- CHP lideri Özgür Özel, DEM Parti EşBaşkanı Tuncer Bakırhan, TİP Başkanı Erkan Baş, İBB başkanı Ekrem İmamoğlu ve eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Hacı Bektaş Veli Anma Töreni’nde bir araya geldi ve kırık ayağı ile konuşma yaptı; “Türkiye, Alevilere eşit yurttaşlık haklarını vermemiştir. Cemevleri Aleviler için ibadethanedir, bizler için de ibadethane olacaktır. Bu hak kabul edilene kadar sizin mücadeleniz benim mücadelemdir.” "Önceki genel başkan çok kıymetli Kemal Kılıçdaroğlu'na vefamızı göstermenin en iyi yolu CHP'yi iktidar yapmaktır. Bunu birlikte başaracağımıza ant içiyorum." |
Özgür Özel 2. Kk olacak (17. sayfa)
-
-
- Muhalif Gazeteci Levent Gültekin:
"CHP’nin Gölge İçişleri Bakanı var, Murat Bakan.. Gitmiş İçişleri Bakanlığı’na başvurmuş, “ben Gölge İçişleri Bakanı’yım bana koruma ordusu tahsis edin” diye. Evcilik oynuyor bunların hepsi."
"Ben bir kere daha anladım, ülkede bir muhalefet yok..Ya bunlar satıldılar, yada gizli saklı ilişkileri yada yolsuzlukları var kayıt altına aldındılar?..Bu kadar aptallık olamaz.."
"Mecliste kavga oluyor ve Özgür Özel kavga için "Utanç verici" diyor? 1 ayda 2. kez yumruklu kavga oluyor mecliste. şunu demiyorlar "meclisi terk ediyoruz" o an için diyip tepki koymuyorlar..Bumudur muhalefet yapmak? Mecliste kan akıyor ve ana muhalefet lideri normal bir tepki veriyor? böyle bir saçmalık olamaz.."
"Hacı Bektaş kutlamalarında Kılıçdaroğlu konuşuyor, İmamoğlu'nu ihanetle suçluyor, Özel tek laf etmiyor? Öte tarafdan Bahçeli "erken seçim yok" diyor? Siz hiçmi kafa yormuyorsunuz AKP'yi bir seçime nasıl zorlarız diye? Böyle bir dertleri yokki..Muhalefet delirmiş vaziyette..Bıkmadınızmı artık koltuk kavgalarından, ülke elden gitmiş.."
"Her yaz orman yangınları çıkıyor..Hükümet uçak almıyor, peki muhalefet ne yapıyor? kendi belediyelerinde 3-5 milyon dolara konserler veriyor? Demiyorlarki yarın ihtiyacım olur bunlara almam lazım diye..Çünkü işimi yapayım diyen kimse kalmadı..Mesela İstanbul'da bir deprem hazırlığı varmı? Naci Görür hoca her gün bağırıyor bu konuda dinleyen varmı? İktidar bu ülkeyi düşünmüyor bari muhalefet sorumluluk alsın..Ama yapmıyorlar, bal tutan parmağını yalıyor."
"İktidarın ne yaptığını artık umursamıyorum, iktidar zaten çöküşte ve Türkiye'yi gözden çıkarmış bir iktidarla, işini yapmayan, ülke sorunlarıyla zerre ilgisi olmayan muhalefet arasında kaldı bu millet..Herkes koltuğunu düşünüyor artık..Özgür Özel'e bakıyorum başka bir dünyada yaşıyor..İmamoğlu CB hayali ile yaşayıp bunu nasıl garanti altına alırım diye uğraşıyor..Bu ülke böylemi kurtarılacak?"
NOT: CHP milletvekili Murat Bakan, Gültekin'in kendisine yönelik iddialarını yalanladı ve istihabarat kaynaklarının gayri resmi bilgilerine göre hayatının risk altında olduğu bilgisi verildiği için içişleri bakanlığından güvenlik amaçlı koruma istediğini ve Gültekin'in söylediği gibi bir konuşma yapmadığını açıkladı. Bakan, istediği korumanın verilmediğinide söyledi.
