< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 4 Ocak 2025; 2:1:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncelleme: Liberal Özgür Demişrtaş bu sefer Çin devletini 'Paramparça' yaptı!
-
-
Natoda Türkiyeden başka savaşacak kara gücü yok tan sonrasını okumadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rusya sevici arkadaş, madem Rusya bu kadar iyi, Almanya ve batı bu kadar kötü neden Almanya'da yaşıyorsun da Rusya'da yaşamıyorsun? Zaten Rusların şu an askere ihtiyacı var, Rus ordusuna katılıp sağ kalırsan kesin vatandaşlık da verirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 19 Kasım 2023; 10:24:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet yok. ırak , vietnam, afganistan gibi ülkelerde gördük.
@coolman7 50. sefer olacak. babam istediği için geldim. rusya'nın askere ihtiyacı yok. dnr ve lnr birlikleri ile işi çözüyor. ama ukrayna ve amerika'nın acil ihtiyacı var. en son kolombiya'dan getirmişlerdi. aylık 2500 dolar deniyor. 2500 dolara kim hayatını tehlikeye atar? orası da ayrı soru.
keza tüm bunların yanında almanya'da batan ekonomi, sürekli negatif göstergeler, acı reçeteyi ortaya koyuyor.
demek ki bazı anlatılanlar, boş doktrinlerdne öteye geçemiyor.
-
Babam istediği için ne ya çocuk musun 15 yaşında çocuk değilsen gayet te yaşayacağım yeri seçebilirsin Türkiye'den Rusya'ya uçuşlar açık
Ama yaşın yetmiyorsa sıkıntı bizde veletlerle muhatap oluyoruz
eski, almanya başbakanı gibi o da görevi bittiğinde ödülünü alacak hocam. Eski bakan şuan gazpromda müdür :D
Almanya batı dünyasıının içindeki truva atıdır. Ruslar tarafında nkontro lediliyor. Bunun gibiler de sosyal medyada propagandadan sorumlu.
-
Satın alma gücü komple yalan. Neye göre hangi fiyatlara göre? İstediğin yöne çekersin. Türkiye ucuz bir ülke değil ama ppp yüksek çıkıyor nedense.
-
O çok kötü Almanya'da yaşayıp Almanya ve batıyı eleştirebilip Rusya'yi övüp başına birşey gelmeden yaşayabiliyorsun.
Peki o çok övdüğün Rusya'da yaşasaydın ve Rusya'yı eleştirip Batıyı övseydin başına neler gelirdi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 19 Kasım 2023; 12:38:48 >
Ne anlatmaya çalıştı ben anlamadım.
Rusya süper ekonomi oldu Almanya battı mı?
Özgür Demirtaş ABD piyasaya oluk oluk para saçarken akp'nin saça sapan ekonomi işlerine de methiyeler diziyordu.
-
haykırdım resmen
-
Rusya uçaklara fren üretemiyo daha. pilotlara fren sıkmadan motorun ters itki gücüyle yavaşlamalarını söylediler.
Remzi Özdemir yazın Rusya'ya gitmişti, adam diyo ki ülke perişan durumda çünkü bozulan hiçbir şeyi tamir edemiyorsun. gıda sorunu yok ama mesela tost makinen bozulduysa yandın. parça yok.
Rusya'da yaşayan Türk bi youtuber var Putin sevgisinden ölüyo ve Ukrayna'ya saldırmalarını sonuna kadar destekliyo, kendin de cepheye git diye yorum yazınca blokluyo.
