Şimdi Ara

Özgür Özel 2. Kk olacak (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
1
Favori
6.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gaz alma operasyonu. Somut ne elde edecek? 0.
    Ona yeni biçilen görev de bu demek ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • raunk kullanıcısına yanıt
    Bahçeli'nin AKP'ye yanlaması bile 1.5 sene zaman almıştı ama bunun ki 1 ay bile sürmedi.

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt

daha iyisini sen yap ozaman bizde seni destekleyelim.yada siyasete atıl ve 1 numara ol bakalım madem bu işleri çok iyi biliyorsun.Özgür Özel 2. Kk olacak 

• yeni algı hareketi özel şuna yanladı kötüleme falan filan.bu algılara inanmayın.

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt

boşver trolü falan filan.madem bu işlerden iyi anlıyorsun siyasete atıl ve 1. ol destekleyelim seni.madem bu işlerden anlıyorsun bekliyoruz buyrun.

• leftercan1907 L kullanıcısına yanıt
    aynen öyle. chp tamamıyle sosyal demokrat politikalarını uyguluyor. konuya tema olan kk ye benzeme mevzusu baştan faul zaten. neden? kk, sürekli akp ile falan atışan, gergin bir görünüme sahip siyasetçiydi. hep kavgaya girecekmiş gibiydi. oysa özel, serinkanlı, diplomatik bir görüntü veriyor. onunla görüşüyor, bunla görüşüyor ama partisi, sosyal icraatlere devam ediyor.

işte tam da bundan çekiniyorlar. zira bu sakin ama istikrarlı gidiş, chp'yi ilk seçimde iktidar yapacak. siz hesap edin, neden dört koldan saldırıyorlar, diye.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

aynen katılıyorumÖzgür Özel 2. Kk olacak kutuplaştırma kavga bağırma çağırma hep ak partiye yaradı.ama müzekere bence muhalefete chp ye yarıyor.istanbul ankara seçimlerindeki adaylar hep böyle davrandı ve kazandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 18 Mayıs 2024; 17:54:57 >
  • Bu konuşmaların aynısı kk aday olma dendiğinde de yaşandı. O zaman da kürtleri ve arapları yüceltiyordunuz ve her eleştireni trol ilan ediyordunuz. Sonuç ne oldu? Kk yenildi siz ortadan 6 ay boyunca kayboldunuz. Şimdi yerel seçim belediye başkanları sayesinde kazanıldı onu da birilerine yonttunuz. Bu konuyu daha fazla uzatmanın mantığı yok hep beraber sonraki CB seçiminde göreceğiz. Ama eğer ÖÖ aday olursa gidin Araplardan ,kürtlerden oy isteyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanAga -- 18 Mayıs 2024; 19:27:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UzmanAga kullanıcısına yanıt
    mantıktan söz etmişsin. sanki geçen seçimde mansur ve ekrem aday değilmiş gibi yazmışsın. geçen yerel seçim ile bu yerel seçim sonucu aynı mı? chp türkiye genelinde birinci parti olmadı mı? manisa da ekrem mi var, bursa da mansur mu? atacaksan insaflı at..

• - CHP lideri Özel:

"Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun toplumsal karşılığını kimse inkar edemez. Biri sağ biri sol açığımız. İkincisi, o ikisi var diye kimse 'Bu partide gelecekte ne kadar başarılı olursa olsun bazı makamlar, adaylıklar bana kapalı' diye düşünmesin. Ben bu beklentiyi de yönetmek zorundayım. Üçüncüsü lider olma avantajıyla kendi adaylığını dayatır, bir çuval inciri batırır kaygısını da bertaraf etmek zorundayım. Bu parti travmalar partisi.."

"Aday olarak kendi ismimi dayatmayacağım. Burada önce bir kanuni hata yapmamak lazım. Kanunumuz diyor ki cumhurbaşkanı adayı parti gruplarınca belirlenir. Kılıçdaroğlu'nuda ince'yi CHP grubu belirledi. Bir aday parti içinde olgunlaşmışsa parti üyeleride ona uyar. O yüzden nihai aday CHP grubunda oylanacak. Ben partiyi iktidar partisi yapmak istiyorum."

"CHP'de ne ben ne İmamoğlu ne de Yavaş kendisi için kişisel bir hayal kurmuyor, kurmadı. Parti için hayal kuracağız. Artısına eksisine bakmak lazım ne getirir ne götürür? Partinin yaptırdığı bilmemne kadar anketlerin paylaşılması lazım. Son karar üyelere ve parti kurultayına sorulabilir. Bir aday kendiliğinden olgunlaşıyor olabilir."

Özgür Özel 2. Kk olacak
    Özgür Özel 2. Kk olacakx (formerly twitter)
    TV100 (@tv100) on X
    https://x.com/i/status/1794076734934991150

Özgür Özel 2. Kk olacak
    TV100 (@tv100) on X
    https://x.com/i/status/1794073572861698106

• - CHP lideri Özgür Özel:

"CHP, dünyanın en kuvvetli sol partisi haline geldi."