- CHP lideri Özgür Özel'in onay verdiği ve aralarında MHP-DP-DEVA-YRP ve İYİ Parti'ninde dahil olduğu yeni bir yasa teklifi hazırlığına başlandı ve Eczacılar, gazeteciler, TIR şoförleri, belde belediye başkanları, serbest muhasebeciler, tüm hakim-savcılar, engelli memurlar, bekçiler, muhtarlar, gardiyanlar, özel sektördeki doktorlar, tiyatro sanatçıları, öğretim üyeleri, TBMM danışmanları ile sendika yöneticilerine de yeşil pasaport verilmesi istendi.
Teklifin kabulü halinde eş ve çocuklarla birlikte en az 800 bin kişi daha yeşil pasaport alacak. Halen 1 milyon 200 bin kişide yeşil pasaport var.
-
- SONAR araştırmanın VİP müşterilerine yaptığı ankette "CHP lideri Özel'in görev yapma tarzını onaylıyormusunuz?" sorusu soruldu. Anket sonuçlarına göre Özel, 1950 yılından bugüne kadar seçmenlerin yarıya yakının onayladığı ilk genel başkan olduğu ortaya çıktı..
Onaylıyorum: %39.6
Onaylamıyorum: %40.6
Kararsızım: %11.5
Fikirim Yok: %8.3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 19 Ağustos 2024; 15:3:21 > -
- CHP lideri Özgür Özel, fenerbahçe başkanı ali koç'u CHP genel merkezinde misafir ederek görüşme gerçekleştirdi..ali koç daha sonra MHP lideri Bahçeli'yide MHP genel merkezinde görüştü...
-
- İBB başkanı İmamoğlu isyan bayrağını çekti...
İmamoğlu bugün yaptığı açıklamada, muhalefetin yetersiz kaldığını açıklayarak Özgür Özel'i hedef alan sözler söyledi.
3 hafta sonraki tüzük kurultayı öncesinde İmamoğlu'nun bu açıklaması Özgür özel'le aynı yolda yürümeyeceği spekülasyonlarını oluşturdu. Dün Hacı Bektaş anma gününde Kılıçdaroğlu'nun kendisini hedef alan sözlerine Özel'in karşılık vermemesi sebebiylede İmamoğlu'nun bu tepkiyi verdiği konuşuluyor.;
"Yurttaşlarımın ağır ekonomi ve adalet krizlerine rağmen muhalefeti seçenek olarak görmemesi, bizi farklı düşünmeye sevk etmelidir. Yeni bir vizyon sunmamızın şart olduğunu hepimizin bilmesi gerekir."
-
- Muhalif gazeteci Levent Gültekin:
"Benim duyduğum Özgür Özel alkolü biraz fazla kaçırıp sendeleyince düşüp ayağını kırmış. Özgür Özel'in bunu sık yaptığını duydum. Bir mekana gidip arkadaşlarıyla geç saatlere kadar takılıyor. Beni asıl tedirgin eden ana muhalefet liderini böyle sorumsuzluk yapıyor olması. Senin sırtında Türkiye'nin yükü var, uyumaman lazım."
-
- 2 gün önce Kılıçdaroğlu'nun evinde gizli bir görüşme yaptığı ortaya çıkan İmamoğlu'nun ardından Kılıçdaroğlu'na yakın gazeteci Gökhan Özbek'in haberine göre haftayada Özgür Özel ile Kılıçdaroğu'nun görüşme yapacağını iddia etti. Görüşme tüzük kurultayı ve parti içindeki gelişmeleri kapsayacak.
-
- 3 gün önce Kılıçdaroğlu ile gizli bir görüşme yaptığı ortaya çıkan İBB başkanı İmamoğlu konuya ilişkin açıklmalarda bulundu ve Kılıçdaroğlu'nun partiye yön vermesinin diğer konulardan daha önemli olduğunu söyledi;
"Sayın Kılıçdaroğlu ile bizim görüşmemiz sürpriz değil. Sonuçta bizim önceki dönem genel başkanımız. Bu muhabbettin içeriği dertleşmedir, sohbettir. Birbirine sevgisi yüksek, saygısı yüksek iki insanın buluşmasıdır."
