Şimdi Ara

Özerk Sincan bölgesine girişlerde zorunlu uygulama yükleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Teknoloji dünyasında yavaş yavaş liderlik yolunda ilerliyor olsa da özgürlüklerin kısıtlanması anlamında da korkutucu bir seviyeye doğru giden Çin’de baskılar artmaya devam ediyor. Sincan özerk bölgesine girişlerde telefonunuza uygulama yüklenebilir.

Zorunlu

Uygur Türklerinin yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Sincan bölgesine eğer Kırgızistan tarafından giriş yapıyorsanız sınır güvenliğinin Android telefonunuza bir gözetleme uygulaması yüklediği belirtiliyor.

Ayrıca Bkz.LEGO Tower oyunu beta sürecine başladı (İndirmeye sunuldu)

Güvenlik sizden telefon şifresini istiyor. Açtıktan sonra da bir uygulama yüklüyor. Çince olan uygulama kişisel verilerinizi okuyor ve İslami değerler de dahil bölge içerisinde yaptığınız herhangi bir aktiviteyi rapor ediyor.

Uygulama iPhone modellerine yüklenemediği için bu kez giriş ve çıkış esnasında gizli bir odada telefonunuz cihaza bağlanıyor ve verileri taranıyor. Temiz olduğu anlaşıldıktan sonra geri veriliyor.

Çin’in Uygur Türkleri üzerinde uyguladığı baskılar ilk değil. Geçtiğimiz aylarda Çinli bir yüz tanıma şirketinin 2.5 milyon Uygur Türkünü takip ettiği ortaya çıkmış ve Microsoft veri tabanını silmek zorunda kalmıştı.

• Çin devlet televizyonu: Erdoğan, 'Sincanlılar refah içinde mutlu' dedi

Çin medyasındaki haberlerde, Erdoğan’ın “Sincan bölgesindeki halkların Çin’in refahı içinde mutlu yaşam sürdürdüğü bir gerçek.” dediği ve “Türkiye, hiç kimsenin Çin ile ikili ilişkileri bozmasına izin vermez. Türkiye, kesinlikle radikalliğe karşıdır ve Çin ile karşılıklı siyasi güvenin artmasını arzulamaktadır.” ifadelerini kullandığı belirtildi.

https://tr.euronews.com/2019/07/02/cin-devlet-televizyonu-erdogan-sincanlilar-refah-icinde-mutlu-dedi
  • Çin devlet televizyonu: Erdoğan, 'Sincanlılar refah içinde mutlu' dedi

Çin medyasındaki haberlerde, Erdoğan’ın “Sincan bölgesindeki halkların Çin’in refahı içinde mutlu yaşam sürdürdüğü bir gerçek.” dediği ve “Türkiye, hiç kimsenin Çin ile ikili ilişkileri bozmasına izin vermez. Türkiye, kesinlikle radikalliğe karşıdır ve Çin ile karşılıklı siyasi güvenin artmasını arzulamaktadır.” ifadelerini kullandığı belirtildi.

euronews
    Çin devlet televizyonu: Erdoğan, 'Sincanlılar refah içinde mutlu' dedi
    https://tr.euronews.com/2019/07/02/cin-devlet-televizyonu-erdogan-sincanlilar-refah-icinde-mutlu-dedi

• Ankara sincan olmasın

• "Sincan da insanlar mutlu bir yaşam sürüyor" boşverin bunları.

• ben görüyorum Sincanda arabada herkes ankara kırık oyun havaları dinliyor,dolayısıyla musmutlular :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 3 Temmuz 2019; 19:36:14 >
  • Çin dünya lideri olursa Amerika’yı bile mumla ararız. Kimse Çin güzellemesi yapmasın Amerika’dan çok daha tehlikeliler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sincan da harbiden terorist kayniyor baksaniza :https://www.dw.com/tr/çinden-sincan-raporu/a-47965260

Cinliler bosuna korkmuyor... Tedbirliler. Yadirgamamak lazim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    13 bin terörist nedir? :)
  • Henkan H kullanıcısına yanıt
    Dehset bir sayi...
  • Silsek noluyo?
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Polis son konum bilgisinden seni buluyordur ve ceza kesiyordur. Polis ordusu var her yerde. BBC ve Vice News haberlerini izledim. Durum cidden çok kötü.
  • S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Birinden nefret etmek için kıyaslama yapmaya gerek yok. İkisi de Türk düşmanı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Kominist ateist çinin hristiyan abd'den daha zalim olduğu doğrudur.

Ama bu ikisinin de İslam düşmanı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Konu müslüman katletmek olunca ikisi birbiriyle yarışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet dediğin vatandaşını her an gözler !

• madmahmutd kullanıcısına yanıt
    Bu haberi yalanlayan çıktı mı?

• interwap kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum.
    Ben karşılaşmadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.