP'den hediye

2.İnsignia 1.6 T için ürünümüz BRC TURBO Kit. Daha önce üzerinde lpg kiti takılı olduğu için subab garantisi üzgünüm veremeyeceğim fakat montajını yaptığımız turbo insignia araçları sorunsuz 80.000 km yapmakta. Montaj fiyatı 2.400 / 9 Taksit ay sonuna kadar 150 TL Yakıt BP'den hediye

3.Bu aracı getirdiğiniz gerek montaj işçiliğini gerekse yazılımını en baştan kontrol edip gerekli düzenlemeleri yapabiliriz.

İlginiz için teşekkür ederiz . Selam ve saygılarımızla...
     ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER)

• güncel tüketim verileri paylaşmak istiyorum.

2012 civic elegance manuel. araç 15000 km de kış lastikleri üzerinde. yakın zamanda BRC_my11 kit montajı yapıldı.

15/12/2014 günü 2 kişi ile ankaradan çoruma 6-7 derece sıcaklıkta 105-110 km hızlarda sabitlenerek seyredildi.

gaz tamamen bitti (bittiğini gösterge kırmızıya dönüp sesli uyarı vermesinden anlıyorum. yanlışsa lütfen düzeltiniz.)

ankaradan 2,07 lira litre fiyatı olan pompadan 9,66 litre gaz 20 tl ödenerek alındı. sonra yola çıkıldı.

araç 115 km yol yaptıktan sonra gösterge kımızıya döndü ve sesli ikaz vermeye başladı.

hemen 20/115 yaptıM ve 0,173 gibi bir rakama ulaştım. rakam güzel bence.

Yukarıda belirtilen yol ve hava şartlarında Yol bilgisayarımda tüketim 100km/6,2 LT gösterirken, araç 115km/9,66 litre tüketim yapmış.

Öyleyse 115km/9,66 ise 100km/8,4 lt olur.

Yani 105-110 km hız seviyesinde 6 derece gibi bir havada benim arabam iki kişi ile belirtilen güzergahta 100km/8,4 lt tüketimi vardır.... uzun yol için benim hesabım budur.

ŞEHİR İÇİ VERİLER PAYLAŞILACAK. KAZASIZ CEZASIZ GÜNLER DİLİYORUM.

• Mehmet Bey,

Hemen bir önceki mesajda söylemeyi unutmuşum. Araç yeni i20. Kasa farkı var ama motor farkı var mı bilmiyorum. İkiside 1.2 ama motor yapılarından dolayı bir sıkıntı olurmu. Daha araç piyasaya çıkalı 1 ay olmadı. Onun için özellikle sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acs_00

Mehmet Bey,

Hemen bir önceki mesajda söylemeyi unutmuşum. Araç yeni i20. Kasa farkı var ama motor farkı var mı bilmiyorum. İkiside 1.2 ama motor yapılarından dolayı bir sıkıntı olurmu. Daha araç piyasaya çıkalı 1 ay olmadı. Onun için özellikle sordum.

Merhaba acs_00;

Her iki aracın motor tipi aynıdır.
  • 20.12.2014 günü Hyundai ix35 aracima BRC LDİ sistem montajimi yapan Mehmet ustama burdan teşekkür ederim...Ilgi alaka süper. .Tabiri caizse Millet siraya girmiş lpg taktirmak için. .Özençler bir marka olmuş herkese tavsiye ederim..

• Farklı bir lpg servisinde montaj yaptırıp aracındaki sorunun çözümü için servisimize gelen müşterimiz memnuniyetini gönderdiği tatlı ile göstermek istemiş. Aydın Güloğlu Bey'e teşekkür ediyoruz.
     ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER)

• iyi çalışmalar
    2013 clio 4 3 silindirli turbo 90hp 900cc aracıma izmirde brc lpg taktırdım.Sizin daha önceki yazılarınızda bu araçlara 1200mbar genius regulatör ve mavi enjektör takılması gerektiğini okumuştum, benim aracıma 3 lü enjektör kütüklü ve turuncu renkli enjektörler takıldı. Bu araçta ne gibi sorunlara neden olabilir.
    Ayrıca aracımda sabahları soğukken lpg ye geçtiğinde gaz kesme oluyor araç normal çalışma sıcaklığına geldiğinde düzeliyor. Geçiş ayarları 36 C ve geçiş süresi 60sn deydi. Bunları 38 C ve 90 sn ye cıkardılar fakat halen sabahları gaz kesme sorunum var. Motor sıcakkende ani gaz vermelerde hafif bir geçikme söz konusu.
    bu sorunlarımdan size yakın olsam gelicem ama izmirden baya uzaksınız.Bana önereceğiniz izmirde bir yer varmı veya neler yapılması lazım.
    şimdiden teşekküler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamondata

iyi çalışmalar
    2013 clio 4 3 silindirli turbo 90hp 900cc aracıma izmirde brc lpg taktırdım.Sizin daha önceki yazılarınızda bu araçlara 1200mbar genius regulatör ve mavi enjektör takılması gerektiğini okumuştum, benim aracıma 3 lü enjektör kütüklü ve turuncu renkli enjektörler takıldı. Bu araçta ne gibi sorunlara neden olabilir.
    Ayrıca aracımda sabahları soğukken lpg ye geçtiğinde gaz kesme oluyor araç normal çalışma sıcaklığına geldiğinde düzeliyor. Geçiş ayarları 36 C ve geçiş süresi 60sn deydi. Bunları 38 C ve 90 sn ye cıkardılar fakat halen sabahları gaz kesme sorunum var. Motor sıcakkende ani gaz vermelerde hafif bir geçikme söz konusu.
    bu sorunlarımdan size yakın olsam gelicem ama izmirden baya uzaksınız.Bana önereceğiniz izmirde bir yer varmı veya neler yapılması lazım.
    şimdiden teşekküler...

