Şimdi Ara

Türkiye'de Instagram'a erişim engellendi: Geçici mi yoksa kalıcı bir durum mu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
2
Favori
12.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi hatası bizde lider değil dava önemli. Muhsin başkan şu vaziyette kullanmazdı mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RichesMen kullanıcısına yanıt
    Bu adami hangi mod engelledi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ABD'de işine gelmediğinde tiktok kapatıyor, avrupa işine gelmediginde whatsapp'a engel getirmek üzereydi ki geri adım atmıştı whatsapp.

İşlerine gelmezse instayıda yasaklarlar, onlar yapınca medeniyet oluyor adı. :D

• Korkunç, bunu tüyler ürpertici bir şekilde hissettim, yalnız işin garip kısmı Instagram AK Parti'yi de deli gibi destekliyor, oyuna gelmeyin lütfen...

"X" müthiş bir itibara kavuştu, Elon Musk da bunu hak ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RichesMen kullanıcısına yanıt

Az salla sen sıkı yönetim görmemişsin instagram kapatınca sıkı yönetim mi oluyor 2 güne açılır ülkede hizmet veriyorsa ülkenin kurallarına uymak zorunda. Cahillikleriniz eziklikleriniz her seferinde güldürüyo kenan evren doneminden daha sıkı yönetimmiş .d

• Lucillie kullanıcısına yanıt

Savunduğunuz şey ile söylediğiniz şey birbirini tutmuyor, siz sanırım İnstagram'ın neden kapatıldığını anlamamışınız. Anladıysanız bize anlatın, biz de anlayalım; tam olarak ülkemizdeki hangi kurala uymadıkları için kapatılmış acaba?

• Yasakları savunanlar umarım bir gün hiçbir şekilde internet kullanamazsınız.

• ferhatdurdu kullanıcısına yanıt
    Ekrem reyiz "VPN on" moduna geçmiştir halka hizmet için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah sürekli olarak kapatılır. Bizim gibi gelişmemiş ülkeler sosyal medyalarda en çok zamanı harcıyor. Hem de rezil bir duruma gelmiş halde instagram. Orasını burasını açanlar, soytarılıklarla dolu bir yer. Eğer kapatılırsa herkes daha çok özgür olacaktır ve daha faydalı işlerle uğraşırlar en azından.

• Ben meseleye farklı gözle bakıyorum. Bugün Instagramı kapatan yarın donanimhaberi, ertesi gün YouTube, steami, ertesi gün epic gamesi vb herşeyi kendine göre kapatır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 2 Ağustos 2024; 16:21:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • instagrami kapatan devlete birde borsadaki siyonist yatirimcilardan darbe geldi,euro ve dolar firladi,haniye icin,ülkenin ekonomisi resmen feda edildi,10 milyon arabida doldurduk,dünyada hic bir arab ülkesi ülkelerine kendi arablarini almadi,bizim ülke arabla doldu tasti,10 milyon arab ne demek,dünya tarihinde bu kadar fazla etnik köken hic bir ülkeye dolmamistir,RTE hepimizin sonunu getirecek bu arab sevdasindan dolayi...

• kabus2224 kullanıcısına yanıt
    kim dedi hamasa git israile saldir,nerde cag disi zihniyet var bunu yapiyor,neden filistin kurtulus örgütünü desteklemiyorsunuzda,filistinlerin haklari sözde savunuyoruz diyen kabile zihniyetine destek veriyorsunuz,arafatin verdigi savasi hamas gibi cag disi zihniyet resmen yok etti,bunumu alkisliyacagiz...

• ersin345 E kullanıcısına yanıt

Bunlar arab sevdalisi degil, zaten arap kavmine mensup. Filistinli ile bir cogunun fenotip yani dis gorunus olarak ne farki var da Turk olarak siniflandiriyoruz. Bunlara Turk diyerek, Kirgiza, Kazaga, Azeriye en hafif tabirle hakaret etmiş oluyoruz.

Arab adetlerini ve araplari bu derece koruyan, kulturunu yasatan zaten Araplık disinda baska bir kavim olarak adlandirilamaz. Zaten abd gibi ulkeler bunu bildigi icin bunlari dinle avutanlari destekliyor.

• Ben bu konuda hükümeti destekliyorum. Umarım bütün sosyal medya gereksiz uygulamalara erişim engellenir

• Meta sirketinun sahibi zukerberg zaten yahudi bence whatsapp bile yasaklanmasi gerekiyor cok ciddi bir guvenlik açığı

• krstarica kullanıcısına yanıt
    zaten farkindaysan arab kabile hayati yasamayan diger türk devletleri birbirini yiyormu,nerde cag disi hayat ve yasam var arablarda,hic bir türk devleti birbiriyle savasmazken ve hepside seküler laik devletler,arabin cag disi savaslari eksilmeyecek,zaten laikligi sekülerligi kabul eden arab ülkelerini yok eden radikal slamcilari silahlandiran kapitalizme simdi cikmislar kafa tutuyorlar,resmen gülüyorum su düstükleri hallere..1980 lerde hamasi,amerika ve israil kurmustur,sowyetlere karsi cünkü arab ülkelerinde sosyalizim bas gösteriyordu,bugün bunlari kuran zihniyet yok ediyorsa,fazla söze gerek yok..

• vozy kullanıcısına yanıt
    malesef arab sevdalisi olduklari icin nerden bilsinler,hamas filistin islam devleti kurmak icin ugrasiyor,seküler laik filistinlilerde laik devleti kurmak istiyor,yani filistin halkinin bagimsizligi icin ugrasan arafatin bütün cabalarini kabile zihniyeti resmen baltaladi,pkk ya destek vermeleri gayet dogal hamasin..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.