Şimdi Ara

Özentiliğe son verelim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewt çok açıldı böle topicler ama hiç fark etmedi hep aynı artık başka dillere özenmeyelim diyorum!! ıd lerimizde e_mail adreslerimizde yabancı sözcükler barındırmayalım!! ing ıd yazmayı havalı bişe zannetmeyin siz türksünüz!! onların diline özenmemiz onların amaçlarına ulaşmasını kolaylaştırıcaktır herzaman!!! lütfen kardeşlerim ing.konuşmak yada başka yabancı bir dil konuşmak zaten senin görevin ama onu başka amaçlar için kullanma gerektiğinde kullan !!!
    topiği herkesin okumasını isterim
    lütfen kusuruma bakmayın bir post kasma amacım yoktur olsaydı zaten mesaj sayım bu kadar az olmazdı

• dinime küfür eden müslüman olsa

Nick : Linkin Park

İmza :

Crawling in my skin
    These wounds they will not heal
    Fear is how I fall
    Confusing what is real
  • kendi nick bak linkinpark
  • Hocam önce kendine bak sonra millete ahkam kes
  • ayrıca cok gereksiz bi konu silinse iyi olur
  • tam eklicektim siz yazmışsınız! yabancı müzik dinlemem özentilikten değildir kulak meselesidir! Bu 1 2. ise sözlerini oldugu gibi yazmam orginalini bozmamak içindir!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #LinkinPark# -- 21 Ocak 2008; 11:57:52 >
  • Evet haklısın birader...

quote:

Orjinalden alıntı: tatar_

ayrıca cok gereksiz bi konu silinse iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türkiyede kaç kişide chesterdaki ses var haluk leventtemi bırakın allah için
  • sana bir yerde hak veriyorum ama önce kendini düzelt kullandığın kelimelere bir bakalım

topiği herkesin okumasını isterim demişin burda topic yerine konu kelimesini kullanabilirdin!
    bir post kasma amacım yoktur demişin.

sende biryerde haklısın ama millete nutuk etmeden önce uyardığın şeye örnek bir kullanıcı olsan insanların daha da dikkatini çekersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

sana bir yerde hak veriyorum ama önce kendini düzelt kullandığın kelimelere bir bakalım

topiği herkesin okumasını isterim demişin burda topic yerine konu kelimesini kullanabilirdin!
    bir post kasma amacım yoktur demişin.

sende biryerde haklısın ama millete nutuk etmeden önce uyardığın şeye örnek bir kullanıcı olsan insanların daha da dikkatini çekersin

kızma abisi daha küçük o öğrenecek yavaş yavaş
  • topic kelimesini ing olsun diye değil hiç kullanmadıgımızdan ağız alışkanlığıdır!!! cd(sidi) yi cede diye okuyan biri çıksın baş parparğımı keserim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #LinkinPark# -- 21 Ocak 2008; 12:08:24 >
  • boyle bıse acmak ıcın cok dusundunmu kac kelıme bılıosun Turkçede 700 800 bence anca 600 varsa sukur et kelımeler ketmıyınce yabancı dıle bas vuruyoruz otobus yerıne cok oturaclı goturgecmı dıyelım
  • quote:

Orjinalden alıntı: surtunme1

boyle bıse acmak ıcın cok dusundunmu kac kelıme bılıosun Turkçede 700 800 bence anca 600 varsa sukur et kelımeler ketmıyınce yabancı dıle bas vuruyoruz otobus yerıne cok oturaclı goturgecmı dıyelım

ya arkadaşım bende zaten hata yok demiorum bu ülkede doğan nerdeyse bütün genç böle bende türkçeyi hatasız kulanıyorum demedim bundan şikayetçiyim zararın neresinden dönersek kar bence öle değilmi !
    ama yok siz diyosunuz linkin park yok imzan bunlar olucak!! ben linkin parkı oldugu gibi seviyorum türkçeye çevrilmiş halini değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #LinkinPark# -- 21 Ocak 2008; 12:15:02 >
  • lınkınpark metallıca su bu sen devam et dınle Turkçe boyle gıderse batar bı yonde haklısın ama mıllete ozentı demen yanlıs Turkcemıze sahıp cıkalım dıye acabılırdın ama bu konu uzar gıder kalsın burda kım ne ısterse yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surtunme1 -- 21 Ocak 2008; 12:18:56 >
  • Türkçe kullanmadan önce,Türkçe'nin imla kurallarını öğrenip sonra böyle bir konu açmak daha faydalı olur.

Özellikle türkçe ve ewt şeklinde yazarak Türkçe kullanalım demek abes kaçmış.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.