Şimdi Ara

Türkiye'de Instagram'a erişim engellendi: Geçici mi yoksa kalıcı bir durum mu? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
2
Favori
12.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    brunson gibi acacaklar instagrami suan siyonizim türk ekonomisine darbe vuruyor,yarin gör bak özür dileyecekler siyonistlerden,unutma londradaki sermaye siyonistlerin ta kendisi...

• ersin345 E kullanıcısına yanıt

Bütün terör unsurlarını zaten ABD, Rusya ve İsrail üçgeni kuruyor ya da destekliyor. Bu sebeple WWII den beri savaş yok. Proksi savaşlar bu paramiliter yapılar üzerinden yürüyor. Afganistan bataklığı önce Rusya'nın kurduğu yerden ABD nin kontrolüne geçti nihayetinde SSCB bu sebeple battı, bataklıkta kurudu.

ISIS ve Hamasta bal gibi terörist yapılanmalar. Hizbullah'da.

İsrail'in Hamas varlığı şu anda işine geliyor. Hamas'ı kışkırtarak, doğal sınırlarını koruma ve bahaneyle genişletme hakkını da elde ediyor. Hamas denen yapılanma israile vaad edilen toprakları almak adına doğal savunma hakkı bahanesiyle savaş çıkartma legalitesini geçtiğimiz 1 yılda verdi zaten.

Ekmek kafalılar anlamaz bunları. Onlar ancak arap kardeşlerine miting çekip, kahrederek İsraili yok edebileceklerini sanarlar. Onları asla Türk görmedim, kendimden de görmedim ben. Benimle hiçbir vasf-ı müşterek olamayacak arapçı bir kitle Türklük sıfatını hakedemez.

Atatürk'ün Ne Mutlu Türk'üm sözünün anlamı çok derindir. Bu cografyada bir kavmi temsil edebilecek nufus birliği yoktu, TÜrk sayısı oldukça düşüktür anadoluda bunu bildiği için Türklüğü yüceltip, Türk olarak hissedebilmenin bir marka bir isim olması ve buna da Türk'üm diyebilerek bu gruba katılabilirsin sözü ile önayak olmuştur. Cünkü cok uluslu bir yapı, Türklük çatısı altında gelişmiş düzenleri örnek alıp, bir "marka" haline getirecekti Türkiye'yi tıp ki dedesi kırbaçlanan zencilerin bugün amerikan bayrağını gururla olimpiyadlarda sallaması gibi Amerika bir marka oldu ve kırbaç yiyen zenci Amerikan'ım ben diyebiliyor. Amerika güçlü ve Amerikalı olmakta bir onur kaynağı oldu, ben Türk'üm diyebilen herkes Türk sayılabilir düsüncesi ile o sözü söyledi. AMa o kadar aptal var ki, Türk' olmaktan neden mutluluk duyayım bu nasıl ırkçı bir laf diyor bugün. Türklüğü yok ettiler kasıtla. Türk'üm diyebilen herkes Türk'tür. Bunda sorun yok. Ama arap kültürünü, milletini öne koyan kimse Türklüğün önüne koyan kimse, benim kardeşim falan olamaz.

İçine eden arapçı ve arap kesim, Türkiye devletinin gelişmesine Amerikancı paravan dinci ideoloji ile kurban etti bu gelişimi. Yazık oldu.

Türk'e hakaret edemez kendini arap kültürüyle zehirlemiş, arapçılığı savunan her kimse. TÜrkler kadim ve tarihi geçmişi, araplarla kirletilemeyecek kadar kaliteli varlığını dünyaya ispat etmiş bir halk. Araplar 5000 yıllık bilinen insanlık tarihinde çölünde halen eliyle pilav yer, devenin çişiyle elini yıkarken Türkler, at üstünde, 4000 yıl önce Botayi halkı olarak Kazak steplerinde geyik avlayıp, devletçikler kuruyordu.

Bunların en büyük zırvalıkları araptan neden nefret ediyorsun, peygamber Arap vs diye zırvalar ama İngilizden rahatsız olmuyorsun der.

Ben de derim. O İngiliz'in kültürünü en milliyetçi halklar da aldı. Çinliler, Japonlar gibi. Meiji devrimi ile bir gecede harakiri yaptılar geçmişlerine. Alfabeleri dışında giyim kuşam, bakış açıları avrupalıdan daha avrupalı oldu.

Nerde gelişmiş insanlığa hizmet eden bir kavim var onlar örnek alınabilir giyim kuşam, bilim anlayışı vs.