Tarife nasıl, özgür demirtaşı kötüleyince ne kadar alıyosun mesela?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yaşına göre çok cesur cümleler kuruyorsun, tabi bilgi seviyene göre de ...
cahillik kötü ama işte komik olan bilmeyen birisinin, biliyor davranması.
buyur sana SAĞCI ALMANLAR ve yanlarında Rusya bayrakları! Almanlar bile rusya'yı destekliyor. Köyde yaşayan, avrupa görmemiş ama amerikan özentisi bana yaşadığım ülkenin politikasından dem vuracak? :)
-
ben alamanya'da yaşamak istemiyorum. bunu çok defa yazdım. eşim tıp alanında eğitim alıyor. o yüzden birkaç sene daha mecburum burada kalmaya. bulgaristan'da 4500 levaya en son iş teklifi almıştım. net 4000 leva. eşim bakalım ya doktorluk devam edecek yada wound manager olarak bitirecek yani üst hemşire oluyor. yani yan 3 yada 6 sene içinde buradan kurtulucam :D
Ayrıca bilgin yoksa bir zahmet fikir yürütme. bak üst mesajda yine bilgisi olmadan fikri olan arkadaşa da paylaştım. Alman sağcısı yani milliyetçisi AFD de Rusya'yı destekliyor. çünkü bu insanlar yahudi güdümünde olmayan politikacılar :) capitto ?
-
çin de çip üretemiyecekti hani? amerikan kaynakları bunu söylemiyor muydu?
hani ruslar çip üretemiyor bu yüzden çipsiz kalmışlar, bu yüzden buzdolapları, cattle, fırın gibi araçlardan sökerek tank üreitoyrlardı
ama işin gerçeği başka tabi; hayat amerikalı medyanın yazdıklarından çok başla işliyor. Ruslar kendi uçaklarının sistemlerini bile geliştirip çift motorlu yolu uçaklarını ürettiler.
Özgür Demirtaş gibi tüm amerikan övücüleri bu rusya ve çin olayı ile fena patladılar :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Madem batı dünyası bu kadar kötü ve şeytani, Rusya çok iyi ve sütten çıkmış ak kaşık, eşin de gitsin Rusya da tıp eğitimi alsın, neden Almanya'da tıp eğitimi alıyor? Hem batının nimetlerinden faydalan, hem de onlara demediğini bırakma.
En sevmediğim insan türü bu şekilde iki yüzlü ve nankör insanlardır.
Ben Almanya'nın yerinde olsam böyle tipleri belirleyip Rusya'ya deport ederim. Zaten Ruslar Slav ırkından olmayanları askere alıp en ön sırada Ukrayna cephesine sürüyor. Onlar da 1 2 ayda ölüyor. Böyle tiplerin sonu da öyle olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 20 Kasım 2023; 9:40:28 >
okuduğunu mu anlamıyorsun?
Alman sağcısı diyorum, rusya'yı destekliyor diyorum. sen yine aynı boş şeyleri yazıyorsun. Rusya'yı destekleyen Öz be öz alman da mı rusya'ya gidecek? üstelik sen galiba evli değilsin. evli adama "rusya'ya git" demek karşılığı olmayan eylemdir.
-
Ukranya - Rusya
Meksika - USA
gördüm.
Atlantik' in batısında farklı bir gezegen var...
-
madem batı bu kadar kötü eşini de ikna edeceksin, Almanya'daki tıp eğitimini bırakacak, Rusya'ya aile olarak yerleşeceksiniz. Eşin de Rusya'da tıp eğitimini tamamlayacak. Eğer eşini bile buna ikna edemiyorsan burada da konu falan açmayacaksın.
Yıllardan beri senin Rusya propagandalarını dinlemek zorunda mıyız? Sabah akşam Rusya şöyle iyi Rusya böyle iyi, batı şöyle kötü batı böyle kötü.
Madem öyle yallah Rusya'ya.
