- Kılıçdaroğlu cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor.. İBB başkanı İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu ile görüşeceğini açıklamasının hemen ardından ABB başkanı Mansur Yavaş kendi talebiyle Kılıçdaroğlu ile bir araya geleceği açıklandı. |
Özgür Özel 2. Kk olacak (12. sayfa)
-
-
- CHP lideri Özgür Özel, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları’nın da bulunduğu yemekte konuşma yaparak DEM parti ile birlikte olduklarını açıkladı;
"Buradaki birlikteliğin hiç kimseden çekinmeden ki niye çekinelim, biz birbirimize göbeğimizden bağlıyız ve acılarımızla bağlıyız. Birbirlerine değerleri, anıları ve acıları ile bağlı olanların gücü birbirleriyle suçları üzerinden bağlı olanlarla asla aşamazlar."
x (formerly twitter)Gündem 7x24 (@gundem7x24) on Xhttps://x.com/gundem7x24/status/1805669718386524434 -
- CHP lideri Özgür Özel:
"Teknik olarak 360 vekil onay vermeden erken seçim olmaz. Bizde ve muhalefette böyle bir vekil sayısı yok. Her geçen ay erken seçim isteği anketlerde görünüyor. İktidar istemeden erken seçim mümkün değil. Vatandaş isterse bu ekonomik şartlarda erken seçime gidilir."
"Bence böyle giderse 5 yıl tamamlanmaz, 2.5 yılda tam ortasında erken seçim olur. Bugünden 1.5 yıl sonrası bir erken seçimi olası görüyorum. İstiyor muyum? gelecek hafta olsun istiyorum. Parti birinci partiyken bu kadar zor durumdaki insanların umudu CHP olmuşken neden istemeyeyim?"
"Erdoğan yumuşama dediği diyalog zeminine normalleşme demeye başladı. Bunu önemli bir gelişme olarak görüyorum. Ben CHP'nin genel başkanıyım, mağdurun haklarını savunmaya devam edeceğim."
-
Resmen kanka bende sizdenim , bu kafayla giderse yine hüsran olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- Gazeteci Cüneyt Özdemir:
"Takipçiler diyorki 'Özgür Özel çok iyi gidiyor'..İşte bu tıpkı Kılıçdaroğlu kafası..Ben bunu eleştirdiğimde kendi çevrem bile tepki gösteriyordu. Tamam susalım,yapmayalım da nerede sonuç? Erdoğan hani yumuşayacaktı?"
"7 ay geçti, Seçim sonrasında muhalefette bir enerji oluşmuştu. Erdoğan o kadar güzel eritti ki, yaz sıcağında eriyen buz misali o enerji yavaşça süzüldü gitti muhalefette.."
"şu anda muhalefette asıl sıkıntı, politika üretememesi. Muhalefet şuan 'Burda bu var ve biz buna yamanıyoruz" durumu yaşıyor, alternatif üretmek yok. Ekleniyorsun aslında sen farkında değilsin.."
"Özgür Özel bu işleri bilmiyor. Manisa'dan vekil olarak çıktı ve bildiği yoldan ilerliyor. Aynı siyasetçilerle konuşuyor, aynı gazetecilerle konuşuyor ve Ankara'dan çıkmıyor. Yani vizyonu yeterli değil. Mesela İmamoğlu yabancı akademisyenlerle konuşuyor, o da bilmiyor bazı şeyleri ama kabuğunu kırmaya, öğrenmeye çalışıyor."
"CHP bir rüzgar yaratamıyor alternatif üretemedikleri için. Mitingler yaptılar çuvalladılar, çünkü ilgi yok..Biz Özgür Özel haberi yaptığımızda o habere ilgi dahi duyulmuyor. Siz bakmayın CHP'nin fonladığı kanallara, öyle omuzlarda gezdiriliyor Özel ama izlenmiyor..Nasıl AKP'nin kanalları izlenmiyorsa bu durumda böyle. Bu yüzden özgün youtube haber kanalları daha çok izleniyor."
-
- CHP lideri Özgür Özel:
"Osman Kavala hapisten çıkarsa muhteşem olacak. Çok da doğru olacak. Türkiye için çok iyi olacak."
-
- CHP lideri Özgür Özel:
"Ben, yapı olarak sosyal demokratları ve solcuları konsolide edecek bir siyasetçiyim; ama bizim, daha geniş toplumlara ulaşabilecek bir adaya ihtiyacımız var."
"Size samimi söylüyorum; İmamoğlu kendisinden daha yüksek oy potansiyeli olan birisine karşı çıkacak birisi değil. Mansur beyde değil.."
-
muhalefet görünümlü ak partili arkadaşlar sayfa düşük olduğu için yukarıda tutmak için elinden gelen çalışmayı yapıyorlar
-
biliyoruz zaten chpyi kürtçülere teslim edip nasıl y-chpye çevirdiğinizi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5ED3A19FF -- 29 Haziran 2024; 17:47:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
- CHP lideri Özgür Özel KRT televizyonuna erken seçim konusunda bir kez daha konuştu;
"Erken seçim isteyenler %46. Oran daha yukarıya çıktığında erken seçim mitingi yaparım."
