Şimdi Ara

Güncelleme: Liberal Özgür Demişrtaş bu sefer Çin devletini 'Paramparça' yaptı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    lafı eveleyip geveleme, sen şu soruma cevap ver:

Şu an Almanya'dasın ve Almanya'yı ve batıyı kötüleyip Rusya'yı övüyorsun ve başına birşey gelmeden özgürce yaşayabiliyorsun. Bunun tersi olsaydı yani Rusya'da yaşıyor olsaydı ve Rusya'yı kötüleyip batıyı övüyor olsaydın aynı şekilde özgürce yaşıyor olabilecek miydin? Yoksa Rus hapishanelerinde çürüyor mu olacaktın? Ya da pek çok Rus muhalifin başına geldiği gibi zehirlenerek öldürülecek miydin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

laf eveleyip geveleyen sensin. ben sana cevabını verdim son cümlede. yani yüreğin varsa cevap yazarsın. ben de sana o cevaptan sorunu cevaplarım ayrıca :) hadi var mı o YÜREK?

bu arada "putini ruzyada eleşdırameyyah"

Güncelleme: Liberal Özgür Demişrtaş bu sefer Çin devletini 'Paramparça' yaptı!

bana ucuz batı porpagandaları ile gelme. birkaç mesaj önce birisi de yine batı propagandası "ruzya ucahlarında fren ziztemi yohh" yazmış, cevabını almıştı. adamlar çift motorlu yolcu jeti yapmışlar. arkadaş ama dürüstmüş bak doğrunun üzerine laf etmedi. sustu ve yalnışını kabullendi.

aslında sorun: cahil olanda değil, cahilliğinde diretende.

ayrıca sana ufkunu açması açısından birkaç soru:

- senin ahlaklı batının parçası, kana'da da Tardeu'nun göz altına aldırdı tırcılar ve bahçivanlar ne olmuş bir anlatsana? olmadı mr slimd shady arkadaşına sorabilrsin.

- senin özgür sol liberal almanya'da gazze'de öldürülen masumların hakkını mesela neden savunamıyorsun?

evet senin sol demokrat batın "coh özghür" yeğenım.

• Özgür Demirtaş'ı bir süre dinledim yakın geçmişte. O sadece üniv.sinde ders versin. Yoksa dünya ekonomisini anlayacak kapasitesi maalesef yok.

Ben artık dinlemiyorum bu Hoca'yı.

çünkü, beyni tamamen ABD kapitalist sistemi tarafından formatlanmış.

Rusya ekonomisi beklenen gibi olmadı aksine büyüdü.

AB ülkelerinin büyük kısmı resesyona girdi.

Yakın zamanda Almanya ve Fransa, Putin'den özür diler.

• mtanhu kullanıcısına yanıt

scholz zaten yolunu yapmaya başladı yavaştan. "tansiyonu düşürmek" için görüşmek istemişmiş :) ama putin net cevabı verdi. telefonlarına çıkmadı Güncelleme: Liberal Özgür Demişrtaş bu sefer Çin devletini 'Paramparça' yaptı!   reis, siyonist dünya'ya ayar veriyor.

• @coolman7 adlı liberal arkadaş cihangir tarafını göstermiş oldun. Yüreğinin yemediği konuda atar gider yapmazsın bundan sonrasında :) hakaretin için de şikayet edildin. dediğim gibi yüreğin yoksa boşa vaktip harcatma. bloklamış da... kıyamam Güncelleme: Liberal Özgür Demişrtaş bu sefer Çin devletini 'Paramparça' yaptı!  .

• quote:

Eylül 2023'te Rusya'nın petrol ihracatı kazancı ağustos ayına göre 1,8 milyar dolar artarak 18,8 milyar dolara ulaştı. KSE Enstitüsü'nün 'Rus Petrol Takipçisi'nin Ekim sayısına göre bu, Temmuz 2022'den bu yana en yüksek gelir seviyesine işaret ediyor.

https://kse.ua/about-the-school/news/in-september-2023-russian-oil-export-revenues-increased-to-the-highest-level-since-july-2022-and-export-volumes-surged-october-issue-of-the-russian-oil-tracker-by-kse-institute/

• Boşuna mı dedik Vlad Emir Putin diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme: Liberal Özgür Demişrtaş bu sefer Çin devletini 'Paramparça' yaptı!
  • TEHET kullanıcısına yanıt

ne acayip insan tipisin.

gerçekte şehit mehit umrunda değil.

geçen ay şehit verdik konusu bile açılmadı. hayır! şehit hassasiyetini neden göstermedin?

onu geçtim bu 33 şehit TÜRK askerinin konusuna bir tane bile mesaj yazmamışsın. gelip burada algı kasıyorsun.

senin gibiler illa karşımıza çıkıyor işte.

he bu konuda kızacaksan işe; Türk askerini o olayda htş'ci teröristlerin saflarına dikenlerle başla... veya bizi Suriye bataklığına atanlarla başla!