Ha bu arada Rusya'da Slav ırkından olmayanlar ikinci sınıf vatandaştır ve her türlü ayrımcılığa uğrar. Sen şimdiye kadar o çok kötü dediğin Almanya'da hangi ayrımcılıklara uğradın bakalım, anlat dinleyelim. Bak ben sana anne tarafı Rus olan bir çocuğun uğradığı ayrımclılıkları içeren İngilizce bir yazıyı google translate ile çevrilmiş halini alıntılıyorum:
Babam tarafından Kafkaslıyım (o orada doğup büyüdü) ve annem tarafından Rus'um. Rusya'da doğdum ve annemle yaşadım. Babamla sadece ara sıra takılırdım (ben doğmadan önce ayrılmışlardı). Rus ailem bana gerçek kimliğimi saklamayı öğretti ve şöyle dedi: "Eğer birisi sorarsa, her zaman senin tamamen Rus olduğunu ve babanın da öyle olduğunu söyle" çünkü "başkaları benim Kafkasyalı olduğumu öğrenirse bu hoş olmaz." ”. Benim ülkemde Kafkasyalılarla Slavların aynı insanlar olarak görülmediğini fark ettim. Tıpkı babama benziyorum ve büyürken annemin ailesi bunu benimle onlar arasında bir fark olarak gösterdi.
Rusya'daki çocukluğumdan beri hala benimle yaşayan bir deneyim, 8 yaşıma gelip bazı arkadaşlarımı doğum günü partime davet ettiğim zamana dayanıyor. Babamla ilk kez o zaman tanıştılar. Babamın gerçek etnik kökenini elimden geldiğince saklamam söylendiği için kötü bir tepkiden korktum. Artık beni aynı şekilde göremeyeceklerinden endişeliydim çünkü onlarla takılmak için "yeterince Slav" olmadığımı anlayacaklardı. Onu gördüklerinde tiksintiyle bana baktılar ve "BU senin baban mı?" Bazıları ise “Bize Rus olduğunu söyledin ama babana bak!” diyerek güldüler. Neden daha esmer? Kafkasyalıya benziyor”. Ağlamak istedim ama gülmeye çalıştım ve onlara onun annemin arkadaşı olduğunu, gerçek babam olmadığını söyledim. Daha sonra öfkeyle babama neden geldiğini ve onu görebilecek arkadaşlarım varken annemin onu neden içeri aldığını sordum.
Şimdi bu hikayeye dönüp baktığımda kalbim ağrıyor. Böyle bir zihniyetin içine düştüğüm için kendimi çok kötü hissediyorum. Yıllar sonra İtalya'ya taşındığımda, benzer tepkilerden korktuğum için tüm etnik kökenimi ve babamın kökeni hakkındaki gerçeği başkalarından bir süre uzak tuttum (doğum günü olayı birden fazla tepkiden biriydi). Daha sonra bir arkadaşıma babamın nereli olduğunu anlattım ve şaşırtıcı bir şekilde Kafkasya'nın ne olduğunu bile bilmiyorlardı. Hatta bazıları bunun gerçekten harika olduğunu bile söyledi.
Ayrıca hala bazı sorularıma yanıt vermedin. Örneğin şu an Almanya'dasın ve Almanya'yı ve batıyı kötüleyip Rusya'yı övüyorsun ve başına birşey gelmeden özgürce yaşayabiliyorsun. Bunun tersi olsaydı yani Rusya'da yaşıyor olsaydı ve Rusya'yı kötüleyip batıyı övüyor olsaydın aynı şekilde özgürce yaşıyor olabilecek miydin? Yoksa Rus hapishanelerinde çürüyor mu olacaktın? Ya da pek çok Rus muhalifin başına geldiği gibi zehirlenerek öldürülecek miydin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 20 Kasım 2023; 12:35:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
he şöyle dökül kardeş. "rusya propagandası" ? bizim ülkede 60 yıldır yapılan amerikan propagandasına laf etmeyen ameriakancı gençlerden bunu duymak sence bende bir değşiklik yaratır mı?
sizin algınıza göre propaganda oluyor hayatın gerçekleri. ama yalanlarınıza inanılmayınca da aynı o çemkirdiğiniz dinci, islamci şeriatçıların kimliğine bürünüp karşınızda anti-siz olanı içi boş inkarla , çamur atarak yaftalamaya kalkıyorsunuz. belki de bu içinizde genlerden gelen şark havasından kaynaklıdır. sonuçta cihangir solcusu da olsa, bayburtlu şeyhi mürid de olsa; iş gerçeklre gelince tek kökten ağıcın iki dalı olarak hemen yele göre savurmaya başlıyorsunuz.