"Ben daha fazla, daha sık ve daha gündemli olmasını dilerim. Sonuçta biz beraber çalıştık. Kader birliği yaptık. Bundan sonra yeni bir dönem var, yeni bir süreç var. Bu sürecede Kılıçdaroğlu gibi partimizin büyüklerinin ışık tutması, yön vermesi, tavsiyede bulunması kadar önemli hususlar yoktur. O bakımdan Sayın Kılıçdaroğlu ile defalarca buluşmayı dilerim."
"Buluşmaların devamı gelecek. Gelmezse yanlış olur."
x (formerly twitter)Bizim TV (@bizimtvcomtr) on Xhttps://x.com/bizimtvcomtr/status/1826649129503604980
-
"Özgür Özel bazen bir mekana gidip arkadaşlarıyla geç saatlere kadar içiyor" demiştim. Dün Özgür Özel beni aradı ve 'Ben Grup Başkanvekiliyken evet öyle şeyler yapıyordum ama Genel Başkan olduktan sonra dışarıda yapmıyorum' dedi.."
"Muhalefet işlerini güçlerini bırakmış bütün enerjisini 4 yıl sonranın siyasi denkleminde pozisyon netleştirmeye çalışıyorlar. İmamoğlu gidiyor Kılıçdaroğlu ile görüşüyor ve cumhurbaşkanlığı adaylığına karşılık parti genel başkanı Kılıçdaroğlu olsun diye aralarında anlaşma arıyor? şunu demiyorlar 4 yıl sonra biz nasıl bir Türkiye ile karşı karşıya kalacağız diye? İşte muhalefetin son durumu bu.. "
- Muhalif gazeteci Fatih Altaylı:
“Muhalefet artık ekonomiden bahsetmiyor. Dilruba hala tutuklu, kimsenin ‘gıkı’ çıkmıyor. Ülkenin hali tam saldım çayıra, Mevlam kayıra. Ama bilsinlerki çayıra salınan hiçbir şeyi Mevla kayırmaz. Mevla sana akıl vermiş. Yazık bu ülkeye. Hala abuk sabuk işlerle uğraşıp birbirlerine sövüyorlar.”
-
- CHP lideri Özgür Özel, adaylık tartışmaları ve hararetli geçmesi beklenen tüzük kurultayı tartışmaları içinde ressam Bedri Baykam'ı makamında konuk etti sonrada pkk'nın organize ettiği konserlerde şarkı söyleyen ve en son vereceği konseri iptal edilen Suavi'yi evinde ziyarette bulundu. Özel görüşmeleri sonrasında ekibiyle Beykozda bir balıkçıda yemek yedi. Özel dün gazeteci Levent Gültekin'e artık dışarıda alkollü mekanlarda bulunmadığını söylemişti.
"Çok değerli sanatçı dostumuz Bedri Baykam'ı baba evinde ağırladık. Kendisi dünya sanat tarihi haritasını ve çok sayıda yazılı eserini partimize hediye etme nezaketini gösterdi."
"Değerli sanatçımız Suavi’yi İstanbul’daki evinde ziyaret ettim. Suavi’nin konserlerine yönelik saldırıları kınıyor, sözde tepkiler nedeniyle daha önce planlanan konserlerinin iptal edilmesini de asla doğru bulmuyorum. Sanatçıların, siyasi görüşleriyle, etnik kimlikleriyle, mezhepleriyle değil, sanatlarıyla, performanslarıyla ve yetenekleriyle ilgileniyoruz."
Özel bu görüşmeleri yaparken İstanbul'da evlenen bir çiftin nikahını kıyan Ekrem İmamoğlu bir kez daha Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Nikah şahitliğini yapan Kemal Kılıçdaroğlu ise İmamoğlu ile kamuoyuna birliktelik mesajı verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 24 Ağustos 2024; 2:55:3 >
-
- CHP lideri Özel gündeme dair açıklamalarda bulundu ve Cumhurbaşkanlığına aday olmak istemediğini ancak partinin başında kalarak seçimi kazanmayı arzuladığını açıkladı;
"Cumhurbaşkanı adayı değilim. Ben CHP'yi iktidar yaparak tarihe geçmek istiyorum. Ben neye adayım biliyor musunuz? Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve hepimizin partisini iktidar yapmak. Ben tarihe Recep Tayyip Erdoğan’ın 25 yıllık iktidarını sona erdiren genel başkan olmak istiyorum.."
