Şimdi Ara

Türkiye'de Instagram'a erişim engellendi: Geçici mi yoksa kalıcı bir durum mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
2
Favori
12.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ins5agram Romanya kaynaklı mi, lol doll, bos storyler paylasimlara ara verilir iyi olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

Ben büyük birlik partiliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi Tiktoku kapatacaksınız yanlış oldu bu yaaa.. 

• LLithya kullanıcısına yanıt
    yoo Joe Biden yaşıyor hala.

• He yav he kurşunmuş. Ajitasyona devam. Git boykot et çok meraklıysan, senin ideolojik fikirlerin yüzünden ben niye yasaklarla cebelleşeyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 2 Ağustos 2024; 8:54:55 >
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt

İdeolojik değil insani fikirler eğer israile soykırım yapılsa onları da savunurdum. Ama ülkede ideolojik olarak kör bir sürü insan var müslüman olduğu için ölen bebekle dalga geçip - 1 yazan yüzbinler var. Ve meta tam da bunların aparatıydı.

• Ben çok şükür Türküm senin gibi Araplaşmadım hep Türk kaldım filistini çok seviyorsan israile git savaş diyeceğimde sende dışarıya ekmek almaya gidecek cesaret yoktur bebe seni :D

• Pkk liderini paylaşşsan paylaşiyor karı kız çıplaklık desen paylaşiliyor.
    İsmail heniye yi paylaşınca kaldırıyor inst face ikisininde yasaklanması lazm.

• belki millet kafasını kaldırırda beyinler azıcık oksijen alır...

• Tiktokada gelsin asıl :S

• Özgürlük budalası bizim millet. Ulan sosyal medya istediğine özgürlük tanır, istemediği içeriği kullanıcıyı siler. Devlet yapınca özgürlüklere müdahale oluyor. Sosyal medya yapınca kural oluyor. Tek bir olaya bağlamayın. Sosyal medya tüm terör örgütü propagandalarına özgürlük tanırken Filistin paylaşımlarım silindi. Bu mu özgürlük tarafsızlık. Düşmanı kendi devleti sanacak kadar kör insanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balamirkan -- 2 Ağustos 2024; 9:32:17 >
  • Var mı bedava ya da uygun fiyatlı VPN önerisi?

• Taziye mesajını bile üzerinden atmak zorunda kaldığın platformu kısıtlamışsın. 

Bir gün devlet işlerini üzerinden yürüttüğün, resmi açıklamalar için bile kullandığın platforma, bir başka gün "mesajımı yayımlamadılar..." diye bir başkasına.

Sahi yerli ve milli sosyal medya platformu geliştirip, mesajlaşma uygulaması yapıyorduk, ne durumdayız bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 2 Ağustos 2024; 9:47:48 >
  • Siyasi ayağı umrumda değil lakin toplumsal ahlakın çökmesinin en büyük kaynaklarından birisidir umarım hiç açılmaz ve haksız para kazanan binlerce sözde fenomenlerde gerçek hayat nasıl yaşanıyor bir fikirleri olur

• Bu yasağı donanım haber teknoloji sosyal medya platformundan desteklemeyin bari.

• Umarım komple kapatılır.. Keşke diğer sosyal medya platformları da kapatılsa..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.