bana ne kafkaslının kendisini rus sayıp saymamasından. rus dediğin adam kendisine uyanı rus yapıyor. ben çok rusla tanıştım. kız arkadaş olsun, ortamlardan olsun. kendileri bana "sen russun" dediler. sebebi de ruslar böyle geniş gövdeli olurlarmış. hatta orjin ruslar sarı kafalı değilmiş de kumralmış. neden? adam görüyor birşeyler var hemen kendisinden yapmaya çalışıyor.
rus kız arkadaşlardan biri, annesi aradığında benden "bulgar" diye bahsetmişti. bunu fark ettiğimde neden yalan söylediğini sorduğumda "sen bulgarca konuşuyorsun" demişti. yani kaç sene bulgaristan'da kalmışım, orada kız ortamı istiyorsan dili öğrenicen... 10 defa anlattım ama işte eğitimli birini görünce illa kendisinden yapmaya meraklı.
bu her millette böyledir. mesut özil olayı mesela. kazanınca alman, kazanamyınca auslander. Türkiye'de de bizim için gezerken tüüü kaka, almanya'yı seçince "sen Türksün" .
bunu dünya üzerinde sadece ruslar yapıyor gibi algı kasman, komik olmuş.
dediğim gibi aynı lafı "rus destekçisi alman milliyetçisi afd" için yazdığında belki kendince cevabı bulabilirsin "neden buradayım" sorun hakkında :)
Natoda Türkiyeden başka savaşacak kara gücü yok tan sonrasını okumadım.
|
Rusya sevici arkadaş, madem Rusya bu kadar iyi, Almanya ve batı bu kadar kötü neden Almanya'da yaşıyorsun da Rusya'da yaşamıyorsun? Zaten Rusların şu an askere ihtiyacı var, Rus ordusuna katılıp sağ kalırsan kesin vatandaşlık da verirler.
|
Babam istediği için ne ya çocuk musun 15 yaşında çocuk değilsen gayet te yaşayacağım yeri seçebilirsin Türkiye'den Rusya'ya uçuşlar açık
Ama yaşın yetmiyorsa sıkıntı bizde veletlerle muhatap oluyoruz |
O çok kötü Almanya'da yaşayıp Almanya ve batıyı eleştirebilip Rusya'yi övüp başına birşey gelmeden yaşayabiliyorsun.
Peki o çok övdüğün Rusya'da yaşasaydın ve Rusya'yı eleştirip Batıyı övseydin başına neler gelirdi? |
Madem batı dünyası bu kadar kötü ve şeytani, Rusya çok iyi ve sütten çıkmış ak kaşık, eşin de gitsin Rusya da tıp eğitimi alsın, neden Almanya'da tıp eğitimi alıyor? Hem batının nimetlerinden faydalan, hem de onlara demediğini bırakma.
En sevmediğim insan türü bu şekilde iki yüzlü ve nankör insanlardır. Ben Almanya'nın yerinde olsam böyle tipleri belirleyip Rusya'ya deport ederim. Zaten Ruslar Slav ırkından olmayanları askere alıp en ön sırada Ukrayna cephesine sürüyor. Onlar da 1 2 ayda ölüyor. Böyle tiplerin sonu da öyle olur. |
Ne anlatmaya çalıştı ben anlamadım. Rusya süper ekonomi oldu Almanya battı mı? Özgür Demirtaş ABD piyasaya oluk oluk para saçarken akp'nin saça sapan ekonomi işlerine de methiyeler diziyordu. |
Benzer içerikler
- semerşah hangi cemaatin
- reisten sonra kim gelecek
- ak parti syria
- muhalif gazeteler hangileri
- columbia hangi ülkede ucuz
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- byd fiyat listesi
- byd modelleri
- trendyol kime satıldı
- e devlet kimlik kısıtlama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X