|
Türkiye'de Instagram'a erişim engellendi: Geçici mi yoksa kalıcı bir durum mu?
-
-
ibbwifi ile giriş oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ohhh bee, 1 saattir girmeye çalışıyordum ve dedim ki 2 saat önceki bir instagram postunda okuduğum yas(!) haberine viskimle yasl'lıyorum yorumuma binaen zuckerberg yine hesabımı kısıtladı diyordum ki bu sefer kısıtlanan ben değil; tüm ülkeymiş. Neyse ben şimdi Samos'a geçiyorum, oradan yas(!)lamaya devam :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Malum kişi ölmüştür inş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyi olmuş. Amerika tiktok u kapatırken iyiydi. İnstagram alttan alta israil savunan bir yerdi.
-
❌Türkiye, Instagram’a erişim engeli getirdi.
İletişim Başkanlığı, Instagram'ın Gazze ve suikaste uğrayan Haniye ile ilgili paylaşımları engellediğini paylaşmıştı.
Karar hemen bu açıklamalar sonrasında geldi.
Türkiye’den, Instagram’a girmek artık kısıtlandı.
Kısıtlamanın nedeni bu
Tüm meta ürünleri yasaklansın kan dökücü soykırımcı israil yalamaları israil hakkında en küçük eleştiriyi yasaklıyorlardı. Asıl sansürcü yüce devletimiz değil Facebook whatsapp Instagram ın sahibi metadır.
Devletimizin yanındayız.
-
tabii ki geçici.
ülke insanının geri zekalılığına en büyük katkıyı instagram veriyor. instagram engellenirse insanların zihni falan açılır, aman neme lazım.
tepki gösterildi. hamaset yapıldı. birkaç saate ya da birkaç güne açılır.
-
Şakşakçılar gelmiş. Bir gece tek tuşla en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri kapatılıyor iyi misiniz siz? Deprem olur interneti kapat, savaş olur interneti kapat ne güzel memleket.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ciddi misiniz hangi sayfaları takip ediyorsan ona göre içerik sunuyor. Ikincielde dolandırıcılık oluyor diye tüm forumu kapatmak gibi birşey bu.
Yasaklan mı iyi olmuş
Çok Yerinde bir karar olmuş.
Türkiye yerlesiklerin reklam vermesi de yasaklanmalı.
-
İnternet de amerikan icadı komple kapansın.
Beğenmiyorsan kullanmazsın, sana zorla kullandıran mı vardı?
Ben kullanmayınca israil ajanlığı son mu bulacak? O zaman pkk bayrağı açsın millet ben beğenmiyorum diye bakmayayım. Burda suç var burda soykırım var soykırımı aklama var. İnstagram da atılan her post filistinli bebeğin beynine giren kurşundur.
Devlet değil hükümetim de sen ona devleti karıştırma böyle basit işlere. Senin reisin gelip geçici ama devlet baki kalır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Çok iyi olmuş. Amerika tiktok u kapatırken iyiydi. İnstagram alttan alta israil savunan bir yerdi.
|
Tüm meta ürünleri yasaklansın kan dökücü soykırımcı israil yalamaları israil hakkında en küçük eleştiriyi yasaklıyorlardı. Asıl sansürcü yüce devletimiz değil Facebook whatsapp Instagram ın sahibi metadır.
Devletimizin yanındayız. |
Ben çok şükür Türküm senin gibi Araplaşmadım hep Türk kaldım filistini çok seviyorsan israile git savaş diyeceğimde sende dışarıya ekmek almaya gidecek cesaret yoktur bebe seni :D |
Şakşakçılar gelmiş. Bir gece tek tuşla en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri kapatılıyor iyi misiniz siz? Deprem olur interneti kapat, savaş olur interneti kapat ne güzel memleket.
|
Beğenmiyorsan kullanmazsın, sana zorla kullandıran mı vardı? |
He yav he kurşunmuş. Ajitasyona devam. Git boykot et çok meraklıysan, senin ideolojik fikirlerin yüzünden ben niye yasaklarla cebelleşeyim? |
İnternet de amerikan icadı komple kapansın.
|
Malum kişi ölmüştür inş
|
dedi arap sevici... |
Benzer içerikler
- bedava mavi tik
- instagram beğendiğim gönderileri görme
- netflix fiyat
- chatgpt 4o ücretsiz
- instagram takip etmeyenleri bulma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X