Şimdi Ara

Özgür Özel 2. Kk olacak (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
1
Favori
6.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emekli ve asgari ücretli sürünüyorken sokak köpeklerine 960 milyar TL vereceğini söyleyen CHP'nin neresine oy versin ki insanlar?

Ülkenin şu halde olmasının 1. sebebi asla Ak Parti değil CHP'dir, bizi Ak Parti'ye muhtaç eden CHP bu ülkenin takozudur geri kalmışlığımızın baş sebebi CHP'dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Ben bizzat senin dediğinden bahsediyorum ama sen yine olayı muhalefete getirmişsin ve bana muhalefeti eleştiremiyorsun diye laf atıyorsun. Sonuçta sen seçim dönemi akplilerle beraber yazıp durdun. Şimdi o seçimi kazanmanızın sonuçlarını ülke olarak yaşıyoruz ve sorumlu tamamen sen ve senin gibiler. Ama muhalefet diyerek bu gerçeği örtemezsiniz.

O zaman bana dediğin şeylerin şu anda arkasında duramıyorsun. İstediğin kadar "sen muhalefeti eleştiremiyorsun" de, bu konunun senin yazdığın şeyler olduğu gerçeğini değiştirmeyecek. Rtenin belediyelere yaptıklarına karşı bir şey yazmaya karar verirsen haberdar et.

Ben rtenin ders almayacağını, belediyelere gene engel olmak için elinden geleni yapacağını söyledim, sen ise ısrarla aksini söyledin. Bugün kim haklı çıktı o çok net ve bu değişmeyecek. O yüzden gerisi önemsiz.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

sen bunları Özel'e anlat..

adam tüm CHP belediyelerini Paris'e taşımış..

evet senin için çok önemsiz bu yaşananlar, hak veriyorum senin pencerenden bakınca ama hayat senin bakış açınla ilerlemiyor..

bu arada tayyip belediyelere engel olmama adına belkide bu dönem çok rahat davranıyor..İBB'nin borçlanma limitlerini bir araştır bak görürsün..sadece şu paris gezisi harcamalarının hesabını kitabını CHP vermek zorunda. Sonra ay başında su faturalarında zam görmek istemiyor bu millet...

Özgür Özel 2. Kk olacak
    Özgür Özel 2. Kk olacakx (formerly twitter)
    Yankı Haber (@yedi24yanki) on X
    https://x.com/yedi24yanki/status/1821541432492016065
    Bak hala Paris diyorsun. İnadına mı böyle yapıyorsun?

Rte içinde savunman gelmiş zaten. Akp dönemi istenmeyen borçlar isteniyor, hemen atacak dediğin imzalar hâlâ duruyor falan ama senin için önemi yok tabi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

izmir belediyesininde bu söylediklerinden haberi varmı? gerçi hangi parti belediyesi olursa olsun borçlar ödenmeli o ayrı konu..

ayrıca muhalefetin seçim öncesi, şatafata yönelmeyecez, israfı durduracaz demelerini neden 2 roma paris seyahatleri ile yediler? muhalefet önce istemedikleri şeyleri kendileri uygulamak zorunda. sen israfa karşıyım diye eleştir (ki doğru bir eleştiridir bu) sonrada İBB bütçesiyle parise tüm CHP belediye başkanları ve ailelerini toplayıp git? şimdi böyle bir muhalefet hükümete hesap sorabilirmi? sorma hakkı varmı? samimiyet sorgulanır herşeyden önce..ama bu durumunda senin için önemi olmadığına eminim bende..millet aptal, 2 ay sonra unutacak diyorsunuz herhalde..

Akp harcarken sorun yok ama belediyeler chpye geçince borçları istemek, haciz göndermeye kalkmak art niyetlidir. Yani fanatik akpli olmayan herkes için böyledir.

Israrla alakasız şekilde paris falan demeye çalışıp durman senin de art niyetli olduğunu gösteriyor. O yüzden başka şey yazamazsın. Senin dediğin şeylerden bahsetmeye çalıştıkça inatla paris falan deyip bana laf atmaya çalışıyorsun. Senin gibilerle düzgün konuşulmuyor.

• roma paris gezilerini söyleyince fanatik akpli oluyoruz ama eleştirilmesi gerekenleri eleştirmemek için yan yollara sapan sen fanatik chp li olmuyorsun? inatla konuyu manüple eden sensin bir kere, tek lafın yok şu son yaşananlara..zaten gün sonu geldi, aldığın Z raporu belli. Ay başında su faturalarına zam geldiği zamanda rte nin yüzünden dersiniz..

ayrıca, bocu olan hangi belediye varsa borcunu ödemek zorunda..30 yıldır chp de olan yada yeni akp ye geçmiş olan fark etmez..Özgür Özel seçim döneminde köylüye traktör sözü verirkende bunlar düşünülecekti ayrıca..Hem ayranım düşmesin hemde yoğurdum ekşimesin diyerek belediye yönetilmez...

Konu senin ne dediğin. Ama buna cevap vermeyip saçma sapan konularla cevap verdin diye senin dediğini unutup ona geçmek zorunda değilim. Borç konusunda art niyetli olduğunu bildiğin halde akpyi savunuyorsun. Dediğim gibi sen de art niyetli olarak bunları yazıyorsun. Yoksa şimdiye kadar "yanılmışım, sen haklıymışsın. rte ders çıkarmamış" derdin sonra parisi de konuşurduk. Ama niyet kötü olunca, partizanlık yapmak olunca sonu böyle oluyor.