Arabın neyini örnek alacağız ulan? Çölde pilav yemesini mi? Kafir diye addettiklerini toprağa gömüp, kafalrına taş atmalarını mı?

Adamlar 5000 yılda 1 adım ileri gitmemişler. Halen dini kitaplarında geçen olayları tartışıyor aynı şeyleri o gün yapıyorlarsa bugünde yapıyorlar.

• balamirkan B kullanıcısına yanıt

sen de filistin paylaşımlarını silmeyen bir sosyal medya hesabı kullan. 1 tane bile tr vatandaşı Instagram kullanmak istiyorsa kullanabilmelidir. başkalarının tercihi bizi ilgilendirmez

• ersin345 E kullanıcısına yanıt

Iyi ama adamlar onlarca yıldır israil işgali altındaydı zaten. Heryer cennet gibiydide hamas diye bi örgüt çıkıp israile saldırsa sen haklısın derim.

Geçmişte katledilen filistinli ailelerin çocukları veya öldürülen çocukların eneveynleri zaten hamasın çoğunluğu. Ne ekersen onu biçersin.

Senin söylediğin mantık evine giren hırsızı haklı çıkarmaya çalışmak gibi tıpkı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabus2224 kullanıcısına yanıt
    Vah vah vah. Hem işgalci hem haklı. Hem çocuklar olsun. Oh iyi olmuş desin. Yahudi bile bu kadar duygusuz değildir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Darısı tiktok un başina. İnşallah hepsi kapanır birer birer. Gerçi çok sürmez birkaç güne açarlar geri.

• shankssan kullanıcısına yanıt

anonim hesap seni.

• komikşeyler K kullanıcısına yanıt

sanane oğlum? sanane? nereden biliyorsun insanların hayatını. sanki insta kapansa başka bir meşgale bulamayacak insanlar. ne vasfın var sen kimsin de insanlara laf ediyorsun?

• MidCruyff kullanıcısına yanıt

ne demek sanane toplumun yapısını bozuyor. sen bunun farkında olmayabilirsin çocuk, anlayamayabilirsin de oğlum ama üzülme devletimiz seni de koruyor

• BlacK SeA StorM 61 kullanıcısına yanıt

haftada kaç milyar para giriyor bu ülkeye instagram sayesinde. senin ne vasfın var?

• komikşeyler K kullanıcısına yanıt

toplumun yapısı instagramdan dolayı mı bozuluyor? herkes senin çocuğun mu oğlum? düzgün yetiştir çocuğunu sen de. iyi eğitim aldır. bir uygulamayı düzgün kullanırsan verim alırsın, bunu da akıl et.

• senin beynin çok fena yıkanmış bak samimi söylüyorum türk, arap demeden konuşamıyorsun. konunun bunla hiçbir alakası yok.

• Saat 9 a geliyor çok şükür daha ölmedik. İnstegramsızda oluyormuş. Keşfetten aptal aptal video seyreden nesilin normale dönmesi için en az 2 ay instegramın kapalı kalması lazım.

• Agzina saglik ! Biktim iki yuzlu insanlardan. Amerika kapatinca sorun yok normal, ee tiktok da oyle yapmasaymis, ozgurluk ulkesi amerikaaaa..
    Bize gelince yasakci zihniyeeet zirt pirt laflari..
    İsine gelince sokakta kopek bulamadigin almanya amerika
    İsine gelince minik dostlarimizzzzz hesabi.

Adamin yuzune yuzune soyluyorsun iki yüzlülük yaptigini, utanmayi birak bir de uste cikiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Sana hesap verecek değilim bu benim şahsi fikrim şimdi işine bakabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gündemdeki gelişmelerden ve gerçek anlamdaki niyetlerinden bağımsız olarak bu platform ve tiktokun kalıcı olarak kapatılması sonuna kadar destekliyorum. Düşük iq lu influencer tayfa ve bunların hayatımızda bu kadar yer almasından, gereksiz paylaşım yapma zorunluluğundan o kadar çok sıkıldım ki artık çıksın hayatımızdan ciddi olarak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ne diyorsun la sen? Gevsek gevsek konusma efendi ol. Adamın tek derdi tipim var. Kız dusuruyorum sosyalim. Alayı kapansin gram uzulursem namerdim. Hiç bir ise yaramıyor insanları dejenere etmek ten Baska. Sende çık hava al sokak ta beyniniz curumus artık telefonun basinda 7 24 beklemek ten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 2 Ağustos 2024; 23:30:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • size bedavadan sosyal medya detoksu fırsatı işte bence değerlendirin

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.