"Bugün karar alalım 60 gün sonra iktidarız. Ben seçimi isterim, bugünden hazırım, dünden razıyım."
"Mahmud Abbas, yanında bizi isterse Gazze'ye kendisiyle gitmeye varım."
"Ben Hamas’a terör örgütü demedim. Terör eylemi yapıyor dedim."
"Geçtiğimiz günlerde Diyanet bakanlığından ziyeretime gelindi ve bana "Personelin sorunu çok, dile getirirseniz iyi olur" dediler. Bende Müezzinlerin bankalardaki promosyon hakkını savunuyorum. Hani ezanı susturacaktık? Ben ezan okuyanın hakkını savunuyorum. Cumhurbaşkanıda gelip çayımızı içiyor. Normalleşme budur.."
"Benim ayağım kırıldı, ilk telefon Devlet Bey’den geldi. Ülkenin %65 oyunu kazanmış bir muhalefet lideri olarak camide birbirinin yüzüne bakmayan bir kişi olamassınız. Bu fotoğrafın parçası olmamak için bir adım atmak gerekiyordu, ben o adımı attım. Birbiriyle karşılaşınca el sıkışmayan liderler ülkesi istemiyorum."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 24 Ağustos 2024; 16:45:5 >
-
- Kemal Kılıçdaroğlu T24’ten Murat Sabuncu’ya gündeme dair açıklamalarda bulundu ve aktif siyasete devam edeceğini açıkladı;
"Rahmetli Demirel'in dediği gibi, ‘Siyasetin giriş kapısı vardır ama çıkış kapısı yoktur.' diye.. Türkiye'nin sorunlarına bakmamak, sorunlar konusunda üretilen çözümleri irdelememe gibi bir lüksüm yok. Aktif siyasete devam edeceğim.."
"Normalleşme söylemi bunlara cesaret verir. Muhaliflere 'çapulcu' diyen o. Kim normalleşecekse, yumuşayacaksa buyursun..Ben asla bunları unutup kabul etmeyeceğim."
"Tüzük kurultayı öncesinde Özel ile görüşeceğim. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin 7.Genel Başkanıyım. Duygularımla ve kamuoyunun konulara istikamet çizme becerisinin oluşturduğu baskı altında hareket etmem."
"Parti içinde zaman zaman farklı düşünenler olabilir. Farklı düşünceleri, daha sağlıklı bir yol bulmak açısından olumlu görmek lazım. Çünkü her tartışmanın doğal olarak bize verebileceği büyük katkılar olabilir. Bu yüzdendir ki, partimizin birlik ve bütünlük içinde hareket etmesi benim en büyük arzumdur. Bu çerçevede bakmak lazım."
"Türkiye ahlaksızlık zemininden çıkmak zorundadır. Çok karanlık bir zemin, çok kaypak bir zemin. Ülkenin geleceği açısından son derece tehlikeli bir zemin. Ahlaki değerleri mutlaka yüceltmek zorundayız. Aksi halde sonumuz felakettir."
"Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etim ve 1.5 saat görüştüm. Kendisini son derece sağlıklı gördüm. Enerjik gördüm. Türkiye’nin sorunlarına vakıf bir siyasetçi portresi çizdiği için de son derece mutlu oldum. Kendisinin hala hapiste tutulması asla kabul edilecek bir durum değil ancak kendisi Sivil siyasetten yana olduğunu, şiddete karşı olduğunu, Türkiye’nin sorunlarının çözümü konusunda gösterilecek her çabaya katkı vereceğini ifade etti."
-
- Gazeteci Cüneyt Özdemir:
"Haftasonu Ekrem İmamoğlu gururunu ayaklar altına alıp gitti 'baş tacımız' dediği Kılıçdaroğlu ile görüştü. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nu devirdi ve Özgür Özel'i getirtti ama tam kontrolü de sağlamış değil."
