Şimdi Ara

whatsapp güncellenince yada başka sebeple engellenmiş kişinin engeli kalkar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
40.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar eski sevgilim beni whatsappta engellemişti. Geçen gün fakettim ki engel yok. Şimdi merak ediyorum acaba engeli kendi mi kaldırdı yoksa güncelleme yada başka bir şey oldu da engel öyle mi kalktı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

WhatsApp Engeli Kendiliğinden Kalkar mı?

Bir kişiyi WhatsApp'ta engellediğinizde, bu kişi size mesaj gönderemez, sizi arayamaz veya durum güncellemelerinizi göremez. Ancak bazı durumlarda engelleme kendiliğinden kalkabilir:

• Telefona Format Atmak: Telefonuna format attığında, WhatsApp da dahil olmak üzere tüm veriler silinir. Bu da engellenen kişilerin engelini kaldıracaktır.
    • Cihaz Değiştirmek: Yeni bir cihaz aldığında ve WhatsApp hesabını yeni cihaza taşıdığında, eski cihazda engellenen kişilerin engelleri kalkar.
    • WhatsApp'ın Kendi Kendine Engel Kaldırması: WhatsApp, kullanıcıların yanlışlıkla veya kötü niyetli olarak engellendiği durumları önlemek için zaman zaman kendi kendine engel kaldırabilir.

Bununla birlikte, aşağıdaki durumlarda WhatsApp engeli kendiliğinden kalkmaz:

• WhatsApp'ın Uygun Görmesiyle: Yukarıda belirtilen durumlar dışında, WhatsApp bir engellemeyi yalnızca kendi takdirine bağlı olarak kaldırır.
    • Engelleyen Kişinin Engeli Kaldırması: Engellenen kişi WhatsApp'ta engelini kaldırana kadar engel kaldırılmaz.

Bu nedenle, bir kişiyi WhatsApp'ta engellediysen ve engellemenin kendiliğinden kalkmasını istiyorsan, en iyi yol o kişiyi kendin engelden çıkarmaktır. Aksi takdirde, yukarıda belirtilen durumlardan birinin gerçekleşmesini beklemek zorundasın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • engeli kaldırmış. hadi yaz ona evlat. senden mesaj bekliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazma sakın. Güncellenerek kalkıyorsa bilmiyorum eğer kendi kaldırdıysa senin yazmanı bekliyor. Oltaya gelme. Yem olma. YAZMA.
  • tekrar kurmuşsa engel kalkıyordu sanırım sazan.avi olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

Yazma sakın. Güncellenerek kalkıyorsa bilmiyorum eğer kendi kaldırdıysa senin yazmanı bekliyor. Oltaya gelme. Yem olma. YAZMA.

+999999
  • whatsapp'ta genel af çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

whatsapp'ta genel af çıktı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birisini engellediginiz nasil anlasiliyor?

• Yazmaya niyetim yok da merak ediyorum hala bu olayın aslı astarı nedir ;)
  • Kalktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

Birisini engellediginiz nasil anlasiliyor?

son görülme zamanını ve yenilediğinde profil fotoğrafı göremezsin sen engelleyen kişinin gözünde artık bir hiçsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 13 Haziran 2013; 22:30:09 >
  • Ben birkac kisiyi engellemistim, onlar anlar mi yani benim onlari engelledigimi? :)

Anlar diyorsun fotograftan dolayi. Benim fotografimi goremiyor yani onlar oyle mi

• quote:

Orijinalden alıntı: AndacHan

quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

whatsapp'ta genel af çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Kalktı.

ulan burda niye kalktı ki
  • Merhaba, şaka bi yana biri yeni bi telefon aldığında engellediği kişiler listesine ne olur? Engelleme whatsapp programında mı oluyor yoksa kullanılan telefon değişince engel listesi değişiyor ya da sıfırlanıyor mu? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum, benim için gerçekten çok önemli bi konu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.