Şimdi Ara

Türkiye'de Instagram'a erişim engellendi: Geçici mi yoksa kalıcı bir durum mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
2
Favori
12.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi bakalım bu rüzgarı arkanıza alıp bütün meta ürünülerini de (whatsapp, instagram, facebook, messenger vb.) yasaklayın. Bu yahudi zuckerberg’in sosyal medyasını kullanmak zorunda değil benim milletim. Kapatın gitsin tamamını. Amerika’lı Johnny’e , israilli yahudilere bedava istihbarat veriyoruz ülkece. Her gün ülkece YZ aracılığıyla bizim profilimizi çıkartıp büyük çaplı analiz ettiklerinden eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 2 Ağustos 2024; 10:52:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri de “iyi olmus devletimizin yanindayiz” yazmis. Guler misin aglar misin? Sanirsin instagram kullananlar ya da bu yasakci zihniyete karsi olanlar devlet dusmani. Dunyada instagrami yasaklayan kac ulke var? bir sabah kalkiyoruz instagram Kafalarina gore kapatilmis ve bunu savunanlar var. Anayasa hukumlerine acikca aykiri. Bu olsa olsa bir diktatörlükte olur. Ama normal Neticede şahsım ülkesinde yasiyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RTE nin bir kaç yıl önce söylediği bir söz; "twiter mwiter hepsinin kökünü kazıyacağız elhamdülillah" zihniyet bu olduğu için bu haberlere şaşırmıyorum.

• Yobazlığın gözü kör olsun, birilerinin yayınladığı iletiyi kaldıran israil yanlısı sosyal medyaya ifade özgürlüğünü kısaltamıyorda. karşı tavır aldığında özgürlüğümüz mü kısıtlanıyor. Varsın 1 hafta girmeyin. Tavır koymak şart, bugün bunları yapan yarın daha fazlasını yapar.

• Instagram kapandı diye ortalığı velveleye vermişler, biraz gerçek dünyaya dönüp dopamin detoksu yapınca ,belki asık suratlılar bi nebze gülümser olur.  

KaYdIrMaM lasMM .s.s Koca bir dünyann IQsunu kaydırarak yitirdiğini görüyoruz, seviye o kadar düştü ki hemen her şeyin hedef kitlesi 5-6 yaş falan olmuş olabilir. Artık normal bile zor geliyor insanlara, bir insanın dikkatini para verip çalıştırmayacaksanız 30snden fazla toplamak zor.

Olası nedenler ve ülkeler umurumda değil bu arada, bu karar insanların lehine olabilir ancak uzun süreceğini sanmam. Para kazananları falan savunmaya çalışanlar olmuşta, herşeyi hallettikte ipteki cambazları düşünmek kaldı..

Bu tarz hizmetler insanlığın egosu yüzünden koca bir yalan makinesidir, çoh faydalı birşeymiş gibi yazmanın anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 2 Ağustos 2024; 11:30:30 >

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

Savunmaya bak  .

• x (formerly twitter)
    Abluka (@ajansAbluka) on X
    https://x.com/ajansAbluka/status/1819288351402340820
  • Çok iyi olmuş. Umarım bir daha açılmaz.

• Uygur Türklerini, kaçırılıp işkenceye uğrayan İsrailli sivilleri vs. çok desteklediğinizi gördük sanki de soykırımın hep karşısındasınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt

Bu ülkede yıllar önce Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edildi diye Youtube sitesine 2 yıl erişim engellendi. 2 yıl lan 2 koca yıl, dile kolay. O zamanlar vtunnel, ktunnel tarzı sitelerden erişim yapılıyordu. Hatta haşmetlimizin bir lafı vardı: "ben girebiliyorum siz de girin"

Aynı şeyleri yine aynı hükümetin o zamanki tutumu için de yazabildin mi? Yasakçı zihniyet vs diyebildin mi?

Kendi halkına niye engel getiriyorsun, bırak biz de onların değerlerine hakaret edelim eleştirelim vs vs.

• Paister P kullanıcısına yanıt

Uygurlu lar için emin ol senden çok paylaşım yapmışımdır.

• Tabi ki yaptınız hatta ben şahidim. Haydi interneti kapattırıp boykot edelim sonuçta yahudi icadı, ne işimiz var buralarda?

• Paister P kullanıcısına yanıt

Mosfeti bir Müslüman olan mohammad atalla buldu transistör olmadan pc olmazdı. En azından bu kadar küçük olmazdı.

• Umarım kalıcı olur 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca bilgisayarlar 0 ve 1 üstüne binary çalışır 0 I da günümüzdeki haliyle al harezmi buldu. Müslüman cnm.

Ayrıca daha daha neler yazılım yazmak için algoritma ya ihtiyaç var onu da al harizmi buldu hatta kendi adıdır. İslam düşmanları çok rezil çok ama çok konuşup haklı oluyorlar.

• Ahahahaha😂😂😂
    👉 Cuma bugün

• Yıl olmuş 2024 erişim engeli ile kapatacaklarını zannediyorlar komedi +50 kesim giremez sadece onlar da girmesin daha iyi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.