- CHP lideri Özgür Özel'in Kılıçdaroğlu'nun partiden kovduğu Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan'ı yine Kılıçdaroğlu'nun izniyle kurultay sonrasında terkar partiye katması ve Bolu belediyesini kazanmasının ardından bu seferde Kılıçdaroğlu'nun, ‘Bana sadık 50 milletvekili var’ sözlerine tepki gösteren Tanju Özcan’a Kılıçdaroğlu sert yanıt vererek geçmişte kendisiyle yaşadıklarını aktararak adeta parti içinde Özcan'a savaş açtı; ''Sana ilk ve son kez cevap veriyorum; Söylemediğim bir söz için ve dahi çıkan yalan haberi de tekzip ettiğim halde şu söylediklerine bak.." "Ne parti ahlakımızda ne de kültürümüzde senin yaptıklarının yeri yoktur. Cumhuriyet Halk Partisinin milletvekilleri yalnızca Anayasaya ve millete bağlıdır." "Hakarete varan ifadeler kullandın sustum. Mustafa Kemal Atatürk'ün makamını temsil eden koltuğu fırlattın sustum. Ama edepsize had bildirmek, kırk yetim giydirmek gibiymiş derler…" "Serseri mayın gibisin. Dengeni yitirmişsin. Bu söylemlerinle partiyi zora sokuyorsun… Kimse söylemiyor, ben söyleyeyim; Aklını başına al… Tanju, ne kadar kin varmış içinde… Kinini daha da diri tut ve kork!" "Tanrı mısın?" Ne demek? Allah'a sığınırım. "Tarikat lideri misin?" Ne demek? Hayatım tarikatlarla mücadele ederek geçti. Eleştiri bizim partimiz için ekmek ve su gibidir, başımın üstünde yeri vardır. Ama saygısızlığa, edepsizliğe ve arsızlığa ne ben ne de Cumhuriyet Halk Partisi müsaade etmez… Gün olur ecel vuku bulursa cenazeme katılmanı istemiyorum... Yazık sana, sana verdiğim emeklere…'' |
Özgür Özel 2. Kk olacak (13. sayfa)
-
-
- Bolu belediye başkanı Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'na cevap verdi;
"Kılıçdaroğlu, Size karşı özel bir kinim veya nefretim yok. Bizi, çeyrek asır süren Erdoğan iktidarına mahkum ettiğiniz için yoğun bir kızgınlığım var."
"Siz hiç Atatürkçü olmadınız, partiyi sağdan transfer badem bıyıklılarla doldurdunuz. Hayatta sizin kadar yalan söyleyen kimseyi tanımadım, bunu partililerde bilir. "
"Ben değişim için Ankara’ya yürüdüm ve bu eylemi demokratik bir hak olarak gördüm. Attığım koltuk kendi koltuğumdu. Konuyu saptırmayalım."
"Öyle iddia ettiğiniz gibi bende de çok hakkınız olduğuna inanmıyorum. Bolu Belediyesi’ni iki sefer rekor oyla kazanmış biriyim."
"Ayrıca lütfen üslubunuza dikkat edin, emekli oldunuz, genel siyasete değil torunlarınıza vakit ayırınız. Birazcık partiyi düşünüyorsanız, benim gibi siyasette başarılı olanlarla uğraşmak yerine gazetelerin bulmacalarını çözmeye çalışın."
-
- CHP lideri Özel, Bosna Hersek gezisinde Srebrenitsa Soykırımı'nın anma töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın video mesajının yarıda kesilmesine tepki gösterdi.
-
- CHP yönetimi Kılıçdaroğlu-Özcan gerilimi ile alakalı bir açıklamada bulunarak, Tanju Özcan'ın söylemlerinden ötürü parti kurullarında bu tavrının görüşüleceğini açıkladı;
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel;
"Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’ın önceki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sosyal medya üzerinden eleştiri sınırlarını aşan kırıcı ve rencide edici ifadeler kullanmasına üzülerek tanıklık ettik. Ancak kim olursa olsun, görevi ve konumu ne olursa olsun CHP eski Genel Başkanı hakkında eleştiri sınırlarını aşan bir üslupla paylaşım yapılmasını asla tasvip etmiyoruz. "
"Sayın Kılıçdaroğlu kendisine mal edilen ve kamuoyunda tepki çeken ifadeleri tekzip etmiştir. Buna rağmen, konuyu köpürtmeye yönelik açıklamalarından ötürü Tanju Özcan'ı iyi niyetli görmüyoruz. Meseleyi partimizin yetkili kurullarında değerlendireceğiz."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 11 Temmuz 2024; 23:39:44 >
-
- CHP Bolu belediye başkanı Tanju Özcan, CHP yönetiminin Kılıçdaroğlu ile kendisinin arasındaki sözlü atışmalar sonrasında Kılıçdaroğlu'nun haklı görülmesi ardından yeni bir açıklamada bulundu;
"Herkes tartışıyor kim bu Tanju Özcan? Neye hizmet ediyor?Özetleyelim… Atatürkçü, Milliyetçi, emperyalizmi ve siyonizmi tehdit olarak gören, ülkesini canından çok seven, içten pazarlıklı olmayan, inandığını içinden geldiği gibi ifade etmeye çalışan, “Ne mutlu Türk’üm” demekten asla vazgeçmeyen, Türk Milletinin onurlu bir bireyidir!"
