Şimdi Ara

Özgür Özel 2. Kk olacak (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
1
Favori
6.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • - ABB Başkanı Mansur Yavaş, Şaban Sevinç'in açıkladığı "İmamoğlu Cumhurbaşkanı, Yavaş'ında yardımcısı olacağı formül CHP'de düşünülüyor" haberini yalanladı;

"Bizim böyle bir haberden bilgimiz yok. Herhalde bilgimiz olması gerekir değil mi? Bu konuyu parti içindede açıklamaları lazım. Kimmiş bunu isteyenler? Bu haberi çıkaranlar partiyi karıştırmak için herşeyi yapıyorlar."

- Muhalif gazeteci Şaban Sevinç:

"Geçen gün CHP içinden öğrendiğim bilgiye istinaden söylediğim Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı Adayı, Mansur Yavaş'ın da yardımcısı olacağı haberine ilişkin sosyal medyada bana Mansur Yavaş trolleri tarafından büyük saldırılar yapıldı. Ben bugünde aldığım bu bilginin arkasındayım. CHP'de böyle bir formül üstünde çalışılıyor. Yavaş'ın bu haberi yalanlamasını ve beni suçlamasını garipsedim. Ben parti içinden bilgi aldım ve paylaştım.."

"Mansur Yavaş CHP'de tartışma kültürüne aykırı hareket ediyor. Deniz Gezmiş ve arkadaşlarına terörist diyor. Bu tür söylemlerinden vazgeçmesi lazım."

"Mansur Yavaş zaten Cumhurbaşkanlığı adaylığı için şimdiden bir ekip kurmuş durumda ve aday olacağım diyor. Daha 4 yıl var.."

"Şimdiden adaylık tartışmaları Özgür Özel'i köşeye sıkıştırıyor. Özel partiyi derli toplu şekilde yönetmeye çalışıyor ama Yavaş'ın bu hamleleri partiye zarar getiriyor. Herkesin kendi işlerini yapmaları lazım."

Özgür Özel 2. Kk olacak
    Özgür Özel 2. Kk olacakx (formerly twitter)
    Gündem 7x24 (@gundem7x24) on X
    https://x.com/i/status/1828899961523843561

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 29 Ağustos 2024; 0:45:18 >

• - MHP'li İzzet Ulvi Yönter ve Feti Yıldız'ın suç duyurusu üzerine, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 3,5 yıl hapis ve siyasi yasak istemiyle ceza davası açıldı..

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Farkeden ney ki :) abo katsayisi düştü, yani geliri yüksek kesimden alt tabakayi fonlayan bir yapi kurdular. SGK tavani da bu yüzden var. Ne şiş yansin ne kebap diye bakacagina popülist söylemlere girdi, kademeli emeklilik yeterliydi, o yaşlarda emekli olan da tekrar calisiyor ,istihdama da faydalari olmadi. Bakalim emekli sistemi belki saat hesabina döner calisma süresinin düşürülmesiyle :) 10 sene boyunca haftada 45 saat calisanla ,40 saat calisan ayni yipranma payina sahip olmaz mantiken.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • - CHP lideri Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na siyasi yasak istemiyle dava açan MHP'ye tepki geldi:

"Kemal Kılıçdaroğlu'na bunlar vız gelir tırıs gider.. Önceki Genel Başkanımızı hapse atmak için CHP'nin mevcut Genel Başkan'ın cesedini çiğnemeniz lazım. Hodri meydan.."

Özgür Özel 2. Kk olacak
    ANKA Haber Ajansı (@ankahabera) on X
    https://x.com/i/status/1829091993294688706
  • Ya Kılıçdaroğlu altılı masa ile bizi faciaya uğrattı tamam da,

Kılıçdaroğlunun günlük siyaseti ve söylemleri Özel'inkinden daha iyiydi.

• - CHP lideri Özel:

“Ya gelecek sene ya da ondan sonraki sene yolun sonu görülüyor.”

• - CHP lideri Özgür Özel ile CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağ’da CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’un oğlunun nikahında şahitlik yaptı. İkili bir süre baş başa görüştü.

Özel ve Kılıçdaroğlu'nun Yarın Ankara'da ABB başkanı Mansur Yavaş'ın da katılacağı bir toplantı yapması bekleniyor. Toplantıda tüzük kurultayı ile ilgili konular konuşulacak.

Özgür Özel 2. Kk olacak

Özgür Özel 2. Kk olacak

• - CHP lideri Özel, Ankara'da ABB başkanı Yavaş ve CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol'unda bulunduğu toplantıda Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi ve tüzük kurultayı öncesi görüşmelerde bulundu.

Özgür Özel ve Mansur Yavaş görüşme sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu’nu arabasına kadar uğurladı ve toplantıya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

Özgür Özel 2. Kk olacak

Özgür Özel 2. Kk olacak

Özgür Özel 2. Kk olacak

Özgür Özel 2. Kk olacak

Özgür Özel 2. Kk olacak

Özgür Özel 2. Kk olacak

• - Muhalif gazeteci Levent Gültekin;

"Bir parti toplumun bir kesimine geri zekalı diyen bir kadını onur konuğu olarak toplantısına çağırması için ya delirmiş ya da satılmış olmaları lazım. CHP, Şak şakla sloganla sosyal medya gazı ile siyaset yapmaya çalışıyor. Bu akılla hiçbir yere varamazlar."

