|
Bildirim
Sürücüleri soğuttunuz korkuttunuz yasaklarla cezalarla, şimdi adamlar nasıl tekrar güvenip araç alsın ya da aracıyla sisteme dahil olsun ceza yeme korkusuyla. En başka yasaklamasaydınız ne güzel kullanıyordu insanlar, hem korsan azalmıştı insanlara ekmek kapısı açılmıştı legal yoldan hem de vatandaş sarı zulme karşı alternatif edinmişti. Şimdi kim garantisini verebilir iki gün sonra tekrar yasaklanmayacağını?!?!?!
Edit: Arkadaşlar mesajım yanıltıcı olmasın diye bir düzelme yapmak istiyorum. Mevzu aslında uygulamanın sadece sarı taksilere açık olması yönündeymiş, yani önceki gibi herkesin aracıyla uber uygulamasına dahil olması yönünde değil. Benim anlamadığım bu uygulamın bitaksi ve itaksi den farkı ne olacak? daha mı ucuz tarifeyle yolculuk etmiş olacağız uber üzerinden taksi çağırırsak olay nedir tam olarak? |
Taksi mafyası rahat durmaz
|
Ne işe yarayacak anlamadım. Uber ile sarı taksi mi çağıracağım. Öyleyse zahmet etmesin.
|
Ağzı salyalı, eli bıçaklı, 20 tane sabıkası olan güzide taksi şöferlerimizi yine sahnelerde görmeye başlarız öyleyse. Oğlan gibi 10 kişi 1 kişinin başına toplanınca kendilerini erkekcik sanırlar yine. Ha belki ona da kaba etleri yemez, bıçakta lazım.
|
SARI taksilere ve onlarin zihniyetlerine SADECE ACIK :D ! ?
Aman dikkat ... |
Sadece sari mavi vs taksiciler icin acildi :)
|
taksiciler ubere tepki için imamoğluna oy verdi hükümete ders vermek için ama imamoğlu onlara çok güzel bir ders verdi istanbulun ibb sini chp yönetemeyeceği bir ders şimdi buda güzel oldu ikinci tokatıda yedi bunlara iyi oldu
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 14 Ocak 2021; 11:23:33 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sarı ve mavi taksiler için sadece xl gibi vitolar olmayacak |
|
|
|
|
|
Şuanda kalkan engel sarı taksi hizmeti için kalktı XL olana izin vermezler. Onun için plaka çıkması lazım yada plaka sistemi komple kaldırılması lazım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 14 Ocak 2021; 2:16:2 > |
Hocam baktım öyle mi diye, buradan şirkete kadar olan yola 45-65 tl arası diyor yani eskisi gibi net ücret verip onun üzerinden gitmeyecek sanırım haberin olsun... |
|