-
- Metropoll anket, 31 mart seçimlerini kazanmasının ardından Özgür Özel'in yeni CHP'sinin 3 aylık oy performansını değerlendirdi;
Nisan 2024 %35.9
Mayıs 2024 %33.2
Haziran 2024 %32.8
-
- CHP lideri Özgür Özel, 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu:
"Oturdukları yerden “15 Temmuz tiyatro” diyenler var, çok sert tepki gösterdim.. F-16 ile 0,1 derece yukarıdan atsa bütün milletvekilleri ölecekti. Biz onu yaşadık."
“15 Temmuz’da Meclis’e giderken arabayı ben kullanıyordum. Aykut Erdoğdu ‘Mermi yağıyor’ dedi, vasiyet videosu çekmeye başladı. Sonra da kamerayı bana çevirdi. Amacımız ne, kimi kime emanet ediyoruz, hepsini anlattık. O videoyu sonra hiç izlemedim.”
"Mecliste bir tek Aykut Erdoğdu'da silah vardı. O silahını çekmiş, gelirlerse diye bir pozisyon ayarlamış kendine, 'Mermi sayım kadar adam indiririm' diyor. 'Dur, Aykut yapma' dedikçe, 'Başka çare yok, onlar bizi vuracağına ben onları vururum' diyor" "Başka silahı olan var mı diye bakıldı. AKP'li bir arkadaşta da silah vardı. Yanımızda birkaç tane silahlı koruma vardı. Onlar bir pozisyon aldılar. Darbecilere asla teslim olmayacaktık."
-
- CHP lideri Özgür Özel:
“Twitter’dan solculuğu, klavyeden muhalefeti bırakın. Çıkın meydanlara mücadeleye destek verin.”
-
Bu da başkan olunca şişmanladı iyice
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- CHP lideri Özgür Özel:
"Hepimiz hayvanseveriz, hepimiz o canların önünde kendimizi siper etmeye hazırız. CHP hayvan hakları yasasına karşı kırmızı alarma geçti.."
-
- Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıldönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel’in uzun sohbeti ve samimi diyalogları dikkat çekti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 20 Temmuz 2024; 13:38:2 > -
Chp, 22 yildir sahipsiz hayvanlar icin kanunun geregini yapmadigi, yeni hayvan satisini devlet tekeline veya denetim altina almadigi icin sorunu bu hale getiren,
Ve simdi apar topar katliamla, onden sahip oldugu havuz medyasi ve trt ile yalan algi yaparak halki birbirine dusurmeye calisan iktidara, yasanacaklarin sorumlulugunu yikiyor, az bile yapiyor aslinda.
Bu zamana kadar alinmayan onlemlere deginmiyorlar, simdi iktidar bu yasayi gecirirse yasanacak vahsetin hesabini verecek, gecirmezse sucu muhalefete ve hayvanlara duyarli medeni insanlara yikmaya calisacak. Bakalim ne olacak ama sucu muhalefete yikamayacaksiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
- CHP lideri Özgür Özel:
"Kürtler ve Aleviler “ben eşit hissetmiyorum” diyorsa onlar hissedene kadar hep birlikte mücadele edeceğiz.."
-
Gereksiz işler peşinde. Havalarda sıcak millet akşamları kendini dışarı atıyor. Kaçak göçmenler, ekonomik kriz, ağır vergiler gibi konularla her şehirde miting yapsa erken seçim çağrısı yapsa arkasına rüzgarı alacak ama kedi köpek, Kürt sorunu vs gibi konularda takılıyorsa pek ümidim yok.
Sayın Erdoğan'ı az çok taniyorsam erken seçim olmazsa ekonomiyi bir nebze toplar alım gücünü yükseltir. Memur alımını şimdi düşürdü. Seçim zamanı bilmem kaç milyon memur alım vaadi,şuan çay kaşığıyla verdiği emekli maaşına kallavi bir zam biraz iha siha Bayraktar togg reklamı ile seçimi alır.