"Kılıçdaroğlu'nun hala ağırlığı var parti içinde. Kongreyi son gece ucu ucuna tamamen 'duygusal' nedenlerle kazandılar. Yarın bir gün Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ağırlığını Mansur Yavaş için kullanıp ibreyi bambaşka bir yere çevirebilir. İmamoğlu'da bunu görecek kadar akıllı bir adam ve o da şu anda gururunu ayaklar altına alıp, Kılıçdaroğlu'na baştacımız diyerek masada oturup birbirlerinden nefret etseler bile çay içiyorlar."
x (formerly twitter)Gündem 7x24 (@gundem7x24) on Xhttps://x.com/gundem7x24/status/1828002414294651004
-
- Muhalif gazeteci Levent Gültekin gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulunarak Kılıçdaroğlu'nun CHP başkanlığına geri dönmek için İmamoğlu ile anlaştığını açıkladı;
"Bu söyleceklerimi okurlamarıma bir erken uyarı ve şikayet olarak algılamalarını istiyorum çünkü CHP'de çok büyük oyunlar dönüyor, bizi yine 2023'deki seçim gibi satmanın planlarını yapıyorlar; İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu anlaştı. Bizi satacaklar.. Kılıçdaroğlu geri gelip, CHP'yi Alevi partisi yapmaya devam etmek istiyor.."
“Kemal Bey’e çevresi ‘Sizin önerdiğiniz bir isim genel başkan olsun’ diyormuş Kemal Bey de ‘Niye ben olmayayım ki benim neyim var’ diyormuş İnanılmaz bir şey Bunlar bizi bir kere daha satacaklar..Çünkü bunların türkiye diye bir dertleri yok..Bunlar toplumun Erdoğan karşıtlığını hazır karşılıksız bir sermaye olarak kabul ediyorlar. Sadece Erdoğan karşıtlığı ile olmaz.. ”
"Seçmen bu olaylardan uzaklaşır dertleride yokki..Tıpış tıpış oy verirler diyen Kılıçdaroğlu değilmiydi?"
"Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu birlikte Özel'i indirme çalışmaları başlamış. Umarım toplum bu aptalığa, bu saçmalığa, çantada keklik seçmen konulması pervasızlığına tepki koyar."
“Benim öğrendiğim, Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı, İmamoğlu ise Cumhurbaşkanı adayı olacak.. Özgür Özel'in ‘aday değilim’ açıklamasını Kılıçdaroğlu-İmamoğlu ittifakını engellemek için yapıyor. Bunların Türkiye gibi bir derdi yok.”
"İmamoğlu'da CHP genel başkanı kim olursa olsun, yeterki ben Cumhurbaşkanı adayı olayım derdinde. İmamoğlu artık İstanbul'u boş vermiş durumda. Göstermelik bazı temeller falan onun dışında tamamen siyasetin dizaynıyla meşgul. Kendi ayağına sıkıyor. Büyükşehir'de başarılı olmazsan Türkiye'ye seni kimse taşımaz. Vaniköy'deki kaçak inşaatta muhtemelen İBB yönetimi üç-beş kuruş alıp göz yumdu. Ortaya çıkınca laga luga ile işi ötmeye çalışıyorlar. Muhalefetin en büyük üstünlüğü, ahlaki üstünlüğünü korumaktı.."
Levent GültekinyoutubeModeratör: Melike Ceyhan İKTİDARIN FONDAŞ VAKIFLARI - Levent Gültekin Pazartesi, Çarşamba ve Cuma saat 08.00'de yayındayız. Haberdar olmak için lütfen abone olun. 👉🏼 www.youtube.com/leventgultekinofficial Diğer sosyal medya adreslerimden takipte kalabilirsiniz. Facebook - https://www.facebook.com/leventgultekin Instagram - https://www.instagram.com/okuryazarlevent Twitter - https://www.twitter.com/acikcenk En popüler kripto yatırımlarıyla senin devrin başlıyor; şimdi üye ol 1.000 TL'lik hediye sermaye ile yatırıma anında başla 👇 Link: https://bit.ly/leventgultekin Timecode: 00:00 Giriş 00:25 İstanbul'un Taksi Sorunu 04:22 Kılıçdaroğlu geri mi dönüyor 19:25 Mehmet Şimşek'in çaresizliği 26:10 Erdoğan’ın yeni Türkiyesi 32:18 İktidar ve muhalefet arasında hangimiz daha kötüyüz yarışıhttps://www.youtube.com/watch?v=srHLZLyQC9A
-
- Muhalif kimliğle bilinen gazeteci ve Sözcü tv yorumcusu Erol Mütercimler, erken seçim için CHP'nin bastırmama sebebini milletvekili emeklilik hakkı konusu olduğunu açıkladığı youtube videosunun ardından yayınladığı son videosunda İBB başkanı İmamoğlu'nun baş danışmanı Murat Ongun'u kast ederek çalıştığı Sözcü tv'den kovulmasını istediğini iddia etti;
"Bana "ağabey" diyen İBB Belediye Başkanı danışmanı olan adam Sözcü TV'yi arayarak beni kovmalarını istemiş. AKP'ye, MHP'ye muhalif bir sürü konuşmalar yapıyorum onlar bile bunu yapmadı. Sözcü tv'de gereken cevabı onlara vermiş."