Güncelleme: Liberal Özgür Demişrtaş bu sefer Çin devletini 'Paramparça' yaptı!

he ama işine gelmeyince "şehitler konusu siyaset yeri değül" ...

o aklınla, bağdat'a yol almaya kalkma.

• Konudan bağımsız Putin senin kadar savunmuyordur Rusya'yı forumda ki en enteresan kafa yapısına sahip insanlarda ilk 10 girersin. Bu motivasyonun nerden geliyor gerçekten merak ediyorum. Para mı veriyorlar bu adama diyorum bazen şüphelerim var senin hakkında %100 haklı bile olsan böyle bir gece gündüz propaganda yapan hayatımda birini tanımadım. Kesinlikle normal değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 7 Aralık 2023; 16:28:56 >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Tanımadığın birisi hakkında kendince çıkarımlarda bulunup saçma sapan şeyler yazmışsın.

Senin gibi bir takım bahaneler bulup vicdanımın sesini bastırmıyorum.

Putin'in yönetim anlayışını, yaptığı siyaseti beğenebilirsin.

Ama senin 34 askerini şehit etmiş adama "Putin reyiz" diye yılışık güzellemeler yapmaya gerek yok.

• Proprietor P kullanıcısına yanıt

Hocam eger issiz gucsuz ekonomik ozgurlugunu ele alamamis bir bireysen 40 yasina gelsen de bir sey degismez. O babanin kolesisin. Boyle forumlarda troll olursun ancak.

çıkarım değil la. tüme varım diyebilirsin. beğenmediysen "kıssadan hisse" de diyebilirsin.

bak bir üstündekine. rusya ukrayna savaşında senin gibilerinin farklı versiyonu ile konuya gelmişti. "osmanlıyı ruslar yıghtı" ... sanarsın arkadaş sülaleden neo-ottoman. alakası yok, solcu kendisi osmanlıyı sevmiyor! algı kasacak ya. işte alakaya maydanoz doğramaya geliyorlar. var mı elde tutulur birşey? yok. anca işte böyle tirübünlere oynarsınız.

evet adam reiz. hiç bir arap ülkesinin yapamadığını adam 2020 batı şeria katliamından beridir yapıyor. açık açık destek veriyor filistine. bir de iran var tabi. helal olsun iran'a. o kadar sunni fanatiğinin yapamadığını kaç yıldır yapıyor.

sunni fanatizmi yapanlar: 10 senede iranın 1/10i kadar olabilseydiler, orada halk zulüm görmezdi. hamasın yaptıklarını da desteklemiyorum. ben terörist sevmem. ama hamasın durumu farklı. yetimler derler kendilerine. neden? çünkü hepsinin aileleri, israil denilen siyonistler tarafından öldürülmüşlerdir.

madem şehit olaylarına bu kadar ; mesajlarında gıram göremediğim kadar hassasın! rusya'nın yaptığı açıklamada soruları sen cevaplayabilirsin belki;

Türk askerinin, htş ve işid denilen katil teröristlerinin mevzilerinde ne işi vardı? Rusya açık açık söyledi. "Orada bize (ve suriye'ye) saldıran teröritler vardı. Türk askerinin orada olmaması gerekiyordu, kazara vuruldular" denmedi mi? peki geçen sene de iki askerimizi şehit eden bu htş denilen teröristlerin yanında (ben konusu açmıştım ama yazan pek olmamıştı), iki askerimizi yakan işidçi köpeklerin mevzilerinde , yüce Türk ordusunun ne işi vardı? sen açıkla madem. ne hakla o gariban çocuklarını oraya , bu teröristlere siper olmaları için gönderdiler?

ayrıca neden bu islamcı kankileriniz ki hepsi amerikan tohumu; htş ve işid hiç bir şekilde ; şu anda dahi israil'e saldırmıyor? ki aksine şii kökenli hamas milistlerine saldırıyorlar?

bana amerika övüceniz diye saçmalamayın. övmek derken buna korumak da dahil, algı kasmak da dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 8 Aralık 2023; 2:23:52 >

• Güncelleme: 03.01.25

Özgür demirtaş rusya palavralarından sonra şimdi ise Çin'in paramparça olduğunu idda etti!

x (formerly twitter)
    Özgür Demirtaş (@ProfDemirtas) on X
    https://x.com/ProfDemirtas/status/1875264818414023048

şimdi Çin hakkında palavralar sıktığını söylüyorum. batıyı yani siyonistlerin tekrar ayak yaptığını söylüyorum. şimdi Xin Pi'ci mi oldum?

• paramparça çin'den birkaç kare

• Söylediği uydurduğu şeyler gerçekleşmeyince "ben artık bu konuda yazmayacağım konuşmayacağım " diyerek kaçan sözde muhalifliğide eline yüzüne bulaştıran birisi sadece

• KAUANKA K kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.