• - CHP eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu:

"Bana her toplantıda zorla "Cumhurbaşkanı Adayı ol" diyen partili arkadaşlarımız şimdi ise 'Vay efendim niye aday oldun' diyorlar. Benim aday olma gibi bir düşüncem aklımda yoktu. Parti istedi aday oldum."

Özgür Özel 2. Kk olacak
    Dilsiz Sözcü (@dilsizsozcux) on X
    https://x.com/i/status/1795145877033529625
  • - CHP eski lideri Kılıçdaroğlu'nun geçen hafta hapishanede ziyaret ettiği Demirtaş'ı bu seferde Özgür Özel ziyaret edeceğini açıkladı..

• - İYİ Parti Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu, İyi paartiden CHP'ye geçen milletvekilleri için Özgür Özel'i ağır şekilde eleştirdi ve yeni bir CHP-İYi parti çatışmasını başlattı:

"Milletvekili transferlerinin Güneş motel pazarlıklarını aratmayacak arsızlıkla yapıldı. Bir siyasi parti genel başkanının böyle bir işe çanak tutmak için plan kurması ayıp ve utanç vericidir. Bir dalı bırakmadan diğer dalı tutmak maymunların hareket stratejisidir."

"Yüzleşmeden hellaleşenlerin İktidardan aldığı dönem ödevlerinin farkındayız. Muhalefeti tek elde tutup iktidarla oturacağı pazarlığın heyacanını normalleşeme diye satanların iyice yumuşacık olup iktidara yeşil ışık yaktığınıda görüyoruz..Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz.."

Özgür Özel 2. Kk olacak
    Muhammet Güllük (@GllkMhmmt) on X
    https://x.com/i/status/1798262973192184054

- CHP lideri Özgür Özel;

"Ben iktidar dışında kimseye muhalefet etmem, siz istiyorsunuz diye de sizinle kavga da etmem. Bunu böyle bilin!"

"Partimizin çağrısıyla baba ocağına dönenlere laf edenlerle kavga etmeyeceğiz."

"Memleketinden 1 muhtar kadar oy alıp ondan sonra büyük laflar edip nezaket sınırlarını aşmasın. Ama aşacak olursada bizim ona nefesimiz yok, bizim tek yolumuz iktidarı değiştirmek."

Özgür Özel 2. Kk olacak
    Yurttaş TV (@yurttastv) on X
    https://x.com/i/status/1798268501481959440

• - CHP lideri Özgür Özel;

"Akşener'in Erdoğan ile yaptığı görüşmeyi son derece kıymetli buluyorum. Geçmişte en kötü sözler de kurulmuş olsa barışmasını bilmeyen küsmemeli, her türlü adım son derece değerlidir. Her siyasetçi birbiriyle görüşmeli."

"Benim anlamadığım şey siyasiler birbiriyle görüşünce başka siyasilerin hasetlenmesidir. İnsani duygularını kaybeden siyasiler ülkeye kazandıracak bir şeyleri yoktur."

Özgür Özel 2. Kk olacak
    Medyascope (@medyascope) on X
    https://x.com/i/status/1798383326203666494

Özgür Özel 2. Kk olacak

• - CHP lideri Özgür Özel, erken seçime gitme niyetlerinin olmadığını açıkladı;

"Net şekilde erken seçim çağırımız yok."

"Ben 127 vekilimle erken seçim alacak güçte zaten değilim. Öyle gücüm olsa seçim kararını yarın alır, sonraki gün iktidara gelirim.."

"CHP erken seçim istemez diye bir düşüncemiz yok ama bunu milletimizin istemesi lazım."

"Cumhurbaşkanı Erdoğan bizi ziyaret edecek, konuşup görüşeceğiz. Siyasetçiler görüşür,tartışır,yarışır. Demokratik siyaset kanallarını açık tutmaya devam edeceğiz."

Özgür Özel 2. Kk olacak
    Şaban Sevinç (@sabansevinc2) on X
    https://x.com/i/status/1798665845994058097

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 6 Haziran 2024; 15:48:55 >

• - Muhalif gazeteci Yılmaz Özdil:

"Erdoğan'ın en büyük hedefi kontrollü muhalefet inşa etmekti. İbret verici bir şekilde bunu başardı.."

Özgür Özel 2. Kk olacak
  • Bence Özel şu ara kk'den filan çok daha güçlü muhalefet yapıyor. Murat Yetkin'in de dediği gibi adeta bi santranç maçına döndü.

Üzerinde sırf Atatürk yazıyor diye binlerce liraya kitap satan birini gazeteci olarak görmüyorum ben. Sözleri de çok değersiz çok boş geliyor.

• - CHP lideri Özgür Özel

"Size söz veriyoruz CHP gelecek 5 yılın sonunda Avrupa Birliği'ne gireceğiz. O yol muasır medeniyetler yoludur."

Özgür Özel 2. Kk olacak
    Gündem 7x24 (@gundem7x24) on X
    https://x.com/i/status/1799115288669225167
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.