"15 gün boyunca saçma sapan bir konudan hapis yatmış bir kadını sanki büyük bir filozof ve düşünce insanı gibi onur konuğu olarak davet edilmesi akıl tutulmasıdır. Hem hakareti yüceltmiş oluyorsun, hem o üslubun savunucusu haline geliyorsun."

"Milyonlarca emek veren CHP'li bir kenarda duruyor ama bir sokakda 2 cümleyle popüler ve yıldız olan kadın CHP'nin onur konuğu oluyor? Ben artık umudumu kestim, CHP siyaset yapmayı bilmiyor.."

"CHP kendi ayağına sıkıyor. Çok basit bir matemetik var; Burada 100 kişilik bir grup var diyelim AKP'den kopan ve sen bunların oylarını almak istiyorsun. Bu 100 kişilik gruba hakaret edeni översen bunlardan nasıl oy alacaksın? AKP'den kopmuş olanlar bu olayları görünce tek birisi oy verirmi?"

Özgür Özel 2. Kk olacak

Özgür Özel 2. Kk olacak
    gdh (@gundemedairhs) on X
    https://x.com/i/status/1830532450503589944

• - CHP lideri Özgür Özel:

"2025 Kasım'da koyalım sandıkları. Erdoğan da aday olsun. Ben şunu istemem 23 yıl kazandı kazandı aday olamadı gitti. Öyle bir şeyi Türk siyasi tarihine bırakmak istemem. Erdoğan'ı yenebileceğimizden hiçbir şüphem yok."

• - Muhalif gazeteci Levent Gültekin:

"Ekrana çıkıp diyorsun ki 'Erdoğan aday olsun biz onu orada yenelim öyle bıraksın.' 2023 sendromunu bir kere daha yaşatacaklar bize.."

"Sen ana muhalefet liderisin, sözlerinin bağlayıcılığı var. Bu laflarını AKP alır bir kenera koyar sonra vekti geldiğinde onlar dillendirir 'Böyle demiştiniz hadi bakalım gel Erdoğan'la yarış' diye..O zaman ne yapacaksın? “

"Biz Erdoğan’ın mağdur olarak gitmesini istemiyoruz” diyorlar. Siz kimsiniz? Sizin gücünüz Erdoğan’ı mağdur etmeye yetmez. Erdoğan devlet şuanda..Söylediğiniz bu laflar Erdoğan'ın tekrar aday olmasının zeminini yaratmanın kılıfı.."

"Önceden düşünülmüş, tartışılmış olsa bu sözler söylenmez..Muhalefet düşünmüyor, tartışmıyor..Kafalar tüzük kurultayında..Aday tartışmalarında dahi birbirlerini ikna edemiyorlar.."

"Özel'in bu sözleri, toplumun erken seçim gazını almaya yönelik sadece.."

Özgür Özel 2. Kk olacak
    gdh (@gundemedairhs) on X
    https://x.com/i/status/1831239093142843801

• - Gazeteci Cüneyt Özdemir:

"Özgür Özel, “2025 Kasım’da seçim yapalım, Erdoğan da aday olsun, Erdoğan’ı yenebileceğimizden hiçbir şüphem yok” dedi.. Özgür Özel’de lakayıtlık var ve iyi bir kadroda kuramadı etrafına. Erdoğan gerçekten parmağında oynatıyor muhalefeti. Bu kafayla 2025’te seçim olsun bakalım kim kazanıyor, yazın bir kenara.."

Özgür Özel 2. Kk olacak
    Gündem 7x24 (@gundem7x24) on X
    https://x.com/i/status/1831019907795788096
  • - Metropoll anketin son çalışmasında Erdoğan ile Özel arasındaki görev onayı anketinde Özgür Özel Erdoğan'a karşı son 5 ayın en düşük durumuna geçtiği ancak halen Erdoğan'dan 2 puan fazla onay aldığı görüldü.

Özgür Özel 2. Kk olacak
  • KK en azından muhalefet ediyordu. Bu ise RTE'nin danışmanı gibi hareket ediyor.

Hiç utanmadan, sıkılmadan; tabana ihanet edercesine "RTE tekrar aday olsun" dedi ya. Saray danışmanları bile bunu dillendirmedi yaw arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    ÖÖ bu kafayla devam ederse, muhalifleri bile kızdırıp RTE'ye oy verdirtir...

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    konu sahibi, özgür özel aday olsun, rte kazansın diye her gün konuyu canlı tutmaya çalışıyor, bir hatim indirmeği kaldı. gülünç duruma düştü ama hak ediyor. su taşımayın değirmenine. akp ikinci parti, mansur ve ekrem onayı, rte'den daha yüksek. gerisi laf-ü güzaf.

not: rte aday olsun demek veya dememek sıfır önemde. aday olacağını hepimiz adımız gibi biliyoruz. sizdeki bu tepki ne iş? sanki rte , muhalefet ne derse onu yapıyormuş gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 7 Eylül 2024; 17:1:46 >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Bravo vallahi. Öyle olsa bile RTE'nin aday olacağını deklare etmek, ÖÖ'e mi düşerdi?

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt

diyorum ya, sıfır önemde. zaten aday olacak. bak, demişti dersiniz. bu tip boş işlerle oyalanmak yanlış. asıl üstünde durulması gereken şey, özel'in erken seçim çağrısı yapması ve tarihinde ilk kez, akp'nin seçimden kaçmaya çalışması. akp adayının kim olduğunun kıymet-i harbiyesi YOK.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.