Merhaba ;
    Ne gibi sorunların çıkacağını zaten kendiniz yazmışsınız.Çözümünü de daha önceki mesajlarımızda yazmışız.
    Öncelikle enjektörlerinizi mavi renkteki BRC enjektörleri ile değiştirmeniz buna bağlı olarak tekrardan self mapping (otokalibrasyon) yapılması gerekiyor. Enjektör sıralaması ve geçiş ayarları kontrol edilmeli . Sorununuz düzelecektir.Selamlar...

• Tekrar Merhaba aracın enjektorleri mavi ile değişti izmir 2a distribütörü erkan bey tarafından ayarları yapıldı tabi bu sırada araç motoru sıcakta ve sorun yoktu. Bu sabah aracı çalıştırdım lpg ye geçtiğinde sorun eskisinden de kötü halde gaz yemiyor rolantiye dönüşte stop edicek gibi olup sarsıntılı dönüş yapıyor bu şekilde ilerlemeye çalıştım motor arıza lambası yandı bende bezine aldım. Lamba söndü. Taktırdığım yer gerekirse sökeriz diyor ama bizim delinen manifold ve kesilen tesisat kabloların dan bahseden yok.
    inan 800km mesafe olmasa size gelicem.
    Bu araçta baya deneyimi olan bir firmasınız ne gibi hatalar veya sorunlar olabilir. Lütfen yardımcı olun...

• quote:

Tekrar Merhaba aracın enjektorleri mavi ile değişti izmir 2a distribütörü erkan bey tarafından ayarları yapıldı tabi bu sırada araç motoru sıcakta ve sorun yoktu. Bu sabah aracı çalıştırdım lpg ye geçtiğinde sorun eskisinden de kötü halde gaz yemiyor rolantiye dönüşte stop edicek gibi olup sarsıntılı dönüş yapıyor bu şekilde ilerlemeye çalıştım motor arıza lambası yandı bende bezine aldım. Lamba söndü. Taktırdığım yer gerekirse sökeriz diyor ama bizim delinen manifold ve kesilen tesisat kabloların dan bahseden yok.
    inan 800km mesafe olmasa size gelicem.
    Bu araçta baya deneyimi olan bir firmasınız ne gibi hatalar veya sorunlar olabilir. Lütfen yardımcı olun...

Merhaba
    Yarın Erkan Beyi arayıp aracınızı uzaktan bağlantı ile ayarlarini kontrol etmek istedigimi söyleyeceğim. Benim tahminim enjeksiyon sıralamasında bir hata yapıldığı yönünde. Görüşmek üzere. ..

• İlginiz için çok teşekkür ederim. Yarın sabah 8:30 gibi nasipse erkan beyin yanında olucam araca sizinde bakmanız beni gerçekten çok memnun eder. Bu arada enjeksiyon sıralaması sorunu olma ihtimali yüksek ilk montajı yapan kişiyle kalibrasyonu yapan kişi ayrıydı ayarlayan kişi enjektorleri ilk seferinde çalıştıramadı montajlayan elemana doğru bağladığına emin olup olmadığını sordu sonra bilgisayarda birseyler yapıp aracı lpg de çalıştırdılar.
    Diğer aklıma gelen de nozulların ikisi sağa doğru yatık iken diğer nozul sola yatık bunun bir zararı olur mu.yarın onada bakarsanız memnun olurum...
    şimdiden teşekkür ederim...

• quote:

İlginiz için çok teşekkür ederim. Yarın sabah 8:30 gibi nasipse erkan beyin yanında olucam araca sizinde bakmanız beni gerçekten çok memnun eder. Bu arada enjeksiyon sıralaması sorunu olma ihtimali yüksek ilk montajı yapan kişiyle kalibrasyonu yapan kişi ayrıydı ayarlayan kişi enjektorleri ilk seferinde çalıştıramadı montajlayan elemana doğru bağladığına emin olup olmadığını sordu sonra bilgisayarda birseyler yapıp aracı lpg de çalıştırdılar.
    Diğer aklıma gelen de nozulların ikisi sağa doğru yatık iken diğer nozul sola yatık bunun bir zararı olur mu.yarın onada bakarsanız memnun olurum...
    şimdiden teşekkür ederim...

Merhaba ;

Bugün aracınıza uzaktan bağlantı yaptım.Umarım yarın sabah sorunlarınız düzelmiş şekilde aracınızı kullanırsınız. Selamlar...

• İlginiz için teşekkür ederim.siz ayar yaparken ordaydım. Kalibrasyon, ince ayarlar ve yol ayarı yapıldı. Çekiş ve çalışma durumu iyi.3 saat kadar arabayı soğumaya bıraktık motor suyu 20 dereceye kadar düştü ve çalıştırdık 35 derecede lpg ye geçtiğinde yine gaz yemedi geçiş ısısını 48 dereceye çıkardı erkan bey bu arada ince ayarlardan soğuk motor strateji ayarlarından biraz fakirlestirme yaptı sorun ortadan kalktı . Tabi bu ayarlar sırasında motor suyu 55 derece olmuştu. Tam neticeye yarın sabah ulaşcam.
    Ama anladığım kadarıyla geçiş ısısı 35 dereceye ayarlanıp soguk motor ayarı üzerinde biraz daha ilgilenip hem erken lpg ye geçme hemde sorunsuz ilerleme sağlana bilir.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.