Gelecek seçimde aday olma niyeti zaten olmasa ekonomiyi toparlamaya çalışmakla uğraşmaz seçmeninden tepki almaz. Ara ara zam yapıp 2-3 ay suni refah yaratır döngü bu şekilde devam eder yeni iktidarın eline mis gibi ekonomik krizi verir.
Kendisinden sonra bayrağı devralacak birisi yok zaten. Zamanında Davutoğlu ve soylu parlamıştı son düştükleri durum belli. Hakan fidanda olmaz.
Gerçi en büyük fırsatı gezi zamanı kaçırdı. O zaman ılımlı politika seyretseydi ve mülteci belasi olmasaydı samimi söylüyorum %60 %70 ile seçilir ve seçilmeye devam ederdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
- Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"CHP'nin sabık genel başkanı döneminde kimi CHP milletvekilleri Avrupa'da ülke ülke dolaşıp PKK'nın gönüllü avukatlığını yapıyorlardı. 15 Temmuz faillerini aklama görevini üstlendiler. CHP'nin dış politikada yaşadığı savrulmalar, siyasi rekabet kavramıyla açıklanamayacak boyutlara ulaşmıştı."
"CHP'nin Türkiye'ye yakışmayan bu tavrının değişim ifadesi göstermesi, Muhalefetin Türkiye’yi yabancılara şikayet eden eski siyasetini terk etmeye başlamasını önemsiyor ve muhalefetin normalleşmesi adınada kayda değer buluyorum. Lefkoşa'daki beraberliğin milli meselelerde istikrarlı şekilde sürdürülmesini temenni ediyorum."
"CHP genel başkanına bir çağrımda, 31 mart seçimlerinde kazandıkları belediyelerde halka verdiği sözleri tutmasını bekliyoruz. Suyu ucuzlatmaktan bahsediyorlardı, şimdi suya %400-500 oranında zam yapıyorlar. Gücünüz yetiyorsa belediye başkanlarınıza söyleyin, bedava yapacağız diyerek milletten oy istedikleri ancak 3-4 kez zam yaptıkları hizmetlerin fiyatlarını düşürsünler. Liyakatten bahsediyorlardı, şimdi belediyeleri akraba çiftliğine çeviriyorlar. Ortalıkta ne kadar boş gezen tanıdık varsa hepsini belediyelere üst düzey yönetici olarak atadılar. Emeklilere faydanız dokunsun istiyorsanız talimat verin belediyeleriniz Sosyal Güvenlik Kurumu'na olan birikmiş borçları ödesin. CHP belediyeleri Vals ve dans gösterisi düzenlemeyi belediyecilik zannediyorlar. CHP'li belediyelerin alametifarikası olan ‘çöp, çamur, çukur, yolsuzluk, hırsızlık’ girdabına vatandaşlarımız tekrar sürüklendi. Her gün yeni bir vaatle arzı endam eden muhalefet bize göre havanda su dövmektedir."
-
- CHP lideri Özgür Özel, Erdoğan'a seslendi:
"Eğer taşıyamıyorsan bırak küfeyi. Getir sandığı, küfeyi biz taşıyacağız. Ne kadar koyarsan koy o küfeyi biz taşırız.."
-
1 hafta önce CHP lideri Özel ile görüşme yapan DEVA partisi lideri Babacan, bugünde eski CHP lideri Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi..
-
CHP Seçmeninin, eski AKP’lilere oy vererek TBMM’ye sokmaları hiç aklımdan çıkmıyor.
Tamam, KK’nın kripto AKP’li olduğunu anlayamadın da gidip Cumhurbaşkanı adayı olarak ona oy verdin. Ama Atatürk düşmanı Milletvekillerine nasıl oy verdin. Sen nasıl Atatürkçü bir seçmensin. Aklım, hafsalam almıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- CHP lideri Özgür Özel, Balıkesir ziyareti sırasında bir vatandaşa sokak köpekleri yasası yüzünden azarladı. CHP seçmeni olduğu öğrenilen bir kadının sokak köpekleri yasasına karşı Özel'i eleştirmesi üzerine çıkan tartışmada Özel'in kadına çok şiddetli şekilde azarlaması tepki çekti.
-
- CHP lideri Özgür Özel, 15 Temmuz konusunda Kılıçdaroğlu'nun "Kontrollü darbe" söylemlerine istinaden Sabah gazetesine bir kez daha açıklama yaptı;
"15 Temmuz'a tiyatro diyen ya gerçeklikten kopmuştur ya da eksik akıllıdır. Buna tiyatro demek kadar, Türkiye'ye yapılacak büyük kötülük yoktur. 15 temmuz bal gibi darbeydi.."
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X