Sabahtan akşama kadar chpye laf etsen de ülkenin ve milletin geldiği durum değişmeyecek. Sen de o konularda savunma yapamadığın gibi mecbur chp şöyle, imamoğlu böyle diye yazıp duruyorsun.

hala yan yola sapıyorsun, uzattıkça uzatıyorsun..diyeceğin şey belli ama demeye korkuyorsun..yatıp kalkıp şu son olayları rte ye bağlaman muhalefetin yanlışlarını hasır altı etme niyetinden kaynaklı, art niyet varsa bu art niyet zaten. Bir kere sen 6lı masa döneminden bugüne yaptıklarında yanıldığını söylüyormusun? herşeyi bilenmisin? bunları geç kimse yemez yani..

son paragrafın zaten herşeyi özetliyor...muhalefete laf etme, eleştirme yoksa akpli olursun kafasında oldukçada rte devam eder bu ülkede. Ha rte aynı olur değişir şu olur bu olur, konuyu bu yan yollara savurman sadece beni hedef alamaya niyetlenmenden kaynaklı. Diyemiyorsun işte özelin imamoğlunun yaptığı haltları..çünkü dersen sende akpli olursun değilmi?

çakma muhaliflik işte tamda böyle bir şey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 8 Ağustos 2024; 22:48:21 >
  • Ya uğraşma şununla o kişi zaten insan parçalayan sokak köpeği aşığıdır ayrıca Furkan Bölükbaşı'na karşı Ebrar Karakurt 'u destekleyen birisidir l

• Novagate N kullanıcısına yanıt

belediyelerin aylık 950 milyon tl para harcayarak sokak köpekleri sorununu çözmeyide destekliyor değilmi?

gerçi chp li belediyeler sessiz sedasız sokak köpeklerini toplamaya başladı, yine verdikleri sözleri yemeye başladılar..paralar romaya parise aktarıldı çünkü..bunada tek laf etmezler..

Tabi onu da destekler, emekli ve işçi aç iken insan parçalayan sokak köpeklerine 960 milyar TL verilmesini destekler, ayrıca kendisi küre dünya saçmalığına da inanır, aynı zamanda CHP'yi destekleyen birisidir ve İslam'a karşı ateizmi de savunur.

Yahu sana ilk mesaj ne diye yazdım, unuttun mu? Sen önce onu konuş sonra yaz diyorum ama hala kendini görmezden geliyorsun. Dediğim gibi art niyetlisin. Art niyetli diğer akplilerle yazış bunları. Son olayları rteye bağlaman falan diye saçmalamandan yoruldum. Sırf akpye laf etmemek için yatıp kalkıp paris diyorsun.

Aktrol başı furkan'ı Türk milli sporcu olan Ebrar Karakurt karşında savunan elemanla takıl sen. Köpek ve kedilerin katliamını da savunursunuz beraber.

Artık akpli değilim demezsin herhalde furkiyi savunduktan sonra. Onun akpliler bile savunmuyor. Bunu açıkça savunman iyi oldu. Özgür Özel 2. Kk olacak 

valla ben kendisini 6lı masayı ölümüne savunan, tek laf ettirmeyen birisi olarak tanıyorum. 6lı masaya laf edenleride akpli ilan edip yaftalıyordu. neye inanıp inanmadığı işin aslı beni çok ilgilendirmiyor ama kendi ideolojisini dayatmayı yaftalama yaparak ilerlemesi yanlış..o vakit muhalifliğide tartışılır inandığı şeylerde. Sonuçta bilirkişi gibi konuşması çok gülünç..Bunlar çakma muhalif işte..

chp seçimler öncesi çok sözler verdi, emekliye 10 bin tl destek, çifçiye traktör, öğrenciye bedava akbil vs..şimdi bunlar yerine getirilmemiş ve üstüne roma paris gezileri yapılıyorsada kimsede tasarruftan, israfdan bahsedemez..sen 2 günlüğüne 600 bin euro ile after party li etkinliği İBB kasasından karşılıyorsan ve bunu eleştirmiyorsan rte yide başkasınıda eleştirme hakkında kalmaz..O zaman adama sorarlar, madem bu kadar ödenek çıkarabiliyorsunuzda neden belediye borçlarını ödemede zorluk çıkarıyorsunuz yada sürekli borçlanma yetkisi alıyorsunuz diye..o 600 bin euro pariste harcanacağına öğrencilere full indirim olarak kullandır yada su faturalarına indirim yaptır..Bunları eleştirince herkes akp li oluyor..

Allah Allah sana ne kardeşim ne dersem derim milletin fikirlerinden sanaene yahu, Furkan 'ı destekleyen herkes AKP'li olmak zorunda mı sen nasıl bir kafasın ya harbi incelenmelisin beynin çıkarılıp incelenmeli senin ciddiym.

Furkan'ın ne olduğu belli. Eğer onu destekliyorsan dürüstçe ne olduğunu söyle. Biri İsrail'i desteklediğini söylediği zaman "ne var bunda, her düşüncede olabilir" diyebilirsen seni değil beni incelesinler. Özgür Özel 2. Kk olacak 

bende vazgeçtim onla tartışmaktan..zaten yarı finaldede kaybettik, lahmacun yeriz artık..

Özgür Özel 2. Kk olacak

Aman abi bırak onunla tartışmak gerçekten zaman kaybı acilen kaç.. hiç muhatap olma gerçekten vakit kaybı sinir hastası olursun

Cevap veremediğin için kaçtın diyelim. Bana karşı rteyi savunup, iddiada bulunmuştun. Bunu çevirmek için bu kadar çocukça davranman çok yazık.

Dediğim gibi tarafınız bu kadar netken doğru tarafta olduğumu tekrar gösterdin. Şunun savunduğu furki de akpli değil zaten, hatta koyu rte karşıtı.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.