NOT: 2023 seçimlerinde Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı olduğunu söylerek seçimlerin kaybedilme riskini ilk anlatan muhalif gazetecilerden Levent Gültekin'de 4 yıldır Halk tv'de yaptığı program yayından kaldırılmış ve işine son verilmişti.
-
- CHP lideri Özgür Özel, İş bankasının 100.yıl kutlamalarına katıldı ve soruları yanıtladı;
"İş Bankası’nın başarısına bakarsanız, kökleri sağlam bir kurum. Liyakatle yönetiliyor. Liyakatle yönetilmenin, torpilin, birilerini tanımanın değil de gerçek emeğin ve liyakatin ne demek olduğunu ve ne sonuç getireceğini merak edenler İş Bankası’na baksınlar."
"Kılıçdaroğlu'nun başka bir programı olduğu için kutlamaya katılamadı. Ankara'ya döndüğüm zaman kendisiyle görüşeceğim. Yönlendirmelerinden son derece mutluyuz."
- CHP'nin Tüzük kurultayı öncesindeki parti meclisi fikir beyanı toplantısı başladı. Özgür Özel ve İmamoğlu'nunda katıldığı toplantıda tüzük değişimi konularında görüşler ele alınıyor. Toplantıya Kılıçdaroğlu ise katılmadı. Özel yaptığı konuşmada tüzük değişiminde Avrupa'daki Sosyalist Enternasyonal'den destek alabileceklerini açıkladı.
Özgür Özel:
"Tüzük kurultayımıza, dünyayı doğru okumak için Sosyalist Enternasyonal'in fikir ve politika çalışmalarını yürüten komitesini davet ettik. Bizimle birlikle çalışıp tüzük değişikliklerimize katkı sağlayacaklar."
"Bir değişime gerek vardı ve o değişimi kişilerin değişimi olarak tarif etmedik. Etseydik haksızlık, vefasızlık olurdu. Değişimin ruhunda biraz da şu var: Kurucu parti olabilirsiniz, gurur duyuyoruz ama kurucu partiyiz diye devletin sahibide değiliz."
"Bizi başka tartışmaların içine çekmek isteyenler var. Bunlardan ortaya atılan tartışmalara istemeden, fark etmeden, eski alışkanlıklarla, reflekslerle katılanlara bir şey demiyorum. Ama bu kötü niyeti görmeyip de o kötü niyetin bir parçası olmaya kalkanların bu salonla da bu partinin gelecek umuduyla da bu ülkenin hak ettiği CHP iktidarıyla da kesişen bir duygularının olmadığı da açıktır. O duygusuzluğu da kökünden reddediyorum."
"Tayyip Erdoğan, bu konuşulsun istemiyor. Yok öyle kolay siyaset. CHP’yi şeytanlaştırmaya çalışmak, susturulmuş ezanı okutan parti CHP iken bunun karşısındaymış gibi göstermeye çalışmak aslında meseleyi bir başka tarafa sıkıştırmaktan başka bir şey değildir. Türkiye’yi yönetmekte olanlar geri giderken CHP ile birlikte umut yükselir."
"Biz biriz, beraberiz, kararlıyız. Hep birlikte bu ülkeyi yönetmeye geliyoruz. Bu ülkenin kurtuluşu 4-9 Eylül arası toplanacak bu salondadır."
-
- Gazeteci Cüneyt Özdemir:
"CHP'de sadece laf kalabalığı var 'Getirin sandığı" falan filan..Şu anda CHP içinde klikler savaşı var. Tuncay Özkancılar acaba İmamoğlucularla konuşacak mı? İmamoğlu işte Özgür Özel'i bilmem... Saçma sapan işler..Cumhurbaşkanı adayı kim olacak tartışması var CHP'de.. Mansur olsa ne olur İmamoğlu olsa ne olur Özel olsa ne olur? Sen sorunlara çözüm getirmeyeceksen ve aynı şekilde gideceksen ne olur?"
"Muhalefetin arası ancak adayla bozulabilir. Bedeli de ağır oldu...1.5 yıl 6lı masa aday kavgasıyla 2023 seçimini kaybettiler. Çünkü dertleri ülke değil."
"Kapalı kapılar ardında hala adaylık pazarlıkları yapılıyor. Muhalefete en çok zarar verenlerden biri İmamoğlu'dur. Ekrem İmamoğlu'nun hırsı Türkiye'nin toparlanma umudunun önündeki en büyük engel. İmamoğlu'nun Cumhurbaşkalığı makamına diktiği göz CHP'yi ayrışmaya sokuyor."
"Ekrem Bey, Özgür Özel'e güvenmiyor çünkü Özel'in şimdiden bir adayı söylememesinden rahatsız. İmamoğlu ise Kılıçdaroğlu ile anlaşmak üzere çünkü İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için Kılıçdaroğlu'nun desteğine ihtiyacı var. Onu yanına çekmek istiyor çünkü meclisteki CHP vekillerinin çoğu Kılıçdaroğlu'nun kontrolünde. Ona genel başkanlık teklif edecek karşılığında Cumhurbaşkanı adayı için destek isteyecek. Eğer Özel Cumhurbaşkanlığı adayılığında İmamoğlu'nu desteklerse bu süreç yaşanmaz."
"CHP artık deforme olmuş isimlerle bir yere gelemez. Biz CHP'deki değişimi iliklerimize kadar hissetmemiz gerekiyor. Şu an öyle bir değişim yok. Biz hala İmamoğlu mu Yavaş mı konuşuyoruz. CHP'de sadece genel başkan değişti ama yenilikçi politikalar üretilmedi. Parti içindeki kliklerin kavgasını izliyoruz. Sen son seçimde 1.parti olarak çıkmışsın? Bu durum hem ülkeye hemde CHP'ye en büyük kötülük."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 28 Ağustos 2024; 14:0:0 >
-
- CHP lideri Özel, CHP’nin yeni sloganlarını duyurdu ve seçmenlerinden her yerde bu sloganları kullanmasını istedi:
"Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye'nin birinci partisi..Her derdin var bir çaresi, onun da adı Cumhuriyet Halk Partisi!"
"Geçim yoksa, seçim var. Gideceğimiz bir yolumuz var, o da iktidar.."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 28 Ağustos 2024; 17:44:37 > -
O onu dedi bu bunu dedi geçin bunlari. Alt tarafi biri memur diğeri bakkaldan hallice eczane işletmiş birisi. Partileri danismanlar yönetir , etrafinizda kaliteli insanlar olmasi için kendinizin bunlardan çok daha iyi olmaniz gerekir.
Ne yapiyor peki sizce bir eczaci ömrü boyunca? Sabah akşam şu ilaç bu ilaç raftan ver postan çek nakit al stok kontrol et çok monoton değil mi? Memur ne yapiyor peki? Sabah akşam ayni şeyi tekrar edip duruyor salla basi al maasi takiliyor :)
Şahsen iktidar olsalarda ellerine yüzlerine bulastirma potansiyellerini yüksek görüyorum, yine de ülkenin değişime ihtiyaci var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu Kk ssk müdürüyken emeklilik yaşı 52-53 çok erken en az 59-60 olmalı,ssk bu kadar gideri karşılayamaz diyordu ama ne hikmetse eytlileri savunup 40 yaşlarinda emekliliğin en ateşli savunucusu oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X