"AK Parti istemeden erken seçim yapamıyorsun."
-
suriyelileri göndermek esad la görüşmekten geciyor.Özgür Özel, Esad ile görüşecek: "Çok yakın bir süreçte Şam ziyaretim olacak"
çözüm belli kimin yapacağıda belli.
-
ben kendi hallerine bıraktım bu akp şakşakçılarını. azalarak bitiyorlar. ilk seçimde toz olacaklar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
- CHP lideri Özgür Özel:
"Doğru adayı bulacağız ve hep birlikte uygulayacağız. Kimse kendisiyle alakalı bir hesap yapıp ülkenin geleceğini bir yere atmayacak. Bir daha o gençleride ikna edemeyiz."
"Biz partili Cunhurbaşkanı istemiyoruz. Seçimleri kazandığımız zaman seçilen Cumhurbaşkanın parti ile ilişkisi kesilecek."
"Ben organizasyon yeteneği çok yüksek, zor zamanlarda hızlı ve doğru karar veren, yöneticilik tarafı yüksek birisi olarak bu süreci yönetmek istiyorum."
x (formerly twitter)Gençliğimiz Var (@gencligimizvarr) on Xhttps://x.com/i/status/1809291984290587107
-
Kılıçdaroğlu'da ilk zamanlar aynısını söylüyorda. Daha sonra kendisi aday oldu, ondan sonra parti rozetini çıkartıp, kazanınca partili bir cumhurbaşkanı olmayacağım. Bu durumu bugünden ilan ediyorum dedi.
-
- CHP lideri Özgür Özel:
"Yatılı okul arkadaşlarımla tatil yaparken DJ'lik yaparım. En çok Ahmet Kaya'nın Yorgun Demokrat ve Hep Sonradan şarkılarını severim."
- Muhalif gazeteci Fatih Altaylı:
''Bu ceket giyme işini inadına yapıyorlar diye düşünüyorum artık. Hiç birine de yakışmıyor bu ceket. Bir de Ekrem İmamoğlu da giymiş. Hakikaten soytarılığa döndü bu ceket işi.''
-
- CHP eski lideri Kılıçdaroğlu, 1 yıl sonra ilk kez kendi kanalından videolu mesaj yayınladı. Ülke gündemini değerlendiren Kılıçdaroğlu CHP tabanınada mesaj gönderdi;
"Enseyi karartmak ve umudu yitirmek yok..Mücadele var..Güzel günlere yolculuk var..Konuşacağız ve anlaşacağız güzel dostlarım.."
-
- Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gündem yaratacak söylemlerini sürdürüyor. Kılıçdaroğu bu seferde Yeniçağ gazetesi yazarı Vedat Yenerer'e kritik açıklamalarda bulundu ve Özel'e üstü kapalı mesaj gönderdi;
"Siyaseti bırakmadım. Tam da ortasındayım..Yeni bir parti kurmayı hiç düşünmedim. Partim belli CHP... CHP'de en az 50 vekil bana sadık.."
“Son güne kadar Altılı Masa’daki tüm liderler de şahittir ki, Meral Akşener hep ‘adayımız siz olun’ demiştir ve ilk teklif de Meral Hanım'dan geldi. Karar gazetesi yazarı Elif Çakır bana geldi ve Akşener’in elçisi olarak, Akşener’in benim cumhurbaşkanı adayı olmamı istediğini ve kabul edersem destekleyeceği mesajını iletti. Süreç öyle başladı."
"Akşener'e 43 milletvekilinden daha fazla milletvekili teklif etmiştim. Kabul etmedi, 43 milletvekili çıkardılar."
"İmamoğlu ile birlikte siyaset yapmayacağım. En son kurban bayramında bayramlaştık, sonrasında görüşmemiz olmadı."
-
- CHP lideri Özel:
"Cemevleri ibadethane sayılana kadar, devlet Alevilik inancını Sünnilik inancından ayırmaya kadar mücadelenin takipçisiyiz. Yaşasın halkların kardeşliği, yaşasın Aleviler ile Sünnilerin kardeşliği.."
"İngiltere ve Fransa’da solun seçim başarısı CHP’nin iktidar hedefini büyüttü..Yapılacak ilk genel seçimlerde partimiz iktidar olacak, Türkiye zenginleşecek. 31 Mart başarımız Sosyalist Enternasyonal'in 1. gündemi oldu."
"Toplumu göçmenler ile göçmen olmayanlar, sağcılar solcular diye bölüp nefret üretenler Avrupa'da güçlenerek, faşizmi hortlatarak aşırı sağı yükseltmeye çalışıyorlar."
"Milli Takım gol atınca sevinenleri aynı ittifakta görüyoruz."
"Ey Erdoğan, Zam yapacaksın..Yapmassan halkımıza sesleniyorum; bu gece 9'da ışıkları açıp-kapatın, uzaydan görülsün..Ya seçim olacak ya